سلام دوستان.این دومین پست من.دوستان من الان چند سالی میشه که از ویندوز استفاده میکنم و با ویندوز های xp،7،8،8.1،10 کار کردم و بجز سری 8 از همشون راضی بودم و کارم رو راه انداختن.استفاده من هم از کامپیوتر ایناست:بازی ویدویی،فتوشاپ و ادیت و ساختن کیلیپ عکس،وب گردی،دیدن فیلم و اینجور چیزا،تایپ تخصصی مطلب،و استفاده از برنامه های کاربردی مانند تبدیل گوشی به مانیتور دوم و استفاده از صورت بجای موس و .... در ضمن از لپتاب استفاده میکنم.
حالا تصمیم گرفتم که سیستم عاملم رو عوض و لینوکس بزنم ولی الان گیر کردم که ویندوز بهتر یا لینوکس و بعد از اونم تو این گیر کردم که اگر لینوکس رو انتخواب کردم کدوم نسخش رو نصب کنم اوبنتو یا مینت یا ....
دوستان توجه کنید من میخوام کا با سیستم عامل هم راحت باشه و زیاد چیزی از کد و برنامه نویسی چیزی نمیدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید ویندوز بهتر یا لینوکس و از طرفی هم راهنمایی کنید که کدوم نسخه لینوکس بهتر.
ممنون.
من اوبونتو رو پیشنهاد میدم به دلیل این که انجمن هاش زیاده و مشکلت رو زودتر مینونی حل کنی.
خودم یه کاربر ویندوز بودم که بطور کامل اومدم روی اوبونتو.
اوبونتو محیط کاربری سادهای داره. تقریبا کامل هم هست.
برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی نرمافزار معادل داریم.
برای بازی از استیم استفاده می کنم. فقط باید بازی ها رو بخری! البته بازی مجانی هم داره.
برای فیلم VLC
برای بارگیری کردن از PDM میتونی استفاده کنی.
برای وبگردی همون فایرفاکس خودمون...
تغریبا واسه همه کار هایی که انجام میدی معادل هست.
اینو یادت باشه گنو/لینوکس ویندوز نیست!
یه سری چیزا فرق داره. ولی نترس و سعی کن باهاش رو به رو شی.
اوبونتو برای این ساخته شده که همه استفاده کنن پس اگر کسی گفت اگر رشتت رایانه نیست استفاده نکن حرف درستی نیست
.
اوبونتو برای کاربر عادی ساخته شده پس یعنی راحته.
سختیش هم تا اونجاییه که متوجه بشید چجوری مشکلات رو حل کنید.
اینجا ما چیزی به نام نشد نداریم و سیستم هامون رو بر اساس علاقمون شخصی سازی می کنیم.
اگر حس می کنی نمی تونی یهو بطور کامل بیای اوبونتو، اشکال نداره کنار ویندوز نصبش کن. بعدا میتونی تصمیم بگیری