انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دلیل استفاده‌ی زیاد و پافشاری سایت های دانلودی برای استفاده از winrar به جای 7z  (دفعات بازدید: 2705 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
من ویندوز رو مثال اوردم
چه مدرکی لازم دارید ؟ جز اینکه میدونی ولی انکارش می کنید ؟
با این توضیح شما از تعصب که خیلی هم پس خوبه من یک متعصب به تمام معنا هستم خوبه ؟
چی می دونم؟
من میگم که به این حالت میگن تعصب نگفتم خوبه یا بد اگه خودتون خوب تشخیصش  میدید خب داشته باشین

نقل‌قول
من نمیگم ویندوز خوبه (حالم ازش به هم می خوره) ولی همه نرم افزار ها حتی انحصاری ها که ویندوز نیستن با این حال شما هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعاتون نیاوردید
خیلی پاسخش ساده هست،‌ گاهی نرم افزار آزاد هم نرم افزار های خوبی نیستن
حالا نرم افزار آزاد چجوری میشه بهش اعتماد کرد و انحصاری چطور؟
نرم افزار آزاد:‌ به سازنده اش اعتماد داری، معروف هست پس افراد زیادی سورس کد برنامه اش رو میخونن و سپس اگر جایی خطا بره معلوم میشه و از این رو نرم افزار کار خطایی انجام نمیده با احتمال  زیاد

نرم افزار انحصاری: بیایم و بحث کنیم شرکت سازندش آدم خوبیه فقط همین ما فقط میتونیم بگیم اعتماد داریم یا نه! سازنده نرم افزار هم هرکاری کنه ما نمیفهمیم و خیالش تخته..
این که خیالش تخته دلیل نمیشه که حتما جاسوسی و... کنه
متنفر از گنو و FSF

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
ما روی یک نرم افزار نظر نمیدیم ممکنه چند تاش واقعا خوب باشن ولی کلیتش با بحث های قبل و کل نرم افزار های انحصار در برابر نرم افزار ازاد بده همین
خیلی سادست  :)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • متنفر از گنو و FSF
یعنی چی؟

من ترجیح میدم از بهترین نرم افزاری که در دسترس هست و می تونم ازش استفاده کنم استفاده کنم.
متنفر از گنو و FSF

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
در برابر چه چیزی ؟ مکانت ؟ تصاویر شخصیت ؟ پیامک هات ؟ چت هات ؟ اطلاعاتت ؟ زیر پا گذاشتن اخلاق ؟ کنترل فعالیت هات ؟ ودربرابر اینکه مجبورت کنن چطور از نرم افزارشون استفاده کنی ؟  تاریخچه جستجوت ‍؟ اگه به نظرت ارزشش رو داره که به خودته میتونی استفاده کنی کسی جلوت رو نگرفته (شاید بگی اطلاعات مهمی ندارم و کار خاصی نمیکنم ولی خوب ما هم توی خونمون کار خاصی نمیکنیم و چیز خاصی نگه نمیداریم ولی دوست نداریم کسی دوربین نصب کنه یا خونه ای بخریم که به شرط نصب دوربین و میکروفون اجازه استفاده ازش رو داشته باشیم !)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • متنفر از گنو و FSF
نه نیازی نیست که از همچین نرم افزار هایی استفاده کنم. من فکر می کنم که شما تصور می کنید غیر از گنو یا بقیه نرم افزار های آزاد بقیه جاسوسی می کنن یا مشکلات دیگه‌ای ایجاد میکنن حتی بدون اینکه سندی برای این حرفاتون داشته باشین! این که همه یا خیلی ها میگن یا ما از ویندوز بدمون میاد که نمیشه مدرک! یا حتی ویندوز یا بعضی نرم افزار های دیگه واقعا هم جاسوسی کنن نمیشه گفت که بقیه هم همین کار رو میکنن

و اینکه نرم افزاری که این کارها رو میکنه که بهترین نرم افزار نیست! مگه خوبه که این ویژگی ها رو داشته باشه؟ ولی این ربطی به آزاد بودن اون نرم افزار نداره
متنفر از گنو و FSF

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من ترجیح میدم از بهترین نرم افزاری که در دسترس هست و می تونم ازش استفاده کنم استفاده کنم.
درسته. ولی این که یه نرم‌افزار مالکیتی رو «بهترین» که هیچ… «قابل قبول» حساب کنی، در بهترین حالت، نشانهٔ ناآگاهیه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
خیلی از انتخاب های ما اتفاقی/تاریخی هستن. فکر می کنیم خیلی وقت‌ها فکر می کنیم بهترین دین، بهترین فرهنگ، بهترین کشور، بهترین ادبیات، بهترین تاریخ و ... رو داریم (: در حالی که اکثرشون انتخاب هایی هستن که باهاشون بزرگ شدیم.

به شکل بانمکی بحث وین-رر هم همینه. زیپ از اولین فشرده سازهایی بود که عموم شروع به استفاده ازش کردن. حتی قبل از gzip مثلا. اما زیپ در اون زمان (و تا مدت های مدید بعد) مشکلاتی داشت از جمله اینکه:

۱. نمی تونست فایلی با اسم مشابه توی دو تا دایرکتوری مختلف رو توی یک آرشیو نگه داره
۲. توان فشرده سازی اش از رر کمتر بود
۳. نمی تونست خروجی نهایی رو چند تکه کنه

و در نهایت هم چه برای زیپ چه برای رر لازم بود که شما یه برنامه اجرایی رایگان دانلود کنین و اجرا کنین تا کار کنه. نتیجه؟ در اواخر دهه ۹۰ وین-رر گزینه بهتری شد و همه تبلیغش می کردیم نسبت به زیپ و جا افتاد که دانلودها و اینها بهتره رر باشن.

اما... اما در نسخه های بعدی ویندوز، به شکل دیفالت زیپ قابل باز شدن شد و زیپ مشکلاتش رو حل کرد و ...اما آدم ها به چیزی که عادت کرده بودن پایدار موندن بدون شناختن / استفاده یا حتی آگاهی از وجود گزینه های بهتر (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
اما آدم ها به چیزی که عادت کرده بودن پایدار موندن بدون شناختن / استفاده یا حتی آگاهی از وجود گزینه های بهتر (:
خیلی خوب مثال زدی(:: این عادت انسان خیلی چیز عجیبیه خیلی(::