انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه سیستم فایل ویندوز و لینوکس  (دفعات بازدید: 11442 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : مقایسه سیستم فایل ویندوز و لینوکس
« پاسخ #15 : 30 آبان 1395، 11:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
جوری میگی آزادی که انگار واسه نصب ویندوز قبلا ماهی 100 هزار تومن به حساب مایکروسافت پول واریز میکردی.
خبری نیست. اینکه من و تو میدونیم سیستم عاملی به اسم لینوکس وجود داره و سورسش رو تو دستمون داریم دلیل میشه که آزادی داریم؟!!
اول از همه : آزادی نرم افزار به معنای رایگان بودن نیست.
شما یک بار برو مفهوم آزادی نرم افزار رو بخون.
نقل‌قول
تازه خبر نداریم که فایل iso آماده شده ایی که دانلود میکنیم با سورس برابره؟ یا نه!
به نظرت مگه کسی عقلش رو از دست داده بیاد این کار رو بکنه!! کافیه از همه توسعه دهنده یک نفر متوجه این موضوع بشه ، اون موقع است که فاتحه شون خونده است.
نقل‌قول
درسته ویندوز جاسوسی میکنه ولی به بنده خدایی چند سال وقت گذاشت تا فایروال بنویسه.
نمیدونم میدونید یا؛ ولی بدترین چیز که از جاسوسی هم بدتره آزادی بی قید و شرطه.
به فایروال ها هم اطمینانی نیست. اصولا به نرم متن بسته اطمینان نیست.
آزاد نرم افزار با آزادی بی قید و شرط زمان تا آسمان فرق داره.
دوباره توصیه می کنم بری مفاهیم نرم افزار آزاد رو بخونی.
نقل‌قول
فراماسونر ها هم شغارشون آزادیه. درس اولشون: free your self.
یه فراماسونر حق داره هرکاری کنه حتی به ناموس مردم...  و خیلی چیزای دیگه.
به نظر من کلکی توی کار هست. فایرفاکس که پرطرفدارترین مرورگر اوپن سورس هست؛ توی صفحه اولش نوشته: free your self with firefox
تازه خود اسمش هم داستان داره؛ روباه حیله گری که از جنس آتیشه اشاره داره به شیطانی که انسانهارو فریب میده و خدا اونو از آتیش خلق کرد.
یه پیج مخفی هم هست اگه موزیلا دارین برین about:mozilla یه چیزای بی ربط و مامربوط و چرت موشته میشه که قشنگ معلومه میخواد چیزی یا مفهوم و یا فرهنگی رو به طور مخفی منتقل کنه.
اینکه شما بدونید برنامه ایی که استفاده میکنید چه کدی داره و از اون کد یکی بهترشو بسازید بد نیست؛ بد اینه که دارید چیزی رو ترویج میکنید که خودتون نمیدونید. پنگوئن تاکس و بز شاخ دار گنو و...  همه مفهوم خاصی داره که نیاز به بررسی دقیق داره.
از ما گفتن بود از شما این گوش در و اون یکی دروازه.
از قوانین اینجا خبر نداوم ولی توی انجمن خودمون به این کار میگیم اسپم فرستادن. ظاهرا اینجا چیزی به اسم اسپم وجود نداره.
این موارد هم نه به نرم‌افزار آزاد نه ، به گنو و نه به این انجمن ربطی نداره و اسپم به حساب میاد.

