انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟  (دفعات بازدید: 3206 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
انصافا قبول کنین ویندوز تحول بسیار عظیمی رو در دنیای آی تی بوجود آورد...
قبول ندارم
اما این تیکشو می پسندم:
نقل‌قول
اگر سیستم عاملی مانند iOS به پایداری و عدم وجود بدافزار می نازد نتیجه محدودیتهای سنگینی است که در روند نصب برنامه ها و همچنین محدودیتهای دسترسی بالا برای برنامه های نصب شده است.
و این تیکشو قبول دارم:
نقل‌قول
با عرضه مک به صورت واقعی توسط اپل و به کارگیری ماوس و معرفی رابط گرافیکی آن و سپس عرضه ویندوز در سال ۱۹۸۵ کاربران متوجه سادگی ارتباط با رایانه ها شدند. ا
بقیش چرت و پرته!

ولی تا جایی که من یادمه نه ماوس و نه رابط گرافیکی ربطی به اپل نداشتن. رابط گراقیکی و ماوس رو داگلاس انگلبرت در ۱۹۶۸ معرفی کرد و و اولین بار توسط زیراکس در صنعت مورد استفاده قرار گرفتن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
درود دوستان
به هنر و نبوغ و ذهن مرحوم جابز افتخار می کنم کسی که هنرو تکنولوژی را به هم آمیخت اما او فقط دیواری بلندی را بر محصولات خود کشید که فقط افراد محدودی (پولدار) بتوانند از این باغ زیبایش استفاده کنند.
بیل گیتس هم کمی باهوش بود و با سودجویی توانست به اینجاها برسد
اما اگر این دو نبودند هرگز فرهنگ لینوکس پیش نمی آمد و ما لینوکسی ها نبودیم
 :-k
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
« پاسخ #17 : 22 بهمن 1390، 11:16 ق‌ظ »
اما اگر این دو نبودند هرگز فرهنگ لینوکس پیش نمی آمد و ما لینوکسی ها نبودیم
 :-k
طبق چه سندی این جرف رو می‌زنید؟ آیا وقتی که ریچارد استالمن و دوستانش شروع به تولید سیستم‌عامل گنو کردند، مایکروسافت یا اپلی وجود خارجی داشت؟ دکتر استالمن بارها اعلام کردند که ما با آن‌چه در شرکت‌های انحصاری انجام می‌شود کاری نداریم و تنها کاری را انجام می‌دهیم که فکر می‌کنیم درست است. چه، اگر قرار بود وجود ما و نرم‌افزارهای آزاد وابسته به فعالیت‌های دیگر شرکت‌ها باشد، اکنون نرم‌افزارهای آزاد نرم‌افزارهایی ضعیف بودند که از دیگر نر‌م‌افزارها الگو گرفته و دنباله‌رَوی آنان را می‌کردند، ولی اکنون شاهد این هستیم که نرم‌افزارهای آزاد، لبه‌ی تکنولوژی بوده و در حال استاندارد سازی برای محصولات دیگر شرکت‌ها نیز می‌باشند
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1390، 11:19 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
دوست عزیز آقای ریچارد استالمن سال 1971 وارد سیستم هوش مصنوعی آی بی ام شد و در آن سال ibm خودش یک سیستم عامل داشت. سیستم عاملی که خودشان نوشته بودند و کدشان کامل و close بود
در آن زمان نه مایکروسافت بود و نه اپل. اما سیستم عامل close بود.
بی شک این دو به رشد لینوکس کمک شایانی کردند هم چون تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
سلام به جملگی
ببخشید دوستان ولی خیلی بی انصافیه که بگیم ویندوزی ها راحت طلب هستند و تنبل!!!
شاید بگم تنها مزیت ویندوز نسبت به لینوکس نرم افزارهای خوب و قوی هست که براش وجود داره.
مثلا اون شخص انیمیشن سازی رو درنظر بگیرید که یا باید با مایا کار کنه یا با تری دی مکس و یا اکسرسایز و یا سافت ایمیج. خوب درسته که بلندر در لینوکس هست ولی خوب خیلی از قابلیت های نرم افزارهای تری دی ویندوز رو نداره
یا کسی که کارش با افترافکت و نوک راه میافته و قطعا