انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ارسال رایگان نسخه جدید اوبونتو به سراسر کشور  (دفعات بازدید: 12644 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alaodin1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
امروز برای من هم زنگ زدند نه مثل اینکه واقعا می فرستند :oops:

آفلاین محمدرضا پالیده

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
به من هم زنگ زد اما من گفتم که دانلود کردم  و نیاز ندارم. به یه نفر که نیاز داره بدید. کلی خوشحال شد خانومه و ازم تشکر کرد  :oops:

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
ارسال cd های لینوکس از طرف این شرکت با EXPRESS (سفارشی) انجام میشه نه پست معمولی
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
ولی  فکر  نمی کنم واسه همه بفرستن یه جورایی  باید طبیعی  باشه این مساله.
جدا از این موضوع که این سی دی ها به دست درخواست کنندگان می رسد یا نه -که در بیشتر موارد هم رسیده- این تاپیک روش بسیار زیرکانه ای برای تبلیغ بود. به هر حال هر که زرنگ تر برف اش هم بیشتر!!!
نقل‌قول
می‌دونید تاکنون چند صد نفر از کسانی که در این کلاس‌ها هم شرکت نکرده‌اند برایشان دیسک ارسال شده است؟!
شما از کجا میدانید برای چند صد نفر فرستاده شده و از کجا میدانید اونها در کلاس ها شرکت کردند یا نه  ??? ??? ???
به من که نه زنگ زدند نه فرستادند

فقط میتونم بگم -1
یکم منصف باشیم
دستتون درد نکنه

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
چند روز بعد تماس می گیرن؟؟؟؟؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
سلام
دستشون درد نکنه برای من هم فرستادن فقط حیف که دیر اومد اصل اوبونتو برای من زودتر رسید به این خاطر این رو دادم به دوستم
هدف دسترسی آسان برای علاقمندان هست و باید سعی کنیم زیاد روی نکنیم تا به دست همه برسه و گسترش پیدا کنه
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین alaodin1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
اگر واقعا بخواهیم منصف باشیم
من یک هفته بعد از اینکه به شرکت فناوران آنیسا درخواست دادم از خود شرکت کونیکال  در خواست دو  سی دی کردم شاید باورتون نشه که اون بسته کونیکال که از خارج از کشور میاد زودتر از بسته شرکت آنیسا رسید این طولانی شدن خیلی جذاب نیست .
ولی اگر خواسته باشم منصف باشم اون بسته شرکت کونیکال هر دو سی دی ابونتو و کوبنتو معیوب بودند وخوب رایت نشده بود که بعد از کلی سر وکله زدن آخر شم ریختم تو فلش و با فلش دیسک نصب کردم ولی سی دی شرکت آنیسا فرداش اومد ولی تا گذاشتم تو دستگاه مثل هلو بالا اومد کیفیت سی دیش بیسته