انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ubuntu desktop & server  (دفعات بازدید: 1258 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedi98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
ubuntu desktop & server
« : 13 دی 1389، 05:35 ب‌ظ »
سلام ، دوستان من دوباره تصمیم به یاد گیری لینوکس کردم و میخوام باز دوباره شروع کنم  ممنون میشم راهنمایی کنید که :

من چطوری میتونم یک میز کار داشته باشم و از امکانات سرور هم استفاده کنم

یعنی اگر من ubuntu server نصب کنم میتونم کارایی که با ubuntu desktop انجام میدوم هم در محیط سرور انجام بدم !؟

از برنامه نویسی گرفته تا نصب LAMP و ....... 

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: ubuntu desktop & server
« پاسخ #1 : 14 دی 1389، 01:25 ق‌ظ »
ویرایش سرور برای کار یک سرور بهینه شده مانند کرنل و همچنین به طور پیش فرض برنامه های سرور روی آن نصب شده مانند apache. بسیاری از برنامه های پرکاربرد که در ویرایش دسکتاپ هست در ویرایش سرور نیست. اوبونتو ویرایش سرور دارای دارای ۵ سال پشتیبانی اما دسکتاپ دارای ۳ سال پشتیبانی است. در ویرایش سرور می تونید به راحتی فایل ها را با محیط های مک یا ویندوز به اشتراک بزارین و یا سرویس ها رو برای این محیط ها ارائه بدید. نسخه سرور قابلیت های زیادی برای مانند سازی داره و از برنامه های مختلفی در این نسخه میشه استفاده کرد مانند vmware. و البته ویرایش سرور برای حفظ امنیت دارای gui نیست و شما باید خودتون اونها رو نصب کنید (مانند gnome یا kde).

به نظر من نسخه سرور برای استفاده سرور هست و نیز بهینه شده برای سرور نه یک کاربر خانگی. شما می تونید اون چند تا برنامه مانند lamp و.. رو خودتون روی ویرایش دسکتاپ نصب کنید و در عین حال برنامه های پر کاربردی که هر کاربر خانگی نیاز داره رو هم داشته باشید. (هر چند در نسخه سرور هم به راحتی می تونید برنامه های ویرایش دسکتاپ رو هم نصب کنید و مشکلی نیست.) البته این به انتخاب شما بستگی داره که آیا سرویس دهنده هستید یا نه  :)

نسخه سرور واقعا برای سرویس دادن مناسبه. اطلاعات بیشتر http://www.ubuntu.com/server
« آخرین ویرایش: 14 دی 1389، 01:32 ق‌ظ توسط جلال »