داداش مثل اینکه متوجه نشدی؟
من میگم که وقتی میپرسی مثلا بگو jdownloader با rapidshare مشکل داره یا مثلا با megaupload مشکل داره .نکنه میخوای بگی از هر سایتی که میگیری اینجوریه؟
اون لینکهایی که که دادی برو یه بار دیگه دقیق بخون.
لینک ۳ میگه که تو آفیس با ۵ تا رایانه دیگه اینترنت مشترک داره و فقط هم با megaupload مشکل داره.
لینک ۱ هم میگه که وقتی کامپیوترو برا مدته طولانی میزاشته hard hibernate میشده و jdownloader قاطی میکرده.
لینک ۲ هم میگه که چطوری میتونه زمان ۵ دقیقه رو تغییر بده.
اگه اشتباه نکنم هیچکدوم ربطی به مشکله شما نداره. حالا شما هم که درست نمیگی با چه سایتی مشکل داره؟.آیا با فایل خاصیه یا با همه فایلهای اون سایت؟ آیا تو ویندوزم همیجوره؟آیا با خط اینترنت دیگه ای امتحان کردی؟
در مورده اونم که گفتی که چرا بهت میگم چجوری بپرس اولا ز گهوازه تا گور دانش بجوی یعنی 999999سالم که عمر کنی ممکنه از یه طفل صغیر مثل ما چیزی یاد بگیری.دوما اینو برا خودت میگم چون فرومای نرم افزارای مجانی که به اعظاشون پول نمیدن که جواب تورو بدن که. طرف میبینه تو یه چیزه کلی و بدون توضیح دقیق پرسیدی اصلا جوابتو نمیده،تموم شد و رفت.نگاه کنی میبینی که فقط ۲ نفر جواتو دادن.
نگاه کن من چجوری توی اون فروم سوال پرسیدم و با اینکه گفتم که مشکلم از jdownloader نیست ببین چه قدر سوال جواب قشنگ کردیم و چقدر برام توضیح دادن
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=17054راستی داداش من یه سال قبل تو تو این انجن عضو بودم و این هیچ ادعایی نمیاره.