0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به هر حال هزار بار این حرفای تکراری زده شده که صد تاش تو خود انجمنه به قول دوستمون شما درست میگی فردا بشینیم سیستم عاملمون رو پاک کنیم ویندوز نصب کنیم هم نرم افزار هاش بهتر و بیشتره هم خیلی راحت تر و منطقی تره
سالها این چنین بوده تا کسی مثل جابز(ع) پیداشد و فهمید اگر کامپیوتر همینطور بمانه همه گیر نمیشه.حالا بگمان من اگر لینوکس بخواد همه گیر بشه باید آن ترمینال بازی را حذف کنه.
نقلقولکسی که وکیله یا پزشک یا کاسب که وقت نداره هرروز بیاد برای هرکار کوچکی صد تا ویدئو آموزشی ببینه و با التماس از کسی بخواد که کمکش کنه.این سیستم عامل تنها بدرد دوستان این فروم میخوره.بیشتر فکر میکنم با روحیات جنسیتت نمی سازه
کسی که وکیله یا پزشک یا کاسب که وقت نداره هرروز بیاد برای هرکار کوچکی صد تا ویدئو آموزشی ببینه و با التماس از کسی بخواد که کمکش کنه.این سیستم عامل تنها بدرد دوستان این فروم میخوره.
نقلقول از: xubuntu4iran در 16 دی 1399، 07:11 بظنقلقولکسی که وکیله یا پزشک یا کاسب که وقت نداره هرروز بیاد برای هرکار کوچکی صد تا ویدئو آموزشی ببینه و با التماس از کسی بخواد که کمکش کنه.این سیستم عامل تنها بدرد دوستان این فروم میخوره.بیشتر فکر میکنم با روحیات جنسیتت نمی سازه بقول معروف "بچه هیئاتی ها" چنین تفکری دارن.