دوست عزیز من خودم هم با یونیتی کار کردم و هم با godot و هیچ خوبی از یونیتی نه دیدم
یونیتی سرعت پایینی داره حتی چند بار هنگ کرد ولی godot نه دیدم هنگ کنه یا با سرعت پایین
کار کند .
من اصلا دفاع فنی از یونیتی ندارم. شما بگو godot آخر هر چی موتوربازیسازیه که تا الان اومده. بنده صحبتم چیز دیگهایه.
"اگر برای فان و تفریح میخوان ایشون کار بکنن godot خوبه ولی به شکل جدی با شرایط ایران واقعا مناسبه؟"
godot کاملا با شرایط ایران هماهنگ هست :
۱ چون با godot خروجی همه پلتفرم ها را می شود گرفت.
۲ زبان godot را می شود فارسی کرد و حتا خود بازی هم می تواند فارسی باشد.
۳ godot نیاز به vpn هم نداره
فکر کنم مستقیما عرض کردم منظورم از شرایط ایران چیه:
۱. بازار کار
۲. پرداختها و مشکلات مارکتهای ایرانی
برای خرید درون برنامه ای هم می تواند از خرید درون برنامه ای بازار استفاده کنید چون هم امن است و هم ایرانی.
هیچ پلاگین رسمی از سمت خود کافه بازار برای godot منتشر نشده و احتمال خیلی زیاد حالا حالاها منشتر هم نمیشه. چون مشکلات همون پلاگینهای رسمی خودشون رو هم بهشون اطلاع میدیم کلی طول میکشه تا فیکس کنن.
بعد هم فرد معلوم نیست کامل پونیتی بلد یا نه.
منم نگفتم ایشون کامل بلدن، کلی صحبت کردم بعد گفتم اگر بلد باشن فلان مشکلات و اگر تازهکار باشن این شرایط پیش میاد.
ساختن بازی با godot یک فان یا تفریح نیست اگر این طور فکر می کنید به steam بهتر یک سری بزنید.
نه من منظورم این نبود که صرفا فان و تفریجه، اینجا رو یکم بد گفتم. میگم با این شرایط اگر میخوان صرفا توی ایران کار کنن و جدی هستن توی این زمینه پس godot صرفا برای تفریح برای ایشون مناسب میشه. بزار اصلا خیال شما رو راحت بکنم، مرگ بر یونیتی خوبه
من اصلا کار به کیفیت فنی ندارم چون اصلا توی اون زمینه با اینکه خیلی میشه صحبت و مقایسه کرد ولی چون شما یکم ذوقزده دارید عمل میکنید نمیشه نتیچه مناسبی گرفت از این بحث
اگر هم فرد یونیتی بلد باشه توی godot هم می شود با سی شارپ هم نوشت.
مگه فقط زیانه؟ دهها فاکتور دیگه هست که یه نفر میتونه از یه موتوربازیساز برای پیش بردن اهدافش کمک بگیره. پس اگه اینطوریه منم الان ++C بلدم پس برم بدون هیچ مقدمهای پروژه یونتیم رو روی آنریل ادامه بدم، اهوم؟ اگه به قول معروف در حد یه Hello World قراره باشه پروژه که اصلا هیچ اهمیتی نداره طرف با هر چی میتونه درست کنه.
تا جایی که من کار کردم قبلا اون نسخه ای که برای گنولینوکس از موتور یونیتی عرضه شده نسخه آخرش نیست و برای استفاده از نسخه آخر احتمالا مجبور باشید از wine استفاده کنید.
نه الان مشکلی نداره، آخرین ورژن هست برای گنو/لینوکس.البته آخرین نسخه رو هم که نمیخوان همیشه. پروژه اصلیشون باید روی نسخه پایدار باشه، شاید پروژه دیگهای خواستن تست و ران بگیرن آخرین ورژن رو نیاز داشته باشن که اونم هست.