سلام. خسته نباشید
من یه تازه وارد به دنیای گنو لینوکسم تا مدتی پیش ویندوز ۸ داشتم که توزیع Lubntu رو دانلود کردم سه چهار باری موفق به نصب نمیشدم نمیدونم چرا خیلی تو نصبش اذیت کرد نصب و پارتیشن بندی اینا یه درایو جدا هم براش ساختم حالا به هر بدبختی که شد نصب کردم (فرمت پارتیشنش رو مثل اینکه ex4 نزاشتم به مشکل میخوره) بعد نصبم یکم اذیت میکنه تصمیم گرفتم درایوش رو فرمت کنم رفتم رو ویندوز زدم فرمت و گفتم اخیش که از اون به بعد دیگه ویندوز بالا نیومد و کامند لاین گراب....
حالا سوال من اینه (لطفا اینو در نظر داشته باشید هرچی مقاله تونستم خوندم در رابطه با گراب و بوت لودر اینا کمک میخوام نه اینکه برام بفرستید برو گوگل سرچ کن
) من با لینوکس لایو (اوبونتو) میام روی کامپیوتر
sudo nano /etc/default/grub
رو میزنم دیفالتش رو تغییر میدم ذخیره میکنم اما دستور
update-grub
که خیلی از سایت ها گفته بودن باید بزنیم بهم اروری میده نمیدونم اخرش مینویسه /cow ارور دقیق متاسفانه یادم نیست اما لطفا کمک کنید بتونم ویندوزم بیارم ببینم چی به چیه ممنون
ضمنا من لینوکس دیگه ندارم اگه پاک کردن گراب مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونم بوت لودر قبلیم رو استفاده کنم دستور پاک کردن رو بهم بگید ایا پارتیشن برا خودش درست میکنع این بوت لودر؟ فایلش رو پاک کنم یا... اوبونتو رو البته قصد دارم نصب کنم فکر میکنم بوت لودر گراب هم دوباره باهاش نصب شه
با عرض معذرت اگه پیامم مرتبط نیست یا بخش اشتباهی از انجمن رو اومدم کلا ۱۰ دقیقه نیست که ثبت نام کردم این سایت ممنون