انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: رباتیک ، روبی ، پایتون  (دفعات بازدید: 2337 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
رباتیک ، روبی ، پایتون
« : 12 آذر 1395، 07:10 ب‌ظ »
در حوضه رباتیک ، آیا پایتون برتری نسبت به روبی داره؟ مثلا در رزبری پای ، همه کتاب خانه های موجود برای پایتون ، برای روبی هم هست؟ چون همه مثال ها با پایتون نوشته شده. و مثال های روبی خیلی کم. انگار با روبی نمی شه همه کار هایی که با پایتون میشه روی رزبری پای انجام داد رو انجام بدیم. آیا این درسته؟ یا مثلا برای kodi ، من پلاگین هایی که با پایتون نوشته شدن زیاد دیدم. ولی آیا میشه با روبی هم برای kodi پلاگین نوشت؟ در واقع سوال من اینه که آیا در این جور زمینه ها ممکنه یه سری کتاب خانه ها و امکانات برای پایتون باشه ،و مشابه اون برای روبی نباشه ؟

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
پاسخ : رباتیک ، روبی ، پایتون
« پاسخ #1 : 12 آذر 1395، 10:41 ب‌ظ »
هیچ امکانی نیست که تو روبی باشه و تو پایتون نه.
ولی برعکسش درست نیست.کتابخانه های زیادی هست که برا پایتون هست ولی برا روبی نیست
کلا پشتیبانی از پایتون خیلی بیشتره.
هرچند اگه شما روبی رو انتخاب کنید چیزی از دست ندادین.
از سینتکس هرکدوم بیشتر خوشتون اومد اون رو انتخاب کنید!

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #2 : 13 آذر 1395، 01:43 ق‌ظ »
از سینتکس روبی خیلی بیشتر خوشم میاد ولی =>
کتابخانه های زیادی هست که برا پایتون هست ولی برا روبی نیست --  اگه شما روبی رو انتخاب کنید چیزی از دست ندادین.
وقتی کتابخانه های پایتون زیادی وجود داره که نسخه روبی اون وجود نداره ، چه طوری ممکنه چیزی رو از دست ندهم.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #3 : 13 آذر 1395، 01:17 ب‌ظ »
کتابخانه های زیادی هست که برا پایتون هست ولی برا روبی نیست --  اگه شما روبی رو انتخاب کنید چیزی از دست ندادین.
وقتی کتابخانه های پایتون زیادی وجود داره که نسخه روبی اون وجود نداره ، چه طوری ممکنه چیزی رو از دست ندهم.

اون رو گفتم طرفدارای روبی هجوم نیارند اینجا!
منم شخصا عاشق سینتکس freepascal هستم.ولی اگه واقع بینانه نگاه کنیم سینتکس همه چیز نیست
شما با پایتون چیزی رو ازدست نمیدین.ولی این گارانتی برای روبی برقرار نیست.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #4 : 13 آذر 1395، 03:19 ب‌ظ »

اون رو گفتم طرفدارای روبی هجوم نیارند اینجا!
منم شخصا عاشق سینتکس freepascal هستم.ولی اگه واقع بینانه نگاه کنیم سینتکس همه چیز نیست
شما با پایتون چیزی رو ازدست نمیدین.ولی این گارانتی برای روبی برقرار نیست.

چرا هجوم بیارن وقتی راجع به یک چیز بدیهی داریم صحبت میکنیم؟

برنامه نویس های ruby توی جهان نسبت به پایتون خیلی کمتر هستند، چه برسه به ایران. پایتون فراگیر تر هستش لذا کتابخونه های بسیار بیشتری واسش یافت میشه

نقل‌قول
هیچ امکانی نیست که تو روبی باشه و تو پایتون نه.

تا تعریف از امکانات چی باشه.

این دو تا زبان فلسفه ی یکسانی ندارن، با توجه به پیروی از فلسفشون، قطعا مواردی یافت میشه که هر دو از اون امکانات تبعیت نکنند. به عنوان مثال، برای حل یک مساله در ruby همیشه بیش از یک راه حل وجود داره، چون ruby فلسفش اینه که برنامه نویس راحت باشه. اما فلسفه ی پایتون اینه که بهترین راه، راه مستقیم هستش لذا برای حل یک مساله معمولا تعداد راه حل ها نسبت به ruby بسیار کمتر هستش و عموما یک راه حل بیشتر نیست. با توجه به این مورد، یادگیری پایتون بسیار راحتتر هستش، لذا اگر برنامه نویسی هم بلد نباشین میتونین با پایتون شروع کنین. ruby بیشتر برای کسی خوبه که قبلا برنامه نویسی رو بلده و مهارت داره و به دنبال اینه که به سبک خاص خودش برنامه بنویسه.

