انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل استفاده‌ی زیاد و پافشاری سایت های دانلودی برای استفاده از winrar به جای 7z  (دفعات بازدید: 2710 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
من هیج تعصبی ندارم بهترین پرفومنس در حالتب به وجود مباد که تعصب نداشته باشه من از انحصاری در کنار آزاد استفاده میکنم
اعتقاد به نرم‌افزار آزاد تعصب نیست؛ منطقه
اعتقاد به نرم افزار آزاد با فقط اعتقاد داشتن بهش فرق داره
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
من هیج تعصبی ندارم بهترین پرفومنس در حالتب به وجود مباد که تعصب نداشته باشه من از انحصاری در کنار آزاد استفاده میکنم
استفاده هیبرید بهرین نتیجه رو داره
_.hartin._

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
نقل‌قول
البته رایگان نیست

میخوام بدونم توضیح شما درباره تعصب چیه ؟
فکر کنید شما رژیم غذا های سالم گرفتید این اسمش تعصبه ؟ در کنار این غذا ها درسته نوشابه گاز دار بخورید ؟ این اسمش متعصب نبودنه ؟ من دیگه حرفی ندارم  ::)
مهرداد دست خوش ، یک ساعت بود برای این حرف عجیب ارتین داشتم دنبال یه مثال درخور در دنیای واقعی میگشتم شایسته تامل ولی به بن بست خورده بودم ، عجب مثالی زدی 👌

استفاده هیبرید بهرین نتیجه رو داره
هیبرید مثل اینه که همزمان خدا ناباور باشی و هر شب قران بخونی ، برای ظهور دعا کنی و در مراسم های عزاداری ماه محرم شرکت و سینه سرخ کنی !
اینم مثالی که به ذهن من خطور کرد !
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1401، 06:04 ق‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
این فرق داره با نرم افزار نرم افزار اومده کار مارو راحت تر کنه مصلا من گیمر باشم از ویندوز استفاده میکنم یا کارای گرافیکی بخام مک یا برای استفاده شخصی لینوکس اینا در کنار هم هستن که خوبن آره با مک میشه گیم زد ولی زمین تا آسمون فرق داره با ویندوز کیفیت بازیا و... با لینوکس میشه کارای گرافیکی کرد ولی هیچ کدوم پکیج کاملی اراهه نمیدن با ویندوز میشه شخصی سازی کرد ولی بازم به پای لینوکس نمیرسه
_.hartin._

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF

یکی از دلایلش میتونه این باشه که وین رر قابلیت ریکاوری فایل های فشرده رو داره که خراب شدن (یا خراب دانلود میشن) و درنتیجه نیازی نیست دوباره فایل چند گیگی رو دانلود کنی فقط کافیه ریپیر بزنی
البته قابلیت ریکاوری برای فایل های فشرده ای که خود وین رر تولید کرده باشه کار میکنه
 ودرضمن وین رر کرک نمیخاد رایگان هم کار میکنه اما کماکان انحصاری و تجاریه
دلیل استفاده و تاکید روی نرم افزار Winrar همینی هست که دوستمون گفت. قابلیت ریکاوری، رایگان بودن و پر استفاده بودن و جا افتادن در میان اکثر کاربران.
ابزارهای مخرب رو داخل هر نرم افزار دیگری هم میشه جاسازی کرد، همان 7zip را هم بایستی از صفحه اصلی اش دریافت کنید نه از جای دیگه.
البته رایگان نیست

میخوام بدونم توضیح شما درباره تعصب چیه ؟
فکر کنید شما رژیم غذا های سالم گرفتید این اسمش تعصبه ؟ در کنار این غذا ها درسته نوشابه گاز دار بخورید ؟ این اسمش متعصب نبودنه ؟ من دیگه حرفی ندارم  ::)

پس تعصب چیه؟!!!!!
این که بگی بقیه ترم افزار ها بد فقط نرم افزار آزاد (گنو) خوب  تعصب نیست؟
یعنی گنو میشه غذای سالم بقیه نوشابه؟!

نقل‌قول
هیبرید مثل اینه که همزمان خدا ناباور باشی و هر شب قران بخونی ، برای ظهور دعا کنی و در مراسم های عزاداری ماه محرم شرکت و سینه سرخ کنی !
این دیگه چه حرفیه ؟ کی همچین کاری می کنه؟

کی گفته هر کی که از یک دسته از نرم افزار ها استفاده می کنه دیگه نباید از بقیه استفاده بکنه؟ این دیگه نهایت آزادیه  >:(
متنفر از گنو و FSF

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
پس تعصب چیه؟!!!!!
جوابش خودت دادی! دقیقا میشه غذای سالم و اونا نوشابه!
دلیلش هم مشخصه که یه سری جاسوس افزار متن بسته با سابقه خراب نوشابه به حساب میاد

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • متنفر از گنو و FSF
من که با این اطمینان نمیگم غیر از گنو همه جاسوس افزار و... هستن
همه با سابقه و خراب ...
به همین میگن تعصب دیگه
متنفر از گنو و FSF

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
همه با سابقه و خراب ...
به همین میگن تعصب دیگه

داداش من اینو نگفتم ، من فقط مثالی آوردم که بفهمه وقتی معتقدی به یه چیزی دیگه خلافشو که نباید انجام بدی ، نگفتم نرم افزار های غیر آزاد همه جاسوسن ، ولی خب فک میکنی وقتی طرف بتونه نمیکنه ؟
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 10:32 ق‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اتّفاقاً به نظر می‌رسه شما روی استفاده از نرم‌افزار انحصاری تعصب دارید. چون عقل و منطق می‌گن استفاده از چنین نرم‌افزارهایی حماقته! مثل اینه که بگی من هیچ تعصّبی ندارم،‌ محرّم‌ها می‌رم قمه‌زنی هم می‌کنم!

