سلام
منم همین مشکل رو در نصب xforms library دارم. ازم میخواد قبلش xpm library نصب کنم و وقتی دانلود میکنم و میخوام نصب کنم configure نمیکنه. از طرفی جون من تازه روز دوم کار با لینوکس رو میگذرونم هنوز نمیدونم چه جوری کار نصب رو انجام بدم؟ کاری که برای نصب libjpeg و gsl library انجام دادم و جواب داد واسه این جواب نمیده.
>> شما در گنو/لینوکس هرگز نباید از جایی چیزی بگیری و نصب کنی! این کار، سختترین، خطرناکترین، طولانیترین و احمقانهترین کاریه که یک نفر میتونه در گنو/لینوکس بکنه. لطفاً همهچیز رو از مخازنش نصب کنید و در صورت نبودن در مخازن، از نصبش خودداری کنید. در صورتی که مسئلهٔ مرگ و زندگیه، میتونید مخزنش رو با اختیار خودتون به سامانه بیفزایید.
منظور این جمله رو به خوبی نفهمیدم. مثلا من خواستم alien نصب کنم چون توزیع لینوکس نداشت من دانلود کردم و خواستم نصب کنم (یعنی رفتم تو دایرکتوری که فایل نصب شده بود و از دستور configure و make و make install استفاده کردم اما میگه no such file or direcory
همه جا تو سایتا و حتی یوتیوب دیدم میگه باید دستور (sudo apt-get install alein) را در ترمینال تایپ کنم اینکارو میکنم میده
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
ولی چرا اونچه که من دانلود میکنم استفاده نمیشه؟ این دستور با فرض داشتن برنامه در توزیع لینوکس استفاده میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.