چه زبان(های) برنامه نویسی کار می کنی ؟
وب ، جدیدا هم می خوام پایتون رو استارت بزنم
برنامهنویس وب یعنی چی؟ زبان رو مشخص نکردی دوست من فقط حوزهٔ برنامهنویسیت رو گفتی
ببین در کل استفاده از سیستمعامل های استانداردی مثل اوبونتو چه برای افراد تازهکار چه افراد حرفهای توصیه میشه، اما شما اول باید ابزارهای موردنیاز خودت رو در نظر بگیری ببینی که اصلا میتونی یکشبه مهاجرت کنی از ویندوز یا نه، چون خیلیها مخصوصا دانشجوها میان به سمت گنو/لینوکس اما بخاطر اجبار دانشگاه و استادها مجبورن از ابزارهایی استفاده کنن که حتما باید روی سیستمعامل ویندوزی نصب شه.
پس گام اول اینه نیازسنجی کنی ببینی اگه قراره ویندوز هم استفاده کنی نزنی کل سیستم رو با گنو بیاری بالا، در کنار ویندوزت اوبونتو نصب کنی و کمکم مهاجرتت رو کامل کنی.
برای نصب راهنما زیاده توی اینترنت اما من توصیه میکنم اول با تئوری گنو/لینوکس آشنا بشی بعد به سمتش بیای، توی این مسیر کتاب و فیلمهای زیادی هست از جمله فیلمهای جادی!
وقتی هم که نصب کنی سیستمعامل مورد نظرت رو خیلی راحت میتونی ابزارهای موردنیازت رو توی اینترنت و حتا تو همین انجمن پیدا کنی
مهم اینه که برای شروع اول یهکم مطالعه کنی در موردش بعد از چیزی نترسی و حوصلهٔ سر و کلهزدن با سیستمعاملت رو داشته باشی
از بابت اوبونتو خیالت راحت اگر مراحل نصب رو درست پیش بری از همون ابتدا تمام نیازهایی که ویندوز برطرف میکنه رو برات رفع میکنه حتا به روش بهتر اما همونطور که گفتم قبلش باید در موردش بخونی، بعنوان نمونه یکی از اولین چالشهایی که باهاش مواجه میشی اینه که برخلاف ویندوز توی اوبونتو برای نصب یک نرمافزار نباید بری فایل نصبیش رو دانلود و بعد install کنی، خیلی راحت از توی پایانه (Terminal) با چندتا دستور ساده میتونی از مخازن اوبونتو نرمافزار مورد تایید رو نصب کنی
چون سوالت کلی بود در همین حد میشد جواب داد
و یه نکته: حتما قبل از پرسیدن هر سوال توی این انجمن کلمات کلیدی سوالت رو جستوجو کن چون احتمالا بعد از گذشت این همه سال از تاسیس این انجمن احتمال اینکه سوالت اینجا قبلا جواب داده شده باشه زیاده، بعد اگه چیزی پیدا نکردی بپرس همینجا، چون اگه سوالت در حدی باشه که با گوگل کردن بشه پاسخش رو پیدا کرد یا تو انجمن قبلا مطرح شده باشه دوستان بهت پاسخ نمیدن و ممکنه فکر کنی چون تازهکاری کسی پاسخ نداده، درحالیکه دلیلش این نیست