سلام دوستان. من یک ساله که از لینوکس استفاده می کنم و توزیع های لینوکس یه جوری شبیه به هم است و همیشه دوست داشتم اب را از سرچشمه بنوشم تا از لوله کشی. ولی در ایران یا ابونتو یا فدورا و اگه شما بخواهید از جنتو استفاده بکنی یا بهش علاقه داشته باش بدبخت می شی چون کسی نیست به دادت برسد حالا من بعد از یک سال به یک نتیجه رسیدم که اگه توی این ضمینه ها پیشرفت کنی مشکلت حل می شد حالا اگه کتابی یا سدی اموزشی وجود دارد به زبان فارسی تایپ بذارید
1 وقتی می خواهی نرم افزاری را از روی سورس ان نصب کنی چی کار باید کرد تا نصب بشد. یا نصب نمی شد به دلیل اینه که شماره کرنل ان یکی نیست یا سیستم بهت می گد دایرکتوری موجود نمی باشد و کلا می خوام بدونم چطور می شد synabticرا یاد بگیرم و یه جوری نرم افزار های که در یه توزیع نصب می شد در توزیع دیگه نصب کنم
2دوست دارم شل اسکریپ را یاد بگیرم به طور کامل من کتاب شل اسکریپ به زبان انگلیسی دیده ام و بسیار مفصل میباشد
3چه طور میشد سیستم عامل را از ترمینال یا همان شل نصب کرد بدون استفاده از محیط گرافیکی و سخت افزار ها را برای سیستم عامل تعریف کرد و کرنل را کامپایل کرد
ودر اخر خیلی دوست دارم بدونم وقتی می گویند کامپیوتر صفر ویک است می شد یه جوری صفر ویک در لایه بسیار پایین کامپیوتر رایه جوری دید