به نظر من ما در لینوکس چیزی به اسم بهترین توزیع نداریم و هرچه هست بر اساس سلیقه ها و نیازهای مختلف کاربران و ترجیحاتشون ساخته شده.
متاسفانه Nvidia همیشه برای کاربران لینوکس مساله ساز بوده و هیچگاه درایورهای مناسبی برای لینوکس ارائه نداده، از طرف دیگر در حالی که دو تولید کننده رقیب یعنی AMD(ATI) و Intel اقدام به متن باز کردن درایورهاشون کردند Nvidia با وجود انتقادات گسترده هیچوقت حاضر به انجام این کار نشده است. بهتر است سری بعد اگر به فکر خرید سیستم جدیدی بودید بیخیال Nvidia بشید هرچند امیدوارم تا اون زمان Nvidia هم سر عقل اومده باشه چرا که اساسا درایور باید متن باز باشه چون شما سخت افزار رو خریداری کردید.
توزیع های خانواده اوبونتو معمولا مشکلات جدی با درایورها ندارند و شما میتونید از درایور انحصاری هم استفاده کنید. برخی توزیع ها اقدام به پکیج کردن و نصب درایورهای انحصاری به صورت پیش فرض کردند که میشه به Netrunner, PCLinuxOS, Pop_OS, Ultimate Edition و... اشاره کرد هرچند نصب درایورهای انحصاری روی سایر توزیع ها از جمله Kubuntu هم کار ساده ای است.
ینی از سایت انودیا دانلود کنم و خودم نصب کنم مشکل درست میشه ؟ مصرف باتری میاد پایین ؟
نیازی به سایت انویدیا نیست،
دانلود درایور باینری از وبسایت جدا از این که نصب دشواری داره، با هر بار بروزرسانی شدن کرنل از بین میره و باید از نو نصبش کنید.
درایور کارت گرافیک شما تو Additional drivers موجوده، نسخه انحصاریش رو میتونید نصب کنید
اینجا اصلا مشکل درایور نیست، مشکل ابزار آپتیموس هست که وجود نداره.
عکس پیوست شده رو ببینید.
چه خوب! از امتکانات جدید pop os هست؟
در مورد درایور ها که خب تو اوبونتو هم هست مخازن،
اما عکس پیوست شده برا پاپ هست که بصورت پیشفرض برای درایور های انویدیا وجود داره.
تو اوبونتو هم میشه، اما خب تو پاپ بصورت پیشفرض وجود داره.