نقل‌قول
یا مثلا برای kodi ، من پلاگین هایی که با پایتون نوشته شدن زیاد دیدم. ولی آیا میشه با روبی هم برای kodi پلاگین نوشت؟

شدن که میشه. حوصله میخواد
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1395، 03:30 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 14 آذر 1395، 10:50 ق‌ظ »
در کل برای روباتیک، استفاده از بان‌های سطح پایین‌تر مثل سی خیلی منطقی‌تره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #6 : 10 دی 1395، 03:47 ب‌ظ »
دوتا زبان کاربردهای مختلفی دارن. برای رباتیک و کارای مدیریت سیستم، قطعن پایتون حرف اول رو میزنه. ولی برای مثال در حیطه طراحی وب، روبی یکی از قوی‌ترین هاست. هرچند با روبی کارای سیستمی هم میکنن (مثل نرم‌افزار‌های مدیریت بسته homebrew و dnf که با روبی نوشته شدن).
انتخاب بین C و Python هم بسته به تراشه ای داره که روش کار میکنید. اگه Raspberry Pi ه، پایتون راحتت تره و C کار اضافس. ولی روی AVR و این داستانا، مجبور و محدود به C هستید.
..::Borderliner::..

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 10 دی 1395، 03:53 ب‌ظ »
اگه Raspberry Pi ه، پایتون راحتت تره و C کار اضافس.
وقتی که نیاز به کارهای Realtime دارید، عموما Python سرعت مناسبی رو ارائه نمیده و عموما انتخاب اصلی همون C هستش، حتی روی سخت‌افزارهای قوی‌تر از Raspberry Pi.

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #8 : 10 دی 1395، 03:57 ب‌ظ »
اگه Raspberry Pi ه، پایتون راحتت تره و C کار اضافس.
وقتی که نیاز به کارهای Realtime دارید، عموما Python سرعت مناسبی رو ارائه نمیده و عموما انتخاب اصلی همون C هستش، حتی روی سخت‌افزارهای قوی‌تر از Raspberry Pi.

پایتون به صورت Intermediate کامپایل میشه و سرعت قابل قبولی رو داره. مگه اینکه وسواس خاصی روی سرعت داشته باشید. اگه C انقد به درد بخور و عالی بود، کسی سراغ بقیه زبان‌ها نمیرفت. در ازای دریافت سرعت بالاتر، خیلی چیز هارو از دست میدید. به نظرم فقط وقتی واقعن مجبور باشید، باید از C‌ استفاده کنید. یا اینکه مازوخیست باشید.
..::Borderliner::..

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 10 دی 1395، 04:59 ب‌ظ »
هر زبانی کاربرد خودش رو داره و البته هنوز زبان C یکی از پر استفاده‌ترین زبان‌ها توی پروژه‌های آزاد هستش.
توی پروژه‌های روباتیک بخصوص وقتی نیاز به Image Processing یا پردازش‌های سنگین هوش مصنوعی هست، عموما C (گاهی همراه با Assembly به صورت توکار) بهترین گزینه هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 10 دی 1395، 06:49 ب‌ظ »
برای کار روباتیک چون تجربه دارم، می‌دونم که خیلی جاها پایتون جواب نمی‌ده. خودم سعی داشتم حتماً از پایتون استفاده کنم که سرعتش خیلی بد بود و مجبور شدم همون الگوریتم رو با سی دوباره‌نویسی کنم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #11 : 10 دی 1395، 07:13 ب‌ظ »
البته درسته که پایتون و C جای هم رو نمی گیرن.. ولی تو خیلی از مسائل که سرعت اهمیت داره همون پایتون باز هم جواب می ده به شرط این که از ماژول های پرسرعتش استفاده کنید.. (که اونا خودشون مثلا به کمک C کد اصلیشون نوشته شده..)
Void Linux + XFCE