انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه سیستم فایل ویندوز و لینوکس  (دفعات بازدید: 11441 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
پاسخ : مقایسه سیستم فایل ویندوز و لینوکس
« پاسخ #30 : 30 آبان 1395، 07:36 ب‌ظ »
توی واژه نامه من متعصب کسیه که جای پاسخ دادن اینطوری اسپم میفرسته
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,141651.0.html
نه کسی که با دلایل منطقی میگه که "فرهنگ" که داره همراه گنو ترویج میشه فرهنگ خوبی نیست.

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #31 : 30 آبان 1395، 07:38 ب‌ظ »
به نظر من کلکی توی کار هست. فایرفاکس که پرطرفدارترین مرورگر اوپن سورس هست؛ توی صفحه اولش نوشته: free your self with firefox
تازه خود اسمش هم داستان داره؛ روباه حیله گری که از جنس آتیشه اشاره داره به شیطانی که انسانهارو فریب میده و خدا اونو از آتیش خلق کرد.
یه پیج مخفی هم هست اگه موزیلا دارین برین about:mozilla یه چیزای بی ربط و مامربوط و چرت موشته میشه که قشنگ معلومه میخواد چیزی یا مفهوم و یا فرهنگی رو به طور مخفی منتقل کنه.
اینکه شما بدونید برنامه ایی که استفاده میکنید چه کدی داره و از اون کد یکی بهترشو بسازید بد نیست؛ بد اینه که دارید چیزی رو ترویج میکنید که خودتون نمیدونید. پنگوئن تاکس و بز شاخ دار گنو و...  همه مفهوم خاصی داره که نیاز به بررسی دقیق داره.
پس با این حساب FreeBSD رو هم خود شخص ابلیس نوشتن؟

آره؛ اون ها عضو ایلومیناتی هستن و برای دجال کار میکنن.
پس دیگه چرا از کامپیوتر استفاده میکنید وقتی همه چیزشو نوچه های دجال نوشتن؟
شما یه سیستم عامل خوب به ما معرفی کنید!

نکته:یه طنز عجیبی تو نوشته های شما هست.شاید هم دارین جدی میگین نمیدونم
من جدی میگم.
دنیا در حال تغییر هست و قراره واسه دجال آماده بشه.
هم مدارکش تو قرآن و انجیل هست هم حدیث داریم.
بیشتر از این میخواید برید تحقیق کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 30 آبان 1395، 07:43 ب‌ظ »
توی واژه نامه من متعصب کسیه که جای پاسخ دادن اینطوری اسپم میفرسته
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,141651.0.html
نه کسی که با دلایل منطقی میگه که "فرهنگ" که داره همراه گنو ترویج میشه فرهنگ خوبی نیست.
ممکنه سه تا از این «دلایل منطقی» رو برای ما هم بگی؟ ما که هرچی از شما شنیدیم در حد لطیفه و مزاح بود!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #33 : 30 آبان 1395، 08:25 ب‌ظ »
وسط کشیدن پست‌های دیگه‌ی دانیال, گشتن دنبال بهانه:

نقل‌قول
راستی واسه about:mozilla و xul بهونه نیاوردی

متعصب خواندن بقیه, اول می‌گی بز بعد میگی قوچ بعد میگی گوسفند, این لوگوی گنو هست فقط هم مفهوم گنو را می‌رسونه!

بهتر نیست بس کنی! الان مثل اون دوستمون رائفی پور از رد شدن پشه توی هوا دشمن برای دین خدا داری می‌سازی که به نظرم کار درستی نیست!

طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین su

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Weblog
« پاسخ #34 : 30 آبان 1395، 08:28 ب‌ظ »
آقا روز ما رو ساختین بسیار ممنونم.
من شخصا اهمیت نمیدم کی اینارو ساخته. یه جنس خوب ساخته با یه طرز فکر قشنگ.
اگه داموس السلطنه با کمک بسیج و با هزینه شخصی نه پول مالیات من بصیرت بروزر بسازه با لوگو ماه و متن باز باشه و خوب جواب بده از اونم استفاده میکنم.
اگه تا هفده مهر ۱۳۹۶ یعنی روز اول ۳۱ سالگیم  به جایی خواستم نرسیدم . شروع میکنم به روزمرگی

