سلام چون فکر کردم شاید بعد از مدتی روزنامه مطلب رو از روی سایتش برداره - که شماره بعدی رو بذاره - این شد که من کامل رو کپی کردم ولی این هم لینکش
http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100809461825حالا این از خبر ولی من که کلا حالی - متوجه - نشدم یعنی چی؟
آندروید از هسته لینوکس استفاده کنه چی می شه؟
آیا آندروید می تونه از نرم افزار های لینوکس استفاده کنه یا برعکس؟
که البته خیلی عالی می شه برای لینوکسی ها چون نرم افزار های آندوید خیلی باحالن
یا اینکه می شه روی موبایل آندروید لینوکس نصب بشه یا برعکس؟
-----------------------------------------
اندرويد به لينوكس آمد
توسعهدهنــــدگان لینــــوکس در همایش Linux Collaboration هفته گذشته اعلام کردند: اندروید با عرضه جدید هسته لینوکس نگارش 3.3 به لینوکس برگشته است. هر چند این امر منجر به این نتیجه نخواهد شد که اندروید شهروند درجه یک لینوکسی محسوب میشود!
هر چند اندروید میتواند با هسته لینوکس 3.3 بوت شود، اما هنوز از نظر مصرف انرژی بهینه نشده و آماده بهرهبرداری نیست. این مشکل را گوگل باید حل کند و مساله لینوکس نخواهد بود.
گرگ کروهارتمن، توسعهدهنده هسته لینوکس گفت: «مشکل بزرگ بهکارگیری همهجانبه اندروید در لینوکس این است که اندروید در سمت userspace خود به تغییرات زیادی نیاز دارد تا به استانداردهای API لینوکسی نزدیکتر شود.»
او همچنین افزود توسعهدهندگان هسته لینوکس فضای userspace اندروید را تحت کنترل ندارند و این امر به گوگل بر میگردد و آنها تنها کسانی هستند که میتوانند اندروید را بیشتر و بیشتر با هسته لینوکس همخوان کنند.
کروهارتمن همچنین اعلام کرده است شرکای اندروید، از جمله سامسونگ و سونی در حال رفع این مشکل هستند و بزودی راهحلی برای آن ایجاد خواهند کرد تا اندروید با هسته 3.3 لینوکس اجرا شود.