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
ملت حواستون باشه مشروط نشین!!!!!!
این قدر هم حرص نخورید، به 40 سال هم نمی‌کشید‌ها!!!!!
این چیزا زیاد پیدا می‌شه...
فقط خوشحال باشید که جزء این خاسران نیستید و آزادی رو تجربه می‌کنید...
جوری میگی آزادی که انگار واسه نصب ویندوز قبلا ماهی 100 هزار تومن به حساب مایکروسافت پول واریز میکردی.
خبری نیست. اینکه من و تو میدونیم سیستم عاملی به اسم لینوکس وجود داره و سورسش رو تو دستمون داریم دلیل میشه که آزادی داریم؟!!
تازه خبر نداریم که فایل iso آماده شده ایی که دانلود میکنیم با سورس برابره؟ یا نه!
درسته ویندوز جاسوسی میکنه ولی به بنده خدایی چند سال وقت گذاشت تا فایروال بنویسه.
فراماسونر ها هم شغارشون آزادیه. درس اولشون: free your self.
یه فراماسونر حق داره هرکاری کنه حتی به ناموس مردم...  و خیلی چیزای دیگه.
به نظر من کلکی توی کار هست. فایرفاکس که پرطرفدارترین مرورگر اوپن سورس هست؛ توی صفحه اولش نوشته: free your self with firefox
تازه خود اسمش هم داستان داره؛ روباه حیله گری که از جنس آتیشه اشاره داره به شیطانی که انسانهارو فریب میده و خدا اونو از آتیش خلق کرد.
یه پیج مخفی هم هست اگه موزیلا دارین برین about:mozilla یه چیزای بی ربط و مامربوط و چرت موشته میشه که قشنگ معلومه میخواد چیزی یا مفهوم و یا فرهنگی رو به طور مخفی منتقل کنه.
اینکه شما بدونید برنامه ایی که استفاده میکنید چه کدی داره و از اون کد یکی بهترشو بسازید بد نیست؛ بد اینه که دارید چیزی رو ترویج میکنید که خودتون نمیدونید. پنگوئن تاکس و بز شاخ دار گنو و...  همه مفهوم خاصی داره که نیاز به بررسی دقیق داره.
از ما گفتن بود از شما این گوش در و اون یکی دروازه.
از قوانین اینجا خبر نداوم ولی توی انجمن خودمون به این کار میگیم اسپم فرستادن. ظاهرا اینجا چیزی به اسم اسپم وجود نداره.

طرز فکرت عالیه! واقعا لذت بردم :)
اولا اینکه دنیای گنو/لینوکس هیچ ربطی به فرقه‌هایی مثل فراماسونری و ... نداره!

نقل‌قول

یعنی چی این جمله؟

نقل‌قول

ربط آزادی نرم‌افزار و گنو به خرید ویندوز چیه؟ واقعا ربطش چیه؟ :|

نقل‌قول

https://en.wikipedia.org/wiki/GNU

اینو بخون تا با قید و شرطه‌ اون آشنا بشی!

نقل‌قول

زبان انگلیسی اگه بلد باشی می‌دونی که هر جایی نوشته "Free your Self" ربطی به این گروه‌هایی که نام بردی نداره! فردا منم یه محصول درست می‌کنم اسمش را می‌ذارم X بعد می‌نویسم "Free your self with X" بعد یعنی من فراماسونر هستم؟؟؟؟

نقل‌قول

خب که چی؟ یعنی هر جا علامت آتش بود یعنی شیطان؟ یعنی هر جا روباه بود یعنی حیله؟ اصلا مگه روباه‌ها حرف می‌زنن که بفهمیم حیله گرن یا .. ؟ کی گفته روباه حیله گره؟ روباه فقط یه حیوون هست که صفت‌هایی که مربوط به آدمی زاد‌هاست را نمیشه بهش چسبوند!

نقل‌قول

اگه علمش را داری فردا یه دونه مرورگر بهتر بنویس توی صفحه‌ی about اون هم سوره‌ی بقره را بذار من قول می‌دم ازش استفاده کنم!!!

نقل‌قول

اینایی که گفتی همش بی ربط بود همش ولی اینم بهت بگم که مفهوم خاصی هم اگر داشته باشه آسمان به زمین نمیاد! هر کسی دوست داشته باشی استفاده می‌کنه, هر کسی هم که دوست نداشته باشه استفاده نمی‌کنه! دلیل نداره هر کی پدر یا مادرش فراماسونر هستند اونم هم جزو اون گروه باشه و هر کی پدر و مادرش مسلمان هستند اون هم اسلام را پیش بگیره! فرهنگ چیزی نیست که از بچگی درون تو باشه, وقتی بزرگ بشی دین انتخاب می‌کنی و میبینی که از چه فرهنگ و آدابی خوشت میاد و .....