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #35 : 30 آبان 1395، 11:15 ب‌ظ »
این چیزهایی رو که گفتی ربطی به گنو نداره.
مشکل اینه که فکر کنیم؛ هر چیزی که رایگان باشه و پولی نباشه (آزاد و کدبسته و..) رو فکر میکنید پشت سرش ماجرایه و دشمن برای ما کمین کرده. و هر چیزی که پولیه ،بخاطر این پولیه، که  کارش درسته و حکمتی داره.یا کلا هرچیزی که گران قیمته ، خوبه.
اگر هم غم و غصه برای ما می خوری، که در دام شیاطین نیفتیم ؛ خیلی ممنون ، پدر و مادر اضافی نمی خوام.
اگر هم ،با آگاهی که دارین ،یقین دارید که اینا(گنو و..) ، شیاطین هستن، حالا که بیدار شدین، دیگه استفاده نکنید.
فقط لطفا دنبال بیداری دیگران نباشید  چون دیگران بیدار و عاقل هستن.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین ubuntulove74

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #36 : 01 آذر 1395، 01:06 ق‌ظ »

۲. همه که توانایی دانلود سورس کد و کامپایل اون رو ندارن؛ پس اونها یه ماژول جاسوسی مینویسن و کد رو بدون اون ماژول منتشر میکنن. اون نسخه از پیش کامپایل شده ماژول جاسوسی داره ولی سورس پخش شده این ماژول رو داره. البته است حرف من هست و تنها احتمال خیلی ضعیف هست که همچین چیزی ممکن هست.

دوستان همه قسمت های جوابتون رو دادن ، من فقط به این قسمتش جواب میدم
می خوای اطمینان پیدا کنی سورس کد رو کامپایل کن بعد کد های اونو با Bless هگزادسیمالش کن بعد از سایتش کامپایل یا فایل اجرایی اون رو دانلود کن اونو هم با Bless هگزادسیمال بازش کنن ؛ کد های هگزا رو با هم مقایسه اش کن باید برابر باشن اگه چیزی اضافه یا حذف بشه به راحتی قابل تشخیصه !
مطمئن باش خیلی ها این کار مقایسه رو انجام میدن و اگه گفته شما حقیقت داشت تا الان صداش در اومده بود

اینو هم مطمئن باش که خیلی ها به این گفته های شما قبلا فکر کردن و خود منم شش سال پیش دوره دبیرستان که دوره آشنایی من با گنو/لینوکس و فلسفه اش گنو بود همین موضوع به فکرم افتاده بود و جوابشم خیلی زود گرفتم
خیلی زود جواب گرفتی؟؟؟ چطوری خیلی زود ۱.۵ گیگ فایل رو مقایسه کردی؟ برنامه خاصی این کار رو برات انجام داد؟
مطمئنی همه دلایلی که آوردم قانع کننده نیستن؟ و بقیه جواب دادن؟ شما اطلاعاتتون راجع ایلومیناتی کامل نیست.
شما خیلی خوب جوابتون رو گرفتین این جملاتی که میگین بهانه هستن ، چون متعصبین نمی تونین قبول کنین  خودتونم خوب می دونین
من برخلاف شما اگه لازم باشه مقایسه می کنم  و شما مقایسه نکن خیلی ها قبلا مقایسه  کردن ، چون دنیا پر از آدمایی مثل اسنودنه پس حداقل سعی خودشونو می کنن تا هر جوری هست یه بک دوری از نرم افزار ها پیدا کنن
من متعصب نیستم حتی خودمم گفتم اول که مطمئن نیستم یادتون میاد؟ شما گفتید دوتا فایل 1 گیگابایتی رو بطور کامل مقایسه کردین خوب دستی ممکن نیست میخوام تاکتیکتون رو بدونم شاید بدردم بخوره.
شما ها تنها ثابت کردین که نسخه کامپایل شده و سورس برابر هست و همه برنامه های آزاد رایگان نیستن و واسه بقیه دلیل هام (بهونه هام) دلیل نیاوردین.خوب من منتظرم دلیل هاتون رو بشنوم.
من که گفتم چطوری با Bless Hex  مقایسه میشه :| شما اون فایل کامپایلر شده و اجراییش رو تبدیل به هگزا کن از اونورم فایل سورس کدش رو بگیر و کامپیالش کن اونو هم به صورت کد هگزا بازش کن ، اگه کدی نابرابر یا ویرایش شده باشه صددرصد معلوم میشه
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1395، 01:08 ق‌ظ توسط ubuntulove74 »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
« پاسخ #37 : 01 آذر 1395، 05:42 ق‌ظ »
از قوانین اینجا خبر نداوم ولی توی انجمن خودمون به این کار میگیم اسپم فرستادن. ظاهرا اینجا چیزی به اسم اسپم وجود نداره.
لطفا قبل از فرستادن پست دیگه‌ای، ابتدا قوانین انجمن رو بخونید!