درود.
من اول اوبونتو نصب کرده بودم بجای ویندوز و بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که با دسکتاپ kde بیشتر حال میکنم و تصمیم گرفتم کوبونتو نصب کنم و چون بنظرم پارتیشن بندیش پیچیده اومد نصب اتوماتیکشو انتخاب کردم که کل هارد رو پاک کنه و هر پارتیشنی نیاز داره خودش بسازه و حالا چندتا مشکل و سوال دارم:
۱.من گزینه ساخت lvm رو انتخاب کردم.توی تحقیقات نوشته بود بیشتر واسه سرور ها و کسایی که چندتا هارد دارن خوبه ولی دیدم قابلیت snapshot بدردم میخوره واسه همین انتخاب کردم. بنظرتون درست بوده کارم؟میخوام اگه بعدا خواستم سیستم عاملو عوض کنم مشکلی واسه اطلاعاتم بوجود نیاد و از طرفی دوست ندارم درایو جدا داشته باشم که هی مونت و انمونت کنم.
کوبونتو واسم اینجوری پارتیشن بندی کرده که ۵۰۰ مگ به /boot وبقیه رو به / داده و داخل / هم به دو قسمت swap و / تقسیم شده.اول من با خودم گفتم چرا بقیه پارتیشن هارو نساخته بعد تحقیق متوجه شدم برای سیستم خونه فقط home swap و / نیازه؟
حالا که home رو داخت / تعریف کرده فکر کنم واسه قضیه حفظ کردن اطلاعات به مشکل بخوره؟
۲.با اینکه کل هاردو پاک کردم موقع بالا اومدن سیستم grab میپرسه میخوام چکار کنم درحالی که برای دوستم یکراست اوبونتو اجرا میشه و چیزی نمیپرسه.
۳.سرعت بالا اومدن کوبونتو خیلی کمه گفتم شاید واسه بار اول باشه ولی با ریستارت هم درست نشد چرا؟سیستمم هم چیز ضعیفی نیس
ram 12 cpu i5 8th gen gpu geforce 930mx
خیلی ممنون میشم واسه این مشکلات راهنماییم کنید من زودتر خلاص شم