نقل‌قول

اسپم یعنی اینکه بیای توی تاپیک فایل سیستم حرف از خدا و قرآن بزنی عزیزم :)
موفق باشی :)

ویرایش: چیزی نیست که بخوان به صورت مخفیانه ترویجش بدن! خود استالمن و لینوس می‌گن که خدا را قبول ندارن!
۱. هرچی که نماد های خاصی بطور فراوان و کامل تکرار بشه به ایلومیناتی ربط داره.
۲. همه که توانایی دانلود سورس کد و کامپایل اون رو ندارن؛ پس اونها یه ماژول جاسوسی مینویسن و کد رو بدون اون ماژول منتشر میکنن. اون نسخه از پیش کامپایل شده ماژول جاسوسی داره ولی سورس پخش شده این ماژول رو داره. البته است حرف من هست و تنها احتمال خیلی ضعیف هست که همچین چیزی ممکن هست.
۳.آزادی نرم افزار یعنی رایگان بودن همه چیز! کسی برای نصب اوبونتو پول نمیده ولی خارجی‌ها برای نصب و اکتیو کردن ویندوز پول میدن.
۴. خوب تو به من بگو عبارت free your self with mozilla یعنی چی؟ مگه نمیشه خودت رو با موزیلا آزاد کن؟؟؟
۵. در مباحث نمادشناسی از روباه به عنوان نماد فریب مکر و حیله بکار میره. معمولا هر جایی که روباه باشه به جز توی جنگل نماد فریب هست. خوب روباهی که از جنس آتیش باشه توی طبیعت وجود نداره پس افسانه‌ایی هست و توی افسانه ها روباه یعنی فریب. خوب تو به من بگو روباه آتشین یعنی چی که من نظرم رو اصلاح کنم. میگی اسم خاص ترجمه نمیشه پس چرا توی است صفحه ترجمه کردن به روباه آتشین؟ https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%B3
اگه برنامه نویسی برای فایرفاکس رو بلد باشید توی خط تولید برنامه ها می‌نویسن there's only xul. و روز خدای یونانی هست شما اطلاعاتتون راجع به پرستی و ربطش به ایلومیناتی آگاه هستین؟
۶. عجب دلیل قانع کننده ایی!
۷. هرکسی هر دینی دلش میخواد انتخاب میکنه ولی توی دینی که من دارم چیزی به اسم امر به معروف و نهی از منکر وجود داره.
۸. من به پیام خودم گفتم اسپم نه است پیام دوستمون.
۹. گنو و لینوکس و فایرفاکس بد نیستن مشکل من با فرهنگی هست که همراه‌شون داره ترویج میشه.
۱۰. فراماسونر ها و ایلومیناتی از تبر برعکس و بز شاخ‌دار برای مسخره کردن مسلمانان استفاده میکنن. اصلا چرا باید نماد گنو یک بز باشه؟؟؟
۱۱. خب تو به من بگو انگیزه موزیلا از firefox چی‌بود؟ یا گوگل چرا اسم مرورگر رو گذاشت کروم؟ خوب چرا مثلا نذاشت fast web یا ...

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #17 : 30 آبان 1395، 11:25 ق‌ظ »
از نظر من نماد شناسی چیز چرتیه :)

نقل‌قول
آزادی نرم افزار یعنی رایگان بودن همه چیز!

دقیقا برعکسه! هزارتا چیز آزاد هست و رایگان نیست! هزارتا چیز هم آزاد نیست ولی رایگانه!

نقل‌قول
خب تو به من بگو انگیزه موزیلا از firefox چی‌بود؟ یا گوگل چرا اسم مرورگر رو گذاشت کروم؟ خوب چرا مثلا نذاشت fast web یا ...

