انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد سرور ماتریکس  (دفعات بازدید: 1122 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
پاسخ : ایجاد سرور ماتریکس
« پاسخ #15 : 06 دی 1401، 06:17 ب‌ظ »
چیزی به اسم «دانلود ماتریکس» معنی نداره. ماتریکس یه شیوه‌نامهٔ ارتباطیه. مثل اینه که بگی برای دانلود وب باید چی کار کنیم!
برای اندروید، پیام‌رسان خوب ماتریکسی المنته ( که از اف‌دروید می‌گیری) و برای گنو، فعلاً‌ بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
خب همینو میخواستم دیگه، یه چیزی برای دانلود. اولش گفتید دانلود ماتریکس معنی نداره ولی بعدش اپ معرفی کردید. در ضمن تاندربرد مربوط به شرکت موزیلا هست و برای مدیریت ایمیله، من یه چیزی مثل تلگرام یا واتس اپ میخوام، یه نوع پیام رسان همه کاره شخصی که روی اوبونتو استفاده کنم.
تاندربرد کارخواه ماتریکس هم هست.
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین Javidnnh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #16 : 06 دی 1401، 07:09 ب‌ظ »
اگه بخوام این کارها رو بکنم خب با همون فایرفاکس صفحات وب رو باز میکنم دیگه! ;D یه برنامه میخوام دوست عزیز. مثل تلگرام.
دوست عزیز، تلگرام یه پیام رسان متمرکز هست، ماتریکس یک پروتکل انتقال پیام. ماتریکس یک پروتکله برای وصل شدن به این پروتکل پیام رسانی غیر متمرکز شما نیاز دارید به یک کلاینت، کلاینت به شما اجازه می ده به اون پروتکل متصل شید. این کلاینت ها هم به صورت اپ برای ویندوز اندورید ای او اس و گنو/لینوکس هستند هم به صورت نسخه تحت وب ( مثل تلگرام تحت وب) برای تمام مرورگر ها( نمی دونم پیام رسانی رو چجوری می خواید با باز کردن صفحات وب در فایرفاکس انجام بدید) ماتریکس به شما حق انتخاب برای کلاینت مورد نیاز برای استفاده ازش رو به شما میده و شما باید بابت این موضوع ازش شاکر باشید. اون قسمت که در سایت ماتریکس برای کلاینت ها دید همشون یک کار رو انجام میدن اینکه به ماتریکس وصل شن فرق بینشون در سیتسم عامل مورد نظر سازنده کلاینت هست، ظاهرشون و امکانات ویا سبکی یا سنگینی اونها که بینشون تقریبا المنت راحت تر کامل تر و زیبا تر از بقیه اونهاست.
استیون ویلیام هاوکینگ:بزرگترین دشمن دانش، نادانی نیست بلکه توهم دانستن است

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
« پاسخ #17 : 06 دی 1401، 08:34 ب‌ظ »
برای گنو، فعلاً‌ بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
برا من تاندربرد از فایرفاکس بیشتر رم استفاده میکنه (یک حساب ایمیل و یک حساب ماتریکس) جایگزینی براش نیست ؟ تو ترمینال باشه که بهتر

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
« پاسخ #18 : 07 دی 1401، 12:04 ق‌ظ »
دوست عزیز، تلگرام یه پیام رسان متمرکز هست، ماتریکس یک پروتکل انتقال پیام. ماتریکس یک پروتکله برای وصل شدن به این پروتکل پیام رسانی غیر متمرکز شما نیاز دارید به یک کلاینت، کلاینت به شما اجازه می ده به اون پروتکل متصل شید. این کلاینت ها هم به صورت اپ برای ویندوز اندورید ای او اس و گنو/لینوکس هستند هم به صورت نسخه تحت وب ( مثل تلگرام تحت وب) برای تمام مرورگر ها( نمی دونم پیام رسانی رو چجوری می خواید با باز کردن صفحات وب در فایرفاکس انجام بدید) ماتریکس به شما حق انتخاب برای کلاینت مورد نیاز برای استفاده ازش رو به شما میده و شما باید بابت این موضوع ازش شاکر باشید. اون قسمت که در سایت ماتریکس برای کلاینت ها دید همشون یک کار رو انجام میدن اینکه به ماتریکس وصل شن فرق بینشون در سیتسم عامل مورد نظر سازنده کلاینت هست، ظاهرشون و امکانات ویا سبکی یا سنگینی اونها که بینشون تقریبا المنت راحت تر کامل تر و زیبا تر از بقیه اونهاست.
اینطور که از توضیحات شما متوجه شدم میفرمایید ماتریکس یک پروتوکل انتقال دیتا هست (مثل ssh) نه یک اپلیکیشن، و هر اپی که این پروتکول رو ساپورت کنه میتونه در شبکه ماتریکس کار کنه. درست متوجه شدم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 07 دی 1401، 02:53 ب‌ظ »
خب همینو میخواستم دیگه، یه چیزی برای دانلود. اولش گفتید دانلود ماتریکس معنی نداره ولی بعدش اپ معرفی کردید.
توضیحات رو نخوندید؟ گفتم ماتریکس رو نمی‌شه بارگیری کرد. می‌شه از برنامه‌هایی استفاده کرد که به ماتریکس وصل می‌شن.

