ملت حواستون باشه مشروط نشین!!!!!!
این قدر هم حرص نخورید، به 40 سال هم نمیکشیدها!!!!!
این چیزا زیاد پیدا میشه...
فقط خوشحال باشید که جزء این خاسران نیستید و آزادی رو تجربه میکنید...
جوری میگی آزادی که انگار واسه نصب ویندوز قبلا ماهی 100 هزار تومن به حساب مایکروسافت پول واریز میکردی.
خبری نیست. اینکه من و تو میدونیم سیستم عاملی به اسم لینوکس وجود داره و سورسش رو تو دستمون داریم دلیل میشه که آزادی داریم؟!!
تازه خبر نداریم که فایل iso آماده شده ایی که دانلود میکنیم با سورس برابره؟ یا نه!
درسته ویندوز جاسوسی میکنه ولی به بنده خدایی چند سال وقت گذاشت تا فایروال بنویسه.
نمیدونم میدونید یا؛ ولی بدترین چیز که از جاسوسی هم بدتره آزادی بی قید و شرطه.
فراماسونر ها هم شغارشون آزادیه. درس اولشون: free your self.
یه فراماسونر حق داره هرکاری کنه حتی به ناموس مردم... و خیلی چیزای دیگه.
به نظر من کلکی توی کار هست. فایرفاکس که پرطرفدارترین مرورگر اوپن سورس هست؛ توی صفحه اولش نوشته: free your self with firefox
تازه خود اسمش هم داستان داره؛ روباه حیله گری که از جنس آتیشه اشاره داره به شیطانی که انسانهارو فریب میده و خدا اونو از آتیش خلق کرد.
یه پیج مخفی هم هست اگه موزیلا دارین برین about:mozilla یه چیزای بی ربط و مامربوط و چرت موشته میشه که قشنگ معلومه میخواد چیزی یا مفهوم و یا فرهنگی رو به طور مخفی منتقل کنه.
اینکه شما بدونید برنامه ایی که استفاده میکنید چه کدی داره و از اون کد یکی بهترشو بسازید بد نیست؛ بد اینه که دارید چیزی رو ترویج میکنید که خودتون نمیدونید. پنگوئن تاکس و بز شاخ دار گنو و... همه مفهوم خاصی داره که نیاز به بررسی دقیق داره.
از ما گفتن بود از شما این گوش در و اون یکی دروازه.
از قوانین اینجا خبر نداوم ولی توی انجمن خودمون به این کار میگیم اسپم فرستادن. ظاهرا اینجا چیزی به اسم اسپم وجود نداره.
طرز فکرت عالیه! واقعا لذت بردم
اولا اینکه دنیای گنو/لینوکس هیچ ربطی به فرقههایی مثل فراماسونری و ... نداره!
تازه خبر نداریم که فایل iso آماده شده ایی که دانلود میکنیم با سورس برابره؟ یا نه!
یعنی چی این جمله؟
جوری میگی آزادی که انگار واسه نصب ویندوز قبلا ماهی 100 هزار تومن به حساب مایکروسافت پول واریز میکردی.
ربط آزادی نرمافزار و گنو به خرید ویندوز چیه؟ واقعا ربطش چیه؟ :|
نمیدونم میدونید یا؛ ولی بدترین چیز که از جاسوسی هم بدتره آزادی بی قید و شرطه.
https://en.wikipedia.org/wiki/GNU
اینو بخون تا با قید و شرطه اون آشنا بشی!
به نظر من کلکی توی کار هست. فایرفاکس که پرطرفدارترین مرورگر اوپن سورس هست؛ توی صفحه اولش نوشته: free your self with firefox
زبان انگلیسی اگه بلد باشی میدونی که هر جایی نوشته "Free your Self" ربطی به این گروههایی که نام بردی نداره! فردا منم یه محصول درست میکنم اسمش را میذارم X بعد مینویسم "Free your self with X" بعد یعنی من فراماسونر هستم؟؟؟؟
تازه خود اسمش هم داستان داره؛ روباه حیله گری که از جنس آتیشه اشاره داره به شیطانی که انسانهارو فریب میده و خدا اونو از آتیش خلق کرد.
خب که چی؟ یعنی هر جا علامت آتش بود یعنی شیطان؟ یعنی هر جا روباه بود یعنی حیله؟ اصلا مگه روباهها حرف میزنن که بفهمیم حیله گرن یا .. ؟ کی گفته روباه حیله گره؟ روباه فقط یه حیوون هست که صفتهایی که مربوط به آدمی زادهاست را نمیشه بهش چسبوند!
