0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
پس چی؟ چه چیز هایی لازمه؟ خب خودم میسازمش.
نقلقول از: behzad1 در 20 امرداد 1401، 06:32 بظپس چی؟ چه چیز هایی لازمه؟ خب خودم میسازمش.یا خیلی اینکارهای و حسابی هکری هستی واسه خودت، یا کلاً نمیدونی داستان چیه که به این راحتی میگی «خودم میسازمش»! واقعاً ساختن ریکاوری واسه یه گوشی جدید همینقد سادهس؟!
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 20 امرداد 1401، 07:04 بظیا خیلی اینکارهای و حسابی هکری هستی واسه خودت، یا کلاً نمیدونی داستان چیه که به این راحتی میگی «خودم میسازمش»! واقعاً ساختن ریکاوری واسه یه گوشی جدید همینقد سادهس؟!دقیقا نمیدونم داستان چیه، ولی توی اینترنت و فروم xda دیدم که نرمافزاری میسازنش حالا هر چقدر که سخت هم باشه یا آسون. من انتظار با یه دستور حل شدن ندارم. شما بلدی؟ راهنمایی کن. بسم الله
یا خیلی اینکارهای و حسابی هکری هستی واسه خودت، یا کلاً نمیدونی داستان چیه که به این راحتی میگی «خودم میسازمش»! واقعاً ساختن ریکاوری واسه یه گوشی جدید همینقد سادهس؟!
نقلقول از: behzad1 در 20 امرداد 1401، 06:32 بظپس چی؟ چه چیز هایی لازمه؟ خب خودم میسازمش.کرنل اون دستگاه، درخت ریشهٔ اون دستگاه و کد مبدأ twrp.
راهنماش اینجاست: https://twrp.me/faq/howtocompiletwrp.htmlولی این که در این حد رو جستوجو نمیکنید و میپرسید، باعث میشه آینده روشنی متصور نباشم برای این کار.