در ضمن تاندربرد مربوط به شرکت موزیلا هست و برای مدیریت ایمیله، من یه چیزی مثل تلگرام یا واتس اپ میخوام، یه نوع پیام رسان همه کاره شخصی که روی اوبونتو استفاده کنم.
این نشون می‌ده یا تاندربرد رو نمی‌شناسید، یا مفهوم پیام‌رسانی رو نمی‌دونید.
تاندربرد مجموعه‌ای از کارهای مختلف رو انجام می‌ده، از جمله مدیریت تقویم، اتّصال به رایانامه، شبکه‌های خبری، خوراک‌های وب و شبکه‌های پیام‌رسانی xmmp، آی‌آرسی، ماتریکس و حتا فکر کنم تلگرام.
در مورد پیام‌رسانی هم این‌جا صحبت کردم: https://peertube.linuxrocks.online/w/nhZM1zt5mqySSc3nVbBjii
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #20 : 07 دی 1401، 05:28 ب‌ظ »
برای پلتفرم های مختلف بسته نصب آفلاین آماده کرده باشه
خدمت شما: https://schildi.chat
هم اپ‌ایمیج داره (بدون نیاز به نصب برای گنو/لینوکس)، هم deb (بستهٔ نصب شدنی مخصوص دبیان)، هم ویندوز و هم مک: https://github.com/SchildiChat/schildichat-desktop/releases
اندرویدش هم توی اف‌دروید موجوده. می‌تونید apk رو بگیرید و با هر کسی به اشتراک بذارید: https://f-droid.org/packages/de.spiritcroc.riotx/

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
« پاسخ #21 : 07 دی 1401، 07:05 ب‌ظ »
ببخشید برای دانلود ماتریکس چه باید بکنیم؟ توی سایتش n تا اپلیکیشن یا مشتقات ماتریکس رو معرفی کرده
https://matrix.org/clients/
 من نفهمیدم چی رو باید دانلود کنم! چرا اینقدر بهم ریخته است؟ برای هر فعالیت کوچیکی یک اپ جدا ساخته! لطفاً یکی توضیح بده بفهمیم چیو باید دانلود کنیم که بتونه همه کارهای تلگرام رو انجام بده؟
چون چیزی به اسم «دانلود ماتریکس» معنی نداره. ماتریکس یه شیوه‌نامهٔ ارتباطیه. مثل اینه که بگی برای دانلود وب باید چی کار کنیم!
همون‌طور که برای استفاده از وب نیاز به یه کارخواه وب(مرورگر) داری،‌برای استفاده از ماتریکس هم نیاز به یه کارخواه ماتریکس(پیام‌رسان) داری. برای اندروید، پیام‌رسان خوب ماتریکسی المنته ( که از اف‌دروید می‌گیری) و برای گنو، فعلاً‌ بهترین چیزی که تو ذهنمه، تاندربرده که توی اوبونتو از پیش نصبه!
چرا از افدروید؟ مگه پلی استور چشه؟
!Its alireza

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #22 : 07 دی 1401، 07:47 ب‌ظ »
به خاطر نرم‌افزار  آزاد بودن. حتی اگه خود نرم‌افزاری که میخوایم نصب کنید آزاد باشه بهتره از یه جای آزاد نصبش کرد
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #23 : 07 دی 1401، 08:12 ب‌ظ »
تو که گفتی ۲ سال پیش این‌جا بودی، چرا با هیچی آشنا نیستی؟
آرچ و گنوم!

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #24 : 07 دی 1401، 11:14 ب‌ظ »
از المنت وب استفاده کنید
اگه بخوام این کارها رو بکنم خب با همون فایرفاکس صفحات وب رو باز میکنم دیگه! ;D یه برنامه میخوام دوست عزیز. مثل تلگرام.
برنامهٔ المنت هم با الکترون نوشته شده، درواقع همون وبه و کرومیوم داره پشتش کار می‌کنه، می‌تونی از Epiphany به‌صورت وب اپلیکیشن نصبش کنی، کلاینت‌های مختلف هم هست، مثلا برای Gtk می‌شه Fractal رو پیشنهاد کرد، اما خب این برنامه‌ها از گفتگوهای رمزنگاری شده (فعلا) پشتیبانی نمی‌کنند و باید منتظر موند تا پیاده‌سازی بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 08 دی 1401، 02:51 ب‌ظ »
چرا از افدروید؟ مگه پلی استور چشه؟
به فرض سلامت عقل گفتم

برای Gtk می‌شه Fractal رو پیشنهاد کرد، اما خب این برنامه‌ها از گفتگوهای رمزنگاری شده (فعلا) پشتیبانی نمی‌کنند و باید منتظر موند تا پیاده‌سازی بشه.
تو آخرین نگارشش اضافه شده. Chatty هم هست برای GTK
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #26 : 08 دی 1401، 07:36 ب‌ظ »

برای Gtk می‌شه Fractal رو پیشنهاد کرد، اما خب این برنامه‌ها از گفتگوهای رمزنگاری شده (فعلا) پشتیبانی نمی‌کنند و باید منتظر موند تا پیاده‌سازی بشه.
تو آخرین نگارشش اضافه شده. Chatty هم هست برای GTK
جدی؟ رو Fractal یا Fractal-next؟

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #27 : 08 دی 1401، 10:15 ب‌ظ »
خود گوگل بودنش همه چی رو میگه باقیش ....
بیشتر زگیل یا زخم سالکی چیزیه تا چشم !
استفاده ازش هم یا از روی بی اطلاعیه یا نبود:
نقل‌قول
سلامت عقل
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #28 : 10 دی 1401، 10:10 ق‌ظ »
جدی؟ رو Fractal یا Fractal-next؟
دیگه Fractal-next نداریم. ادغام شد در فرکتال.