0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: esmaeelE در 10 تیر 1402، 08:51 قظنقلقول از: milad.fashi در 10 تیر 1402، 08:06 قظنقلقول از: دانیال بهزادی در 07 تیر 1402، 10:14 قظنقلقول از: milad.fashi در 07 تیر 1402، 08:22 قظفکر میکنم ویندوز ۱۰ هم به صورت پیشفرض استاندارد فارسی رو داره.ویندوز ۱۰ نسخه LTSC که استفاده میکنم Persian Standard Layout رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به صورت پیشفرض دارهنه. اونی که تو ویندوز هست فقط شبیه صفحهکلید استاندارده و مثلاً سطح سوم رو کلاً نداره!من تا به امروز اصلا متوجه تفاوت شون نشدم ! چون اصلا نمیدونم سطح سوم چیه !!!؟؟؟سطح سوم: نگهداشتن کلید دگرساز راست (AltGr)https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87_%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8Cممنون ویکی ارجاعی رو مطالعه کردم.سطح سوم رو هم دیدم.ولی هم با gedit و هم Libre office writer تست کردم.با گرفتن کلید ALT راست و کیبرد من نتونستم کارکترهای خاص سطح سوم رو ببینم !
نقلقول از: milad.fashi در 10 تیر 1402، 08:06 قظنقلقول از: دانیال بهزادی در 07 تیر 1402، 10:14 قظنقلقول از: milad.fashi در 07 تیر 1402، 08:22 قظفکر میکنم ویندوز ۱۰ هم به صورت پیشفرض استاندارد فارسی رو داره.ویندوز ۱۰ نسخه LTSC که استفاده میکنم Persian Standard Layout رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به صورت پیشفرض دارهنه. اونی که تو ویندوز هست فقط شبیه صفحهکلید استاندارده و مثلاً سطح سوم رو کلاً نداره!من تا به امروز اصلا متوجه تفاوت شون نشدم ! چون اصلا نمیدونم سطح سوم چیه !!!؟؟؟سطح سوم: نگهداشتن کلید دگرساز راست (AltGr)https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87_%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
نقلقول از: دانیال بهزادی در 07 تیر 1402، 10:14 قظنقلقول از: milad.fashi در 07 تیر 1402، 08:22 قظفکر میکنم ویندوز ۱۰ هم به صورت پیشفرض استاندارد فارسی رو داره.ویندوز ۱۰ نسخه LTSC که استفاده میکنم Persian Standard Layout رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به صورت پیشفرض دارهنه. اونی که تو ویندوز هست فقط شبیه صفحهکلید استاندارده و مثلاً سطح سوم رو کلاً نداره!من تا به امروز اصلا متوجه تفاوت شون نشدم ! چون اصلا نمیدونم سطح سوم چیه !!!؟؟؟
نقلقول از: milad.fashi در 07 تیر 1402، 08:22 قظفکر میکنم ویندوز ۱۰ هم به صورت پیشفرض استاندارد فارسی رو داره.ویندوز ۱۰ نسخه LTSC که استفاده میکنم Persian Standard Layout رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به صورت پیشفرض دارهنه. اونی که تو ویندوز هست فقط شبیه صفحهکلید استاندارده و مثلاً سطح سوم رو کلاً نداره!
فکر میکنم ویندوز ۱۰ هم به صورت پیشفرض استاندارد فارسی رو داره.ویندوز ۱۰ نسخه LTSC که استفاده میکنم Persian Standard Layout رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به صورت پیشفرض داره
در زبان انگلیسی برای نوشتن کلمات دارای accent حسابی مفید باشه. البته راه های دیگه ای هم هست برای این ولی خوب یک همیچین راهکار عمومی ای بهتره.
Alt + ` + e
è