xdm
حافظه می گیری استفاده کنی نه اینکه این قدر حرص و جوش عمرش رو بخوری!
تا حدودی باهات موافقم.ولی من از SSD استفاده های مفید تر میکنم.الان من همه آموزش هامو توی SSD ریختم که سریع بهش دسترسی داشته باشم.ولی برای محل کارم نرم افزارهای حجیم ویندوزی مثل Office و Driver Pack و... دانلود میکنم.هرچی دانلود کنم یه بار توی SSD نوشته میشه بعد میره روی اکسترنال.ترجیح میدم برای اون ها ازش استفاده نکنم.
موضوع دیگه ای که هست من فکرمیکنم نباید حرص و جوش کمی سرعت بیشتر رو بخوریم.من چند لینک رو چند بار تست کردم.یه بار با Persepolis DM دانلود کردم یه بار با خود مرورگر Firefox.سرعت شون خیلی تفاوت نداشت.حتی گاهی فایرفاکس با خود Builtin DM اش سرعت بیشتری داشت !!! نه همیشه گاهی ! بنابراین فکر میکنم به همین خاطر هست که دانلود منیجری که UI خوبی هم داشته باشه برای گنو/لینوکس خیلی ساخته نشده.نمیگم نیست ولی همیشه دوستان دنبال یه چیزی شبیه به IDM بودند.ولی من فکرمیکنم با اینترنتی که خارجی ها دارند و با اون سرعت فکر نمیکنم خیلی به دانلود با DM و افزایش Connection تا ۱۶ تا اهمیت بدن.چون با همون یک کانکشن هم سرعت عالی دارند.
بحث من اینه که دیگه دوستان نباید حرص نبود IDM در گنو/لینوکس رو بخورند.همش بگن XDM چون جاواست منابع سیستم رو درگیر میکنه.یا FDM در حد IDM نیست و سرعتش کمتره
.یا مثلا Flareget امن نیست
.کلا من فکرمیکنم بحث دانلود منیجر تو ایران خیلی مطرحه .الانم که خداروشکر داره اینترنت خودمون سرعتش بهتر میشه رفته رفته ابزار دانلود اهمیتش کمتر میشه و استفاده از اون اختیاری میشه.خصوصاً این که حافظه ها هم SSD شده تمایل مردم برای استفاده از DM به نظرمن کمتر خواهد شد.استفاده از DM فایرفاکس مزیت سبک تر بودن و اتلاف نکردن منابع سیستم رو هم داره.