همیشه قرار نیست انگیزه‌ای باشه!

نقل‌قول
خوب تو به من بگو عبارت free your self with mozilla یعنی چی؟ مگه نمیشه خودت رو با موزیلا آزاد کن؟؟؟

خب این ربطی به فراماسونر نداره! اونا یه جمله‌ی انگلیسی می‌گن یعنی هر کی دیگه شبیه اینو بگه فراماسونره؟

نقل‌قول
هرکسی هر دینی دلش میخواد انتخاب میکنه ولی توی دینی که من دارم چیزی به اسم امر به معروف و نهی از منکر وجود داره.

شاید سر همین نهی از منکر هست که به کل زمین و زمان دارن گیر میدن :) به نظرم به اندازه‌ی کافی نهی از منکر شد! :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 30 آبان 1395، 11:32 ق‌ظ »
پس با این حساب FreeBSD رو هم خود شخص ابلیس نوشتن؟

اسم این جونور بیستی هست بخاطر نزدیک به bsd اینو انتخاب کردن. قبلا bsd اوپن و آزاد نبود ولی بعدا آزادش کردن. شما کمی تحقیق کنین آخرش به حرف من میرسین.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #19 : 30 آبان 1395، 11:43 ق‌ظ »
اسپم یعنی یک تاپیک سال 1389 رو بالا بیاری و توش مطالب بی ربط بنویسی.

از دوستان با تجربه خواهش میکنم دیگه به پست پاسخ ندن تا مدیران بیان تاپیک رو قفل کنند.

هر بحثی جای خودش رو داره.

اگر میخواین در این باره بحث کنین، تاپیک مخصوص باید ایجاد کنید. هیچ دلیلی برای ادامه ی بحث در این تاپیک کاملا بی ربط وجود نداره، مگر اینکه قصد اسپم داشته باشید

موفق باشید
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 30 آبان 1395، 12:22 ب‌ظ »
اسپم یعنی یک تاپیک سال 1389 رو بالا بیاری و توش مطالب بی ربط بنویسی.

از دوستان با تجربه خواهش میکنم دیگه به پست پاسخ ندن تا مدیران بیان تاپیک رو قفل کنند.

هر بحثی جای خودش رو داره.

اگر میخواین در این باره بحث کنین، تاپیک مخصوص باید ایجاد کنید. هیچ دلیلی برای ادامه ی بحث در این تاپیک کاملا بی ربط وجود نداره، مگر اینکه قصد اسپم داشته باشید

موفق باشید
من به نیت اسپم اینارو فرستادم چون میدیدم توی تاپیک های دیگه بقیه اسپم میفرستن و کسی بهشون چیزی نمیگه. توی انجمن های دیگه در درجه اول پیامش رو حذف میکنن و اگه چندین بار تکرار کنه اخطار دریافت میکنه. اگه میزان امتیاز اخطارهاش بالا بره بن موقت میشه و اگه توجهی نکنه یا اسپم خیلی بدجوری فرستاده باشه اخراج دائم میشه. حالا شما که هم سنی و هم مقامی از ما بزرگتر و سر تر هستید و خودتون بهتر میدونید.

آفلاین ubuntulove74

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #21 : 30 آبان 1395، 01:45 ب‌ظ »

۲. همه که توانایی دانلود سورس کد و کامپایل اون رو ندارن؛ پس اونها یه ماژول جاسوسی مینویسن و کد رو بدون اون ماژول منتشر میکنن. اون نسخه از پیش کامپایل شده ماژول جاسوسی داره ولی سورس پخش شده این ماژول رو داره. البته است حرف من هست و تنها احتمال خیلی ضعیف هست که همچین چیزی ممکن هست.

