0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get install wine
... و اینکه آیا میتونم IDM ( internet download manager) رو روش نصب کنم؟ یا FDM رو؟ وچطوری نصبشون کنم؟
سلاماگر برای اجرا فایل های تحت ویندوز در محیط لینوکس می خواهید این برنامه رو نصب کنید ، اونی رو که به نام winehq هست رو نصب کنید و البته بهترین روش نصبش هم هست:
اول كليلك راست ميكنيد روي فايل با فرمت .exe بعد در تب permission تيك مربوط به execute رو ميزنيد و بعد با دابل كليك روي همون فايل مثل وين نصبش ميكنيد.
نقلقولسلاماگر برای اجرا فایل های تحت ویندوز در محیط لینوکس می خواهید این برنامه رو نصب کنید ، اونی رو که به نام winehq هست رو نصب کنید و البته بهترین روش نصبش هم هست:نقلقولاول كليلك راست ميكنيد روي فايل با فرمت .exe بعد در تب permission تيك مربوط به execute رو ميزنيد و بعد با دابل كليك روي همون فايل مثل وين نصبش ميكنيد.بابا ایول عجب گلایی تو این انجمن ها هستن الان IDM رو نصبیدم امیدوارم درست بتونه کار کنه و کار دانلودهامو را بندازه به امید یه نرم افزار دانلود منیجر خوب برای لینوکس البته من از این روش واسه اجراش استفاده کردم permission فایلو تیک زدم بعد روش راست کلیک کردم و بعد open with wine رو زدم امیدوارم درست باشه!!!
آره متاسفانه درست اجرا نشد!!! البته نصب شد ولی نه فایرفاکس اونو شناخت و نه من تونستم بهش با زبان addurl چیزی رو بفهمونم امیدوارم بتونم یه دانلود منیجر خوب پیدا کنم
در مورد Download Manager هم پیشنهاد من JDownloader هست و همونطور که دوستان گفتند افزونه ی FireFox به نام DownThemAll هم خیلی خوبه.
نقلقولدر مورد Download Manager هم پیشنهاد من JDownloader هست و همونطور که دوستان گفتند افزونه ی FireFox به نام DownThemAll هم خیلی خوبه.الان رو اوبونتوم jdownloader نصبه ولی سرعت startup اون خیلی کنده آیا این بستگی به این داره که با جاوا نوشته شده به همین دلیل سرعت startup اون خیلی کنده؟ و اینکه وقتی میخوام فقط یه لینکو باهاش دانلود کنم بقیه لینکها هم که از قبل توش هستن شروع به دانلود شدن میکنن!!!