0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به نظر من تا نیاز نباشه، تغییرات و حرکتی هم وجود نخواهد داشت. اول از همه باید این نیاز رو ایجاد کرد (که در این مورد خاص، نیاز وجود داره ولی به طور دقیق برای یوزر های سیستم عامل ویندوز شناخته شده و معلوم نیست) تا بعد راه کار برطرف کردن این نیاز رو ارائه داد.
با عرض پوزش : چون شاید خیلی از شما با این نظر موافق نباشید!پس این نظر شخصی بنده است و ناشی از تجربیات مختلف:ولی من به این نتیجه رسیدم که این موضوع رو بیخیال ! چون فایده نداره ..... تا سر این ملت به سنگ نخوره هیچ فایده ای نداره ..... دیگه از دانشگاه و استاد دانشگاه و دانشجوی رشته ی کامپیوتر بالاتر؟ وقتی که استادش ، مثلا دکترش ، مثلا فوق لیسانسش تو رو به این خاطر مسخره میکنه که از لینوکس استفاده میکنی از دانشجوش چه انتظاری دارید وای به حال کاربران معمولی !وقتی من مجبورم بعد از چند سال استفاده از لینوکس و مهاجرت کامل به این او اس گوگولی مگولی باز هم به خاطر استاد گوگولی موگولی خودم به غربت ویندوز تبعید بشم تا بتونم پروژه ی ویژوال بیسیک ایشون رو انجام بدم یا با ویزیو کار کنم یا برم با ام اس اسکیوال کار کنم ...چون به نظر ایشون مای اسکیو ال مثل لینوکس به درد نمیخوره!یا اینکه جناب استاد دکترا لینوکس رو با جوراب عفاف مقایسه میکنه ! و از اون به بعد هر کی بهت میرسه یه تیکه ای بهت میندازه ....از این همه دانشجو و دکتر مهندس که من تا حالا باهاشون برخورد داشتم فقط ۳ تاشون علاقه نشون دادن و فقط یکیشون کاملا به یادگیری پرداخته و الان هم مهاجرت کرده ....پس با عرض معذرت اینا همش رویاست و دلم میخواد اون روزی رو ببینم که همه به لینوکس محتاج میشن و سولوشنی بجز لینوکس و اوپن سورس براشون باقی نمیمونه ! البته اگر تا اون موقع زنده باشم! (اینه همه ی احساسات هر روزه ی منه در رابطه با لینوکس! و آدمای اطرافش!)