دوستان همه قسمت های جوابتون رو دادن ، من فقط به این قسمتش جواب میدم
می خوای اطمینان پیدا کنی سورس کد رو کامپایل کن بعد کد های اونو با Bless هگزادسیمالش کن بعد از سایتش کامپایل یا فایل اجرایی اون رو دانلود کن اونو هم با Bless هگزادسیمال بازش کنن ؛ کد های هگزا رو با هم مقایسه اش کن باید برابر باشن اگه چیزی اضافه یا حذف بشه به راحتی قابل تشخیصه !
مطمئن باش خیلی ها این کار مقایسه رو انجام میدن و اگه گفته شما حقیقت داشت تا الان صداش در اومده بود

اینو هم مطمئن باش که خیلی ها به این گفته های شما قبلا فکر کردن و خود منم شش سال پیش دوره دبیرستان که دوره آشنایی من با گنو/لینوکس و فلسفه اش گنو بود همین موضوع به فکرم افتاده بود و جوابشم خیلی زود گرفتم
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1395، 02:05 ب‌ظ توسط ubuntulove74 »

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 30 آبان 1395، 03:36 ب‌ظ »

می خوای اطمینان پیدا کنی سورس کد رو کامپایل کن بعد کد های اونو با Bless هگزادسیمالش کن بعد از سایتش کامپایل یا فایل اجرایی اون رو دانلود کن اونو هم با Bless هگزادسیمال بازش کنن ؛ کد های هگزا رو با هم مقایسه اش کن باید برابر باشن اگه چیزی اضافه یا حذف بشه به راحتی قابل تشخیصه !
مطمئن باش خیلی ها این کار مقایسه رو انجام میدن و اگه گفته شما حقیقت داشت تا الان صداش در اومده بود

اینو هم مطمئن باش که خیلی ها به این گفته های شما قبلا فکر کردن و خود منم شش سال پیش دوره دبیرستان که دوره آشنایی من با گنو/لینوکس و فلسفه اش گنو بود همین موضوع به فکرم افتاده بود و جوابشم خیلی زود گرفتم
خیلی زود جواب گرفتی؟؟؟ چطوری خیلی زود ۱.۵ گیگ فایل رو مقایسه کردی؟ برنامه خاصی این کار رو برات انجام داد؟
مطمئنی همه دلایلی که آوردم قانع کننده نیستن؟ و بقیه جواب دادن؟ شما اطلاعاتتون راجع ایلومیناتی کامل نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 30 آبان 1395، 04:28 ب‌ظ »
این حجم از گلواژه بی سابقه است!

هرچی که نماد های خاصی بطور فراوان و کامل تکرار بشه به ایلومیناتی ربط داره.
مثل سورهٔ الرّحمان؟

مزخرف محض! نرم‌افزار آزاد می‌تونه پولی و حتا خیلی گرون باشه! https://www.gnu.org/philosophy/selling.html

دادhش داری اشتباه می‌زنی! فایرفاکس ربطی به روباه نداره! اسم یک حیوون از راستهٔ پانداهاست:
http://www-archive.mozilla.org/projects/firefox/firefox-name-faq.html
http://www.funfactz.com/computer-facts/firefox-emblem-red-panda-2639.html

اصلا چرا باید نماد گنو یک بز باشه؟؟؟
نیست عزیزم ;D نماد گنو، یک گنو است که خود گنو، یه نوع گوزنه، نه بز! https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Gnu

همیشه و در طول تاریخ، همین داستان بوده. انسان‌هایی از یک سری حقایق ناآگاهن و این ناآگاهی موجب ترس اون‌ها زا چیزهای ناشناخته می‌شه و برای غلبه/توجیح این ترس، حول اون چیز، داستان‌های عجیب و غریب می‌سازن و بعد هم خودشون اون داستان‌ها رو باور می‌کنن!
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1395، 04:38 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
« پاسخ #24 : 30 آبان 1395، 05:23 ب‌ظ »
دادhش داری اشتباه می‌زنی! فایرفاکس ربطی به روباه نداره! اسم یک حیوون از راستهٔ پانداهاست:
اگر فایرفاکس را کلمه به کلمه ترجمه کنیم میشود روباه آتشین.(fire)آتش (fox)روباه
به لوگوی فایرفاکس دقت کنیم باز هم تصویر یک روباه را می‌بینیم که بر کره زمین چنبره زده است

