سلام. من از uBlock orogin برای بلاک کردن تبلیغات ها توی فایرفاکس استفاده میکنم. به تازگی آپدیت داده و یک دسترسی میخواد که این رو میگه: unlimited data store client-side.
این میتونه خطرناک باشه؟ باهاش موافقت نکنم؟
این معنیش تنها ذخیره کردن داده به صورت نامحدود روی سیستم کلاینت یعنی سیستم کاربر است و به خودی خود چیز خطرناکی نیست چون قبل از این هم اطلاعات روی سیستم کاربر ذخیره میشد ولی:
Mozilla notes that extensions should only request the unlimited storage permission of they use more than 5 Megabytes of storage; this is the case for uBlock Origin as it uses more than 5 Megabytes of local storage in its default configuration.
تازه هیچ ضرورتی نبود که این درخواست رو بکنه فقط محض اطلاع و اجازه کاربر پرسیده:
The change has no impact on the functionality of the extension at this point. Firefox does not enforce local storage quotas which means that extensions may store more than 5 Megabytes of storage even if they don't request the permission currently.
It is possible that the storage limit will be enforced eventually, however. The new permission request in uBlock Origin is a preemptive one to avoid issues in the future if the limit is enforced by Mozilla.
حتماً لینک زیر را بخوانید چون چیزهای مهم دیگری هم گفته:
https://www.ghacks.net/2019/03/27/why-ublock-origin-requests-to-store-unlimited-data-in-firefox/...
اگه از اوبونتو ۱۸.۱۰ و یا نسخههای بعدی استفاده میکنی، میتونی که از طریق ترمینال و با دستور زیر برای فایرفاکس نصبش کنی (نسخه Web Extension):
$ sudo apt install webext-ublock-origin
که مطمئن هست.
...
نسخههای توی مخزن قدیمی هستند، ماله حداقل یکی-دوماه قبل از انتشار آن نسخه از توزیع. در نسخههای آینده همان توزیع هم وقتی نسخه جدید این افزونه عرضه شود آن هم به این سطح دسترسی احتیاج خواهد داشت پس عملاً فرقی نمیکند. ضمن اینکه من فکر نمیکنم افزونه داخل مخازن یک توزیع، مطمئنتر از مخازن رسمی خود فارفاکس و کروم/کرومیوم باشد و این فقط یک ادعاست.