هر کاری میکنم نمیشه
میخواستم خواهش کنم کسی نمیتونه تمام کدک ها و برنامه های بخش فایل صوتی و تصویری مثل vlc و غیره برام تو سی دی رایت کنه و بفرسته
لطفا اگه کسی بتونه طریق نصب اون رو هم بصورت تصویری و با فایل وورد یا PDF برام بفرسته خیلی خیلی ممنون میشم
fedagh@gmail.com
fedagh@yahoo.com
با تشکر
نصب آفلاین پکیج ها معمولا از نصب آنلاین خیلی پر درد سر تره، همین چند لحظه ی پیش من داشتم پکیج های نصب شده روی پی سی رو برای نصب به لپ تاپ منتقل می کردم، این کار واقعا یه مصیبت به تمام معناست، تازه من از یه برنامه ی مخصوص این کار که خیلی هم پیشرفته هست استفاده می کنم! معمولا این طوری بهتره که از بسته های نصب شده ی روی یک سیستم بک آپ تهیه کنید و روی همون سیستم ازشون استفاده کنید نه جای دیگه،
اما اگه شما مشکل وصل شدن به اینترنت یا چیزی شبیه به این دارین و نمی تونین بسته های مورد نظرتون رو دانلود کنید، پیشنهاد می کنم که از یه کسی که تازه اوبونتو نصب کرده بخواین که از توی synaptec بسته های vlc رو انتخاب کنه و به جای نصب، از Generate download script استفاده کنه تا آدرس بسته های مورد مورد نظر برای نصب vlc رو بهتون بده، بعد می تونید با کلی مشقت (!) از کافی نت یا دانشگاه و یا هر جای دیگه بسته ها رو دانلود و نصب کنید.
و چیز دیگه ای هم که ممکنه باعث مشکل شما باشه این می تونه باشه که ایندکس های دبیان رو نگرفتین، این کار رو به راحتی با دستور های زیر می تونید انجام بدین تا اون ها رو دانلود کنید:
sudo apt-get update
sudo apt-get install vlc