از سینتکس هرکدوم بیشتر خوشتون اومد اون رو انتخاب کنید!
از سینتکس روبی خیلی بیشتر خوشم میاد ولی =>
کتابخانه های زیادی هست که برا پایتون هست ولی برا روبی نیست -- اگه شما روبی رو انتخاب کنید چیزی از دست ندادین.
وقتی کتابخانه های پایتون زیادی وجود داره که نسخه روبی اون وجود نداره ، چه طوری ممکنه چیزی رو از دست ندهم.
اون رو گفتم طرفدارای روبی هجوم نیارند اینجا!
منم شخصا عاشق سینتکس freepascal هستم.ولی اگه واقع بینانه نگاه کنیم سینتکس همه چیز نیست
شما با پایتون چیزی رو ازدست نمیدین.ولی این گارانتی برای روبی برقرار نیست.
چرا هجوم بیارن وقتی راجع به یک چیز بدیهی داریم صحبت میکنیم؟
برنامه نویس های ruby توی جهان نسبت به پایتون خیلی کمتر هستند، چه برسه به ایران. پایتون فراگیر تر هستش لذا کتابخونه های بسیار بیشتری واسش یافت میشه
هیچ امکانی نیست که تو روبی باشه و تو پایتون نه.
تا تعریف از امکانات چی باشه.
این دو تا زبان فلسفه ی یکسانی ندارن، با توجه به پیروی از فلسفشون، قطعا مواردی یافت میشه که هر دو از اون امکانات تبعیت نکنند. به عنوان مثال، برای حل یک مساله در ruby همیشه بیش از یک راه حل وجود داره، چون ruby فلسفش اینه که برنامه نویس راحت باشه. اما فلسفه ی پایتون اینه که بهترین راه، راه مستقیم هستش لذا برای حل یک مساله معمولا تعداد راه حل ها نسبت به ruby بسیار کمتر هستش و عموما یک راه حل بیشتر نیست. با توجه به این مورد، یادگیری پایتون بسیار راحتتر هستش، لذا اگر برنامه نویسی هم بلد نباشین میتونین با پایتون شروع کنین. ruby بیشتر برای کسی خوبه که قبلا برنامه نویسی رو بلده و مهارت داره و به دنبال اینه که به سبک خاص خودش برنامه بنویسه.
یا مثلا برای kodi ، من پلاگین هایی که با پایتون نوشته شدن زیاد دیدم. ولی آیا میشه با روبی هم برای kodi پلاگین نوشت؟
شدن که میشه. حوصله میخواد