انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تبلیغ خلاقانه لینوکس و آشنا کردن عموم با لینوکس  (دفعات بازدید: 2737 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
چجوری عموم مردم رو آگاه بسازیم از مزایای لینوکس
دوستان راهکارهاشون رو اینجا بزارند
مثلا نظر من اینه که تو یه صفحه a4 تمام چیزایی که مردم رو راغب به امتحان کردن و استفاده کردن لینوکس بشه تهیه
هنوز حرفایی دارم ولی خوب اول شما یه چیزی بگین تا من حرفامو جمع و جور کنم بزارم اینجا مثل آشنا نبودن مردم با لینوکس و ....

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
به نظر من تا نیاز نباشه، تغییرات و حرکتی هم وجود نخواهد داشت. اول از همه باید این نیاز رو ایجاد کرد (که در این مورد خاص، نیاز وجود داره ولی به طور دقیق برای یوزر های سیستم عامل ویندوز شناخته شده و معلوم نیست) تا بعد راه‌ کار برطرف کردن این نیاز رو ارائه داد.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
http://wiki.ubuntu-ir.org/WhyUbuntu

در این صفحه یک سری نکاتی هست که کاربران نوشتن  ;) خیلی مفیده !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
به نظر من تا نیاز نباشه، تغییرات و حرکتی هم وجود نخواهد داشت. اول از همه باید این نیاز رو ایجاد کرد (که در این مورد خاص، نیاز وجود داره ولی به طور دقیق برای یوزر های سیستم عامل ویندوز شناخته شده و معلوم نیست) تا بعد راه‌ کار برطرف کردن این نیاز رو ارائه داد.
راستش من زیاد با این جمله موافق نیستم ... ! گاهی اوقات عرضه باعث ایجاد نیاز می‌شه .. ! ما باید یه جورایی فرهنگ استفاده از لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد رو در کشورمون به همگان آموزش بدیم ..  به عنوان مثال در گذشته همه از سینما و فیلم‌هایی که در آن پخش می شد می‌ترسیدند ولی امروزه شده وسیله تفریح و ... چرا ؟ چون مردم فرهنگ استفاده از این اختراع بشر را آموختند و آن را درک کردند ... ! گنو / لینوکس هم همین‌طوره ... باید فرهنگ استفاده از آن رو به همگان آموزش بدیم ...
با برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌توان این فرهنگ را بین مردم جا انداخت ... انفورماتیک ایران هم از این کلاس‌ها پشتیبانی می‌کنند ...

موفق باشید .

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
با عرض پوزش : چون شاید خیلی از شما با این نظر موافق نباشید!
پس این نظر شخصی بنده است و ناشی از تجربیات مختلف:
ولی من به این نتیجه رسیدم که این موضوع رو بیخیال ! چون فایده نداره ..... تا سر این ملت به سنگ نخوره هیچ فایده ای نداره ..... دیگه از دانشگاه و استاد دانشگاه و دانشجوی رشته ی کامپیوتر بالاتر؟
 ](*,) ???
وقتی که استادش ، مثلا دکترش ، مثلا فوق لیسانسش تو رو به این خاطر مسخره میکنه که از لینوکس استفاده میکنی از دانشجوش چه انتظاری دارید وای به حال کاربران معمولی !

وقتی من مجبورم بعد از چند سال استفاده از لینوکس و مهاجرت کامل به این او اس گوگولی مگولی باز هم به خاطر استاد گوگولی موگولی خودم به غربت ویندوز  تبعید بشم تا بتونم پروژه ی ویژوال بیسیک ایشون رو انجام بدم یا با ویزیو کار کنم یا برم با ام اس اسکیوال کار کنم  ...چون به نظر ایشون مای اسکیو ال مثل لینوکس به درد نمیخوره!

یا اینکه جناب استاد دکترا لینوکس رو با جوراب عفاف مقایسه میکنه ! و از اون به بعد هر کی بهت میرسه یه تیکه ای بهت میندازه ....

از این همه دانشجو و دکتر مهندس که من تا حالا باهاشون برخورد داشتم فقط ۳ تاشون علاقه نشون دادن و فقط یکیشون کاملا به یادگیری پرداخته و الان هم مهاجرت کرده ....

پس با عرض معذرت اینا همش رویاست و دلم میخواد اون روزی رو ببینم که همه به لینوکس محتاج میشن و سولوشنی بجز لینوکس و اوپن سورس براشون باقی نمیمونه ! البته اگر تا اون موقع زنده باشم!
 :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :'( :-X ](*,) \\:D/ :oops:
(اینه همه ی احساسات هر روزه ی منه در رابطه با لینوکس! و آدمای اطرافش!)
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
با عرض پوزش : چون شاید خیلی از شما با این نظر موافق نباشید!
پس این نظر شخصی بنده است و ناشی از تجربیات مختلف:
ولی من به این نتیجه رسیدم که این موضوع رو بیخیال ! چون فایده نداره ..... تا سر این ملت به سنگ نخوره هیچ فایده ای نداره ..... دیگه از دانشگاه و استاد دانشگاه و دانشجوی رشته ی کامپیوتر بالاتر؟
 ](*,) ???
وقتی که استادش ، مثلا دکترش ، مثلا فوق لیسانسش تو رو به این خاطر مسخره میکنه که از لینوکس استفاده میکنی از دانشجوش چه انتظاری دارید وای به حال کاربران معمولی !

وقتی من مجبورم بعد از چند سال استفاده از لینوکس و مهاجرت کامل به این او اس گوگولی مگولی باز هم به خاطر استاد گوگولی موگولی خودم به غربت ویندوز  تبعید بشم تا بتونم پروژه ی ویژوال بیسیک ایشون رو انجام بدم یا با ویزیو کار کنم یا برم با ام اس اسکیوال کار کنم  ...چون به نظر ایشون مای اسکیو ال مثل لینوکس به درد نمیخوره!

یا اینکه جناب استاد دکترا لینوکس رو با جوراب عفاف مقایسه میکنه ! و از اون به بعد هر کی بهت میرسه یه تیکه ای بهت میندازه ....

از این همه دانشجو و دکتر مهندس که من تا حالا باهاشون برخورد داشتم فقط ۳ تاشون علاقه نشون دادن و فقط یکیشون کاملا به یادگیری پرداخته و الان هم مهاجرت کرده ....

پس با عرض معذرت اینا همش رویاست و دلم میخواد اون روزی رو ببینم که همه به لینوکس محتاج میشن و سولوشنی بجز لینوکس و اوپن سورس براشون باقی نمیمونه ! البته اگر تا اون موقع زنده باشم!
 :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :'( :-X ](*,) \\:D/ :oops:
(اینه همه ی احساسات هر روزه ی منه در رابطه با لینوکس! و آدمای اطرافش!)

ای گفتی....
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
یواش یواش باید رفت جلو خوب من هم قبول دارم که خیلی ها لینوکس رو قبول ندارن یکی از دلالیش هم میتونه نا اگاهی از مزایای لینوکس باشه مزایایی مثل آزادییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی