انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: winhq  (دفعات بازدید: 1631 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
winhq
« : 25 خرداد 1389، 03:50 ب‌ظ »
سلام دوستان من میخوام winhq رو نصب کنم که تو ubuntu software center دو تا هست کدومشونو نصب کنم اوبونتوی من ۱۰.۴ هست و اینکه آیا میتونم IDM ( internet download manager) رو روش نصب کنم؟ یا FDM رو؟ وچطوری نصبشون کنم؟

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: winhq
« پاسخ #1 : 25 خرداد 1389، 04:58 ب‌ظ »
سلام
اگر برای اجرا فایل های تحت ویندوز در محیط لینوکس می خواهید این برنامه رو نصب کنید ، اونی رو که به نام winehq هست رو نصب کنید و البته بهترین روش نصبش هم هست:

sudo apt-get install wine
توی ترمینال!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #2 : 25 خرداد 1389، 06:09 ب‌ظ »
... و اینکه آیا میتونم IDM ( internet download manager) رو روش نصب کنم؟ یا FDM رو؟ وچطوری نصبشون کنم؟
اول كليلك راست ميكنيد روي فايل با فرمت .exe بعد در تب permission تيك مربوط به execute رو ميزنيد و بعد با دابل كليك روي همون فايل مثل وين نصبش ميكنيد.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 خرداد 1389، 07:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
اگر برای اجرا فایل های تحت ویندوز در محیط لینوکس می خواهید این برنامه رو نصب کنید ، اونی رو که به نام winehq هست رو نصب کنید و البته بهترین روش نصبش هم هست:
نقل‌قول
اول كليلك راست ميكنيد روي فايل با فرمت .exe بعد در تب permission تيك مربوط به execute رو ميزنيد و بعد با دابل كليك روي همون فايل مثل وين نصبش ميكنيد.
بابا ایول عجب گلایی تو این انجمن ها هستن الان IDM رو نصبیدم امیدوارم درست بتونه کار کنه و کار دانلودهامو را بندازه به امید یه نرم افزار دانلود منیجر خوب برای لینوکس البته من از این روش واسه اجراش استفاده کردم permission فایلو تیک زدم بعد روش راست کلیک کردم و بعد open with wine رو زدم امیدوارم درست باشه!!!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 25 خرداد 1389، 07:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
نقل‌قول
بابا ایول عجب گلایی تو این انجمن ها هستن الان IDM رو نصبیدم امیدوارم درست بتونه کار کنه و کار دانلودهامو را بندازه به امید یه نرم افزار دانلود منیجر خوب برای لینوکس البته من از این روش واسه اجراش استفاده کردم permission فایلو تیک زدم بعد روش راست کلیک کردم و بعد open with wine رو زدم امیدوارم درست باشه!!!
قربان شما ....
دوست عزيز بايد خدمتتون بگم كه idm تحت لينوكس و با wine اجرا نميشه!
و در مورد اينكه نرم افزار دانلود منيجر خوب وجود داره يا نه البته تحت لينوكس ز انجمن بحثهاي زيادي شده يه جستجويي بكنيد.
اون روشي هم كه رفتيد فرقي نميكنه .

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #5 : 25 خرداد 1389، 07:26 ب‌ظ »
دانلود منیجر خوب برای لینوکس ؟  :o

یه نگاهی هم به لینک های زیر بندازی بد نیست! شاید نظرت عوض شد!

http://www.supriyadisw.net/2006/11/top-6-download-manager-for-ubuntu-edgy-eft

http://www.pctipsbox.com/top-10-download-managers-available-in-ubuntu
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 25 خرداد 1389، 07:27 ب‌ظ »
......

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 خرداد 1389، 08:01 ب‌ظ »
آره متاسفانه درست اجرا نشد!!! البته نصب شد ولی نه فایرفاکس اونو شناخت و نه من تونستم بهش با زبان addurl چیزی رو بفهمونم امیدوارم بتونم یه دانلود منیجر خوب پیدا کنم

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #8 : 25 خرداد 1389، 08:32 ب‌ظ »
آره متاسفانه درست اجرا نشد!!! البته نصب شد ولی نه فایرفاکس اونو شناخت و نه من تونستم بهش با زبان addurl چیزی رو بفهمونم امیدوارم بتونم یه دانلود منیجر خوب پیدا کنم
بله IDM با Wine به درستی کار نمیکنه چون میزان وابستگیش به مولفه های ویندوزی زیاد هست.

در مورد Download Manager هم پیشنهاد من JDownloader هست و همونطور که دوستان گفتند افزونه ی FireFox به نام DownThemAll هم خیلی خوبه.

موفق باشی.
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1389، 08:34 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 25 خرداد 1389، 10:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد Download Manager هم پیشنهاد من JDownloader هست و همونطور که دوستان گفتند افزونه ی FireFox به نام DownThemAll هم خیلی خوبه.
الان رو اوبونتوم jdownloader نصبه ولی سرعت startup اون خیلی کنده آیا این بستگی به این داره که با جاوا نوشته شده به همین دلیل سرعت startup اون خیلی کنده؟ و اینکه وقتی میخوام فقط یه لینکو باهاش دانلود کنم بقیه لینکها هم که از قبل توش هستن شروع به دانلود شدن میکنن!!!

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #10 : 25 خرداد 1389، 11:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان رو اوبونتوم jdownloader نصبه ولی سرعت startup اون خیلی کنده آیا این بستگی به این داره که با جاوا نوشته شده به همین دلیل سرعت startup اون خیلی کنده؟ و اینکه وقتی میخوام فقط یه لینکو باهاش دانلود کنم بقیه لینکها هم که از قبل توش هستن شروع به دانلود شدن میکنن!!!
من خودم با JDownloader کار نکردم.DownThemAll نیازهای من رو رفع کرده.

در مورد شروع شدن Automatic هم گمون کنم توی تنظیمات بتونی یه جوری غیرفعالش کنی.