اما همانطور که در صفحه FAQ موزیلا توضیح داده شده است.
فایرفاکس نام دیگر «پاندای قرمز» است البته این حیوان بر خلاف نامش از لحاظ جانور شناسی به
خانواده راکون‌ها تعلق دارد و نه پانداها.Red Panda

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 30 آبان 1395، 05:55 ب‌ظ »
اگر فایرفاکس را کلمه به کلمه ترجمه کنیم میشود روباه آتشین.(fire)آتش (fox)روباه
به لوگوی فایرفاکس دقت کنیم باز هم تصویر یک روباه را می‌بینیم که بر کره زمین چنبره زده است

اما همانطور که در صفحه FAQ موزیلا توضیح داده شده است.
فایرفاکس نام دیگر «پاندای قرمز» است البته این حیوان بر خلاف نامش از لحاظ جانور شناسی به
خانواده راکون‌ها تعلق دارد و نه پانداها.Red Panda
دوست عزیز من با معنی کردن اسم خاص و کلمه کلمه اینجور اسم ها مخالف هستم.
ولی اگه شما بری صفحه فایرفاکس توی سایت ویکی پدیا اونها اینکار رو انجام دادن و به "روباه آتشین موزیلا" ترجمه کردن.
وقتی میگی آفتاب پرست منظورت خزنده هست ولی ما یه گیاه به اسم آفتاب پرست داریم.

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 30 آبان 1395، 06:02 ب‌ظ »
این حجم از گلواژه بی سابقه است!

هرچی که نماد های خاصی بطور فراوان و کامل تکرار بشه به ایلومیناتی ربط داره.
مثل سورهٔ الرّحمان؟

مزخرف محض! نرم‌افزار آزاد می‌تونه پولی و حتا خیلی گرون باشه! https://www.gnu.org/philosophy/selling.html

http://www-archive.mozilla.org/projects/firefox/firefox-name-faq.html

اصلا چرا باید نماد گنو یک بز باشه؟؟؟
نیست عزیزم ;D نماد گنو، یک گنو است که خود گنو، یه نوع گوزنه، نه بز! https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Gnu

همیشه و در طول تاریخ، همین داستان بوده. انسان‌هایی از یک سری حقایق ناآگاهن و این ناآگاهی موجب ترس اون‌ها زا چیزهای ناشناخته می‌شه و برای غلبه/توجیح این ترس، حول اون چیز، داستان‌های عجیب و غریب می‌سازن و بعد هم خودشون اون داستان‌ها رو باور می‌کنن!
یک نمونه خود شما هستید که دارید با دلایل الکی حقیقت رو انکار میکنید.
1. توی سوره الرحمن عکس بز و روباه و زمین شطرنجی و شاخ و موجودات بیگانه و داستان های دروغین و 11 13 33 و معبد سلیمان حرفی زده نشده و یکبار هم تکرار نشده. لطفا دقت کنید گفتم نماد های خاصی.
2. تا حالا هزار نفر به من گفتن که هر برنامه اوپن سورسی رایگان نیست لازم نیست شما بگید تصور غلطی بوده که من داشتم. چون از اول هر برنامه اوپن سورسی دیدم رایگان بودن.
3. برو توی ویکی پدیای فارسی بزن فایرفاکس اگه دیدی نوشته بود پاندای آتشین من حرفتو قبول میکنم. راستی واسه about:mozilla و xul بهونه نیاوردی.
4. من کاری به کلمه گنو ندارم روی آرمش عکس یه قوچ هست.

بهونه دیگه ایی داری در خدمتم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 30 آبان 1395، 07:21 ب‌ظ »
لوگوش هم همون پاندای سرخ دوست داشتنیه :)

وقتی میگی آفتاب پرست منظورت خزنده هست ولی ما یه گیاه به اسم آفتاب پرست داریم.
گیاه آفتاب‌پرست نداریم، گیاه آفتاب‌گردان داریم ;D

توی سوره الرحمن عکس بز و روباه و زمین شطرنجی و شاخ و موجودات بیگانه و داستان های دروغین و 11 13 33 و معبد سلیمان حرفی زده نشده و یکبار هم تکرار نشده. لطفا دقت کنید گفتم نماد های خاصی.
چیزهای دیگه که تکرار شده ;D فکر کنم قبل از این که به سن قانونی برسی، ما نخستین کتاب رو در مورد ایلومیناتی در ایران چاپ کردیم (ایلومیناتی، علم و سخن، ۱۳۸۶). مطمين باش من در مورد این مسائل اطَلاع بیش‌تری ازت دارم ;)

2. تا حالا هزار نفر به من گفتن که هر برنامه اوپن سورسی رایگان نیست لازم نیست شما بگید تصور غلطی بوده که من داشتم. چون از اول هر برنامه اوپن سورسی دیدم رایگان بودن.
جالبه که می‌دونی حرفت اشتباهه و باز تکرارش می‌کنی!

برو توی ویکی پدیای فارسی بزن فایرفاکس اگه دیدی نوشته بود پاندای آتشین من حرفتو قبول میکنم. راستی واسه about:mozilla و xul بهونه نیاوردی.
پاندای آتشین که نه، ولی نوشته پاندای سرخ! :)
XUL هم یک زبان نشانه‌گذاری بسیار مرسومه که مخفّف XML UI Language است، یعنی زبان رابط کاربری XML.

من کاری به کلمه گنو ندارم روی آرمش عکس یه قوچ هست.
۱. نه نیست. عکس گنوست!
۲. قوچ چه ربطی به بز داره؟ به گوسفند نر می‌گن قوچ! ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ubuntulove74

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #28 : 30 آبان 1395، 07:26 ب‌ظ »

خیلی زود جواب گرفتی؟؟؟ چطوری خیلی زود ۱.۵ گیگ فایل رو مقایسه کردی؟ برنامه خاصی این کار رو برات انجام داد؟
مطمئنی همه دلایلی که آوردم قانع کننده نیستن؟ و بقیه جواب دادن؟ شما اطلاعاتتون راجع ایلومیناتی کامل نیست.
شما خیلی خوب جوابتون رو گرفتین این جملاتی که میگین بهانه هستن ، چون متعصبین نمی تونین قبول کنین  خودتونم خوب می دونین
من برخلاف شما اگه لازم باشه مقایسه می کنم  و شما مقایسه نکن خیلی ها قبلا مقایسه  کردن ، چون دنیا پر از آدمایی مثل اسنودنه پس حداقل سعی خودشونو می کنن تا هر جوری هست یه بک دوری از نرم افزار ها پیدا کنن

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 30 آبان 1395، 07:33 ب‌ظ »

شما خیلی خوب جوابتون رو گرفتین این جملاتی که میگین بهانه هستن ، چون متعصبین نمی تونین قبول کنین  خودتونم خوب می دونین
من برخلاف شما اگه لازم باشه مقایسه می کنم  و شما مقایسه نکن خیلی ها قبلا مقایسه  کردن ، چون دنیا پر از آدمایی مثل اسنودنه پس حداقل سعی خودشونو می کنن تا هر جوری هست یه بک دوری از نرم افزار ها پیدا کنن
من متعصب نیستم حتی خودمم گفتم اول که مطمئن نیستم یادتون میاد؟ شما گفتید دوتا فایل 1 گیگابایتی رو بطور کامل مقایسه کردین خوب دستی ممکن نیست میخوام تاکتیکتون رو بدونم شاید بدردم بخوره.
شما ها تنها ثابت کردین که نسخه کامپایل شده و سورس برابر هست و همه برنامه های آزاد رایگان نیستن و واسه بقیه دلیل هام (بهونه هام) دلیل نیاوردین.خوب من منتظرم دلیل هاتون رو بشنوم.