0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 06 دی 1401، 10:55 قظچیزی به اسم «دانلود ماتریکس» معنی نداره. ماتریکس یه شیوهنامهٔ ارتباطیه. مثل اینه که بگی برای دانلود وب باید چی کار کنیم!برای اندروید، پیامرسان خوب ماتریکسی المنته ( که از افدروید میگیری) و برای گنو، فعلاً بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!خب همینو میخواستم دیگه، یه چیزی برای دانلود. اولش گفتید دانلود ماتریکس معنی نداره ولی بعدش اپ معرفی کردید. در ضمن تاندربرد مربوط به شرکت موزیلا هست و برای مدیریت ایمیله، من یه چیزی مثل تلگرام یا واتس اپ میخوام، یه نوع پیام رسان همه کاره شخصی که روی اوبونتو استفاده کنم.
چیزی به اسم «دانلود ماتریکس» معنی نداره. ماتریکس یه شیوهنامهٔ ارتباطیه. مثل اینه که بگی برای دانلود وب باید چی کار کنیم!برای اندروید، پیامرسان خوب ماتریکسی المنته ( که از افدروید میگیری) و برای گنو، فعلاً بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
اگه بخوام این کارها رو بکنم خب با همون فایرفاکس صفحات وب رو باز میکنم دیگه! یه برنامه میخوام دوست عزیز. مثل تلگرام.
برای گنو، فعلاً بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
دوست عزیز، تلگرام یه پیام رسان متمرکز هست، ماتریکس یک پروتکل انتقال پیام. ماتریکس یک پروتکله برای وصل شدن به این پروتکل پیام رسانی غیر متمرکز شما نیاز دارید به یک کلاینت، کلاینت به شما اجازه می ده به اون پروتکل متصل شید. این کلاینت ها هم به صورت اپ برای ویندوز اندورید ای او اس و گنو/لینوکس هستند هم به صورت نسخه تحت وب ( مثل تلگرام تحت وب) برای تمام مرورگر ها( نمی دونم پیام رسانی رو چجوری می خواید با باز کردن صفحات وب در فایرفاکس انجام بدید) ماتریکس به شما حق انتخاب برای کلاینت مورد نیاز برای استفاده ازش رو به شما میده و شما باید بابت این موضوع ازش شاکر باشید. اون قسمت که در سایت ماتریکس برای کلاینت ها دید همشون یک کار رو انجام میدن اینکه به ماتریکس وصل شن فرق بینشون در سیتسم عامل مورد نظر سازنده کلاینت هست، ظاهرشون و امکانات ویا سبکی یا سنگینی اونها که بینشون تقریبا المنت راحت تر کامل تر و زیبا تر از بقیه اونهاست.
خب همینو میخواستم دیگه، یه چیزی برای دانلود. اولش گفتید دانلود ماتریکس معنی نداره ولی بعدش اپ معرفی کردید.
در ضمن تاندربرد مربوط به شرکت موزیلا هست و برای مدیریت ایمیله، من یه چیزی مثل تلگرام یا واتس اپ میخوام، یه نوع پیام رسان همه کاره شخصی که روی اوبونتو استفاده کنم.
برای پلتفرم های مختلف بسته نصب آفلاین آماده کرده باشه
نقلقول از: electromagnet5 در 05 دی 1401، 08:02 بظببخشید برای دانلود ماتریکس چه باید بکنیم؟ توی سایتش n تا اپلیکیشن یا مشتقات ماتریکس رو معرفی کردهhttps://matrix.org/clients/ من نفهمیدم چی رو باید دانلود کنم! چرا اینقدر بهم ریخته است؟ برای هر فعالیت کوچیکی یک اپ جدا ساخته! لطفاً یکی توضیح بده بفهمیم چیو باید دانلود کنیم که بتونه همه کارهای تلگرام رو انجام بده؟چون چیزی به اسم «دانلود ماتریکس» معنی نداره. ماتریکس یه شیوهنامهٔ ارتباطیه. مثل اینه که بگی برای دانلود وب باید چی کار کنیم!همونطور که برای استفاده از وب نیاز به یه کارخواه وب(مرورگر) داری،برای استفاده از ماتریکس هم نیاز به یه کارخواه ماتریکس(پیامرسان) داری. برای اندروید، پیامرسان خوب ماتریکسی المنته ( که از افدروید میگیری) و برای گنو، فعلاً بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
ببخشید برای دانلود ماتریکس چه باید بکنیم؟ توی سایتش n تا اپلیکیشن یا مشتقات ماتریکس رو معرفی کردهhttps://matrix.org/clients/ من نفهمیدم چی رو باید دانلود کنم! چرا اینقدر بهم ریخته است؟ برای هر فعالیت کوچیکی یک اپ جدا ساخته! لطفاً یکی توضیح بده بفهمیم چیو باید دانلود کنیم که بتونه همه کارهای تلگرام رو انجام بده؟
نقلقول از: hartin در 06 دی 1401، 05:17 بظاز المنت وب استفاده کنیداگه بخوام این کارها رو بکنم خب با همون فایرفاکس صفحات وب رو باز میکنم دیگه! یه برنامه میخوام دوست عزیز. مثل تلگرام.
از المنت وب استفاده کنید
چرا از افدروید؟ مگه پلی استور چشه؟
برای Gtk میشه Fractal رو پیشنهاد کرد، اما خب این برنامهها از گفتگوهای رمزنگاری شده (فعلا) پشتیبانی نمیکنند و باید منتظر موند تا پیادهسازی بشه.
نقلقول از: محمد فنجون ☕ در 07 دی 1401، 11:14 بظبرای Gtk میشه Fractal رو پیشنهاد کرد، اما خب این برنامهها از گفتگوهای رمزنگاری شده (فعلا) پشتیبانی نمیکنند و باید منتظر موند تا پیادهسازی بشه.تو آخرین نگارشش اضافه شده. Chatty هم هست برای GTK
سلامت عقل
جدی؟ رو Fractal یا Fractal-next؟