انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب و shellscript  (دفعات بازدید: 1754 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
نصب و shellscript
« : 07 آبان 1389، 02:27 ب‌ظ »
سلام دوستان. من یک ساله که از لینوکس استفاده می کنم و توزیع های لینوکس یه جوری  شبیه به هم  است  و همیشه دوست داشتم  اب را از سرچشمه بنوشم  تا از لوله کشی. ولی در ایران یا ابونتو  یا فدورا  و اگه شما بخواهید از جنتو استفاده بکنی یا بهش علاقه داشته باش بدبخت می شی چون کسی نیست به دادت برسد حالا من بعد از یک سال به یک نتیجه رسیدم که اگه توی این ضمینه ها پیشرفت کنی  مشکلت حل می شد  حالا اگه کتابی یا سدی اموزشی وجود دارد به زبان فارسی تایپ بذارید
1 وقتی می خواهی نرم افزاری را  از روی سورس ان نصب کنی چی کار باید کرد تا نصب بشد. یا نصب نمی شد به دلیل اینه که شماره کرنل ان یکی نیست یا  سیستم بهت می گد  دایرکتوری موجود نمی باشد و کلا می خوام بدونم چطور می شد synabticرا یاد بگیرم  و یه جوری نرم افزار های که در یه توزیع نصب می شد در توزیع دیگه نصب کنم
2دوست دارم شل اسکریپ را یاد بگیرم به طور کامل من کتاب شل اسکریپ به زبان انگلیسی دیده ام و بسیار مفصل میباشد
3چه طور میشد سیستم عامل را از ترمینال یا همان شل نصب کرد بدون استفاده از محیط گرافیکی و سخت افزار ها را برای سیستم عامل تعریف کرد و کرنل را کامپایل کرد
ودر اخر خیلی دوست دارم بدونم وقتی می گویند کامپیوتر صفر ویک است می شد یه جوری صفر ویک در لایه بسیار پایین کامپیوتر رایه جوری دید
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 03:11 ب‌ظ توسط internet123 »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ به: نصب و shellscript
« پاسخ #1 : 07 آبان 1389، 08:15 ب‌ظ »
در اخر خیلی دوست دارم بدونم وقتی می گویند کامپیوتر صفر ویک است می شد یه جوری صفر ویک در لایه بسیار پایین کامپیوتر رایه جوری دید

سلام به شما دوست عزیز؛

در جواب این سوال شما به زبان ساده که بخواهیم از صفر و یک کامپیوتر تعریفی داشته باشیم، با اون صفر یک ای که در ذهن شما نقش بسته بسیار متفاوت خواهد بود، چرا که در زبان الکترونیک یک دستگاه در حالت عادی یا روشن است و یا خاموش، حال در ترانزیستور ها هم چنین عملی صادق است و یا خاموش اند و یا روشن، حال به خاموش 0 و به روشن 1 اطلاق می شود. به زبان ساده تر زبان ماشین مشابه زبان مورس است یعنی با کدهای ممتد روشن و خاموش ( یا صفر و یک ) دستگاه مورد نظر عملیات شما را انجام خواهد داد.

پی نوشت : مطلب گفته شده در بالا توسط من به ساده ترین حالت ممکن بود ( پس خواهشا دوستان حرفه ای تر خرده نگیرید که چرا اینجوری تعبیر کردی  :P )
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 08:22 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #2 : 08 آبان 1389، 12:05 ق‌ظ »
دوست عزیز صفر ویک دادهای است دیجیتال که کامپیوتر می تواند با ان کار کند و دارای دو سطح ولتاز می باشددر داخل کامپیوتر این دوسطح ولتاز معمولا 0ولت و5ولت هستند و در خارج کامپیوتر 12+و12-ولت و از0برای ولتاز مثبت و برای نمایش 1 از یک ولتاز منفی استفاده می شود و سیگنال ها هرگز 0 باز نمی گردد ولی من در یک فیلم سینمایی به وضوح صفر ویک کامپیوتری  را دیده ام

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #3 : 08 آبان 1389، 04:21 ق‌ظ »
دوست من یعنی چی تو فیلم ۰۱ رو دیدی؟
در مورد سوالات تاپیک ات هم بهتره دنبال منبع فارسی نباشی
شلوار و کمربند همت رو بپوش و بزن و منابع انگلیسی رو دنبال کن که هم کارایی بهتر و هم بروز تر هستن
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #4 : 08 آبان 1389، 12:35 ب‌ظ »
دوست عزیز صفر ویک دادهای است دیجیتال که کامپیوتر می تواند با ان کار کند و دارای دو سطح ولتاز می باشددر داخل کامپیوتر این دوسطح ولتاز معمولا 0ولت و5ولت هستند و در خارج کامپیوتر 12+و12-ولت و از0برای ولتاز مثبت و برای نمایش 1 از یک ولتاز منفی استفاده می شود و سیگنال ها هرگز 0 باز نمی گردد ولی من در یک فیلم سینمایی به وضوح صفر ویک کامپیوتری  را دیده ام

دوست عزیز منظور من رو متوجه نشدید،

این هم 3 تا منبع خوب برای درک بهتر زبان کامپیوتر :

http://parandit.blogfa.com/post-25.aspx
http://www.hamshahri.org/news-98030.aspx
http://ir-agri.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2744:-----&catid=55:-&Itemid=170
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...