یه پیج مخفی هم هست اگه موزیلا دارین برین about:mozilla یه چیزای بی ربط و مامربوط و چرت موشته میشه که قشنگ معلومه میخواد چیزی یا مفهوم و یا فرهنگی رو به طور مخفی منتقل کنه.
اگه علمش را داری فردا یه دونه مرورگر بهتر بنویس توی صفحهی about اون هم سورهی بقره را بذار من قول میدم ازش استفاده کنم!!!
اینکه شما بدونید برنامه ایی که استفاده میکنید چه کدی داره و از اون کد یکی بهترشو بسازید بد نیست؛ بد اینه که دارید چیزی رو ترویج میکنید که خودتون نمیدونید. پنگوئن تاکس و بز شاخ دار گنو و... همه مفهوم خاصی داره که نیاز به بررسی دقیق داره.
اینایی که گفتی همش بی ربط بود همش ولی اینم بهت بگم که مفهوم خاصی هم اگر داشته باشه آسمان به زمین نمیاد! هر کسی دوست داشته باشی استفاده میکنه, هر کسی هم که دوست نداشته باشه استفاده نمیکنه! دلیل نداره هر کی پدر یا مادرش فراماسونر هستند اونم هم جزو اون گروه باشه و هر کی پدر و مادرش مسلمان هستند اون هم اسلام را پیش بگیره! فرهنگ چیزی نیست که از بچگی درون تو باشه, وقتی بزرگ بشی دین انتخاب میکنی و میبینی که از چه فرهنگ و آدابی خوشت میاد و .....
از قوانین اینجا خبر نداوم ولی توی انجمن خودمون به این کار میگیم اسپم فرستادن. ظاهرا اینجا چیزی به اسم اسپم وجود نداره.
اسپم یعنی اینکه بیای توی تاپیک فایل سیستم حرف از خدا و قرآن بزنی عزیزم
موفق باشی
ویرایش: چیزی نیست که بخوان به صورت مخفیانه ترویجش بدن! خود استالمن و لینوس میگن که خدا را قبول ندارن!
۱. هرچی که نماد های خاصی بطور فراوان و کامل تکرار بشه به ایلومیناتی ربط داره.
۲. همه که توانایی دانلود سورس کد و کامپایل اون رو ندارن؛ پس اونها یه ماژول جاسوسی مینویسن و کد رو بدون اون ماژول منتشر میکنن. اون نسخه از پیش کامپایل شده ماژول جاسوسی داره ولی سورس پخش شده این ماژول رو داره. البته است حرف من هست و تنها احتمال خیلی ضعیف هست که همچین چیزی ممکن هست.
۳.آزادی نرم افزار یعنی رایگان بودن همه چیز! کسی برای نصب اوبونتو پول نمیده ولی خارجیها برای نصب و اکتیو کردن ویندوز پول میدن.
۴. خوب تو به من بگو عبارت free your self with mozilla یعنی چی؟ مگه نمیشه خودت رو با موزیلا آزاد کن؟؟؟
۵. در مباحث نمادشناسی از روباه به عنوان نماد فریب مکر و حیله بکار میره. معمولا هر جایی که روباه باشه به جز توی جنگل نماد فریب هست. خوب روباهی که از جنس آتیش باشه توی طبیعت وجود نداره پس افسانهایی هست و توی افسانه ها روباه یعنی فریب. خوب تو به من بگو روباه آتشین یعنی چی که من نظرم رو اصلاح کنم. میگی اسم خاص ترجمه نمیشه پس چرا توی است صفحه ترجمه کردن به روباه آتشین؟
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%B3اگه برنامه نویسی برای فایرفاکس رو بلد باشید توی خط تولید برنامه ها مینویسن there's only xul. و روز خدای یونانی هست شما اطلاعاتتون راجع به پرستی و ربطش به ایلومیناتی آگاه هستین؟
۶. عجب دلیل قانع کننده ایی!
۷. هرکسی هر دینی دلش میخواد انتخاب میکنه ولی توی دینی که من دارم چیزی به اسم امر به معروف و نهی از منکر وجود داره.
۸. من به پیام خودم گفتم اسپم نه است پیام دوستمون.
۹. گنو و لینوکس و فایرفاکس بد نیستن مشکل من با فرهنگی هست که همراهشون داره ترویج میشه.
۱۰. فراماسونر ها و ایلومیناتی از تبر برعکس و بز شاخدار برای مسخره کردن مسلمانان استفاده میکنن. اصلا چرا باید نماد گنو یک بز باشه؟؟؟
۱۱. خب تو به من بگو انگیزه موزیلا از firefox چیبود؟ یا گوگل چرا اسم مرورگر رو گذاشت کروم؟ خوب چرا مثلا نذاشت fast web یا ...