این ناشی از ناآگاهی یا تعصّب شماست.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:14 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نقل‌قول
پس تعصب چیه؟!!!!!
بد یا خوب بودن چیز کلی نیست نوشانه از لحاظ خوشمزه بودن و لذت بخش بودن یک نوشیدنی خوبه ولی بخوایم از لحاظ سلامتی بگیم بده باید مقایسه و فکر بشه و نتیجه گرفت شما یکم مقایسه کنی سلامتیت رو به چند ثانیه لذت ترجیح میدی
نرم افزار ها هم همینه شاید بگی ویندوز مثلا نرم افزار های خیلی زیادی داره همه ازش استفاده می کنند و... ولی وقتی درباره حریم خصوصی امنیت و دزدی اطلاعات و... حرف میزنیم یک اشغال به تمام معنا است وقتی هم این ها رو برسی و مقایسه می کنیم در کل به نتیجه بدی میرسیم
مثل همون نوشابه
این اسمش تعصب نیست

نقل‌قول
تعصب به معنای اعتقاد و باور شدید و غیرمنطقی نسبت به یک چیز است حتی اگر آن چیز اشتباه و نادرست باشد .
ویکی پدیا
اینجا ما داریم درباره منطق و عقل حرف می زنیم و شاید راحتی ظاهری ویندوز رو بهامنیت و ازادیمون نمیبخشیم  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2645
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
بهترین کار اینکه اونا اگه از rar استفاده کردند ما با 7zip بازش کنیم. خیلی کم پیش میاد که نتونه یک فایل rar را باز کنه \\:D/
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
بهترین کار اینکه اونا اگه از rar استفاده کردند ما با 7zip بازش کنیم. خیلی کم پیش میاد که نتونه یک فایل rar را باز کنه \\:D/
بهترین کار اینه اصلا فایل فشرده دانلود نکنیم برای قبلا بدر اونا که اینترنت کم سرعت و کم حجم بود ولی الان هیچ نیازی نیست حالا یه سایت دزد پرور از اون استفاده میکنه خب بکنه الان خیلی کم شده استفاده ازشون
_.hartin._

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • متنفر از گنو و FSF
نقل‌قول
پس تعصب چیه؟!!!!!
بد یا خوب بودن چیز کلی نیست نوشانه از لحاظ خوشمزه بودن و لذت بخش بودن یک نوشیدنی خوبه ولی بخوایم از لحاظ سلامتی بگیم بده باید مقایسه و فکر بشه و نتیجه گرفت شما یکم مقایسه کنی سلامتیت رو به چند ثانیه لذت ترجیح میدی
نرم افزار ها هم همینه شاید بگی ویندوز مثلا نرم افزار های خیلی زیادی داره همه ازش استفاده می کنند و... ولی وقتی درباره حریم خصوصی امنیت و دزدی اطلاعات و... حرف میزنیم یک اشغال به تمام معنا است وقتی هم این ها رو برسی و مقایسه می کنیم در کل به نتیجه بدی میرسیم
مثل همون نوشابه
این اسمش تعصب نیست

من نمیگم ویندوز خوبه (حالم ازش به هم می خوره) ولی همه نرم افزار ها حتی انحصاری ها که ویندوز نیستن با این حال شما هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعاتون نیاوردید

تعصب:
نقل‌قول
۱. جانبداری کردن از مذهبی.
۲. به چیزی دلبسته و مقید بودن و سخت از آن دفاع کردن.
۳. [قدیمی] کینه؛ دشمنی.
متنفر از گنو و FSF

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
من ویندوز رو مثال اوردم
چه مدرکی لازم دارید ؟ جز اینکه میدونی ولی انکارش می کنید ؟
با این توضیح شما از تعصب که خیلی هم پس خوبه من یک متعصب به تمام معنا هستم خوبه ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
من نمیگم ویندوز خوبه (حالم ازش به هم می خوره) ولی همه نرم افزار ها حتی انحصاری ها که ویندوز نیستن با این حال شما هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعاتون نیاوردید
خیلی پاسخش ساده هست،‌ گاهی نرم افزار آزاد هم نرم افزار های خوبی نیستن
حالا نرم افزار آزاد چجوری میشه بهش اعتماد کرد و انحصاری چطور؟
نرم افزار آزاد:‌ به سازنده اش اعتماد داری، معروف هست پس افراد زیادی سورس کد برنامه اش رو میخونن و سپس اگر جایی خطا بره معلوم میشه و از این رو نرم افزار کار خطایی انجام نمیده با احتمال  زیاد

نرم افزار انحصاری: بیایم و بحث کنیم شرکت سازندش آدم خوبیه فقط همین ما فقط میتونیم بگیم اعتماد داریم یا نه! سازنده نرم افزار هم هرکاری کنه ما نمیفهمیم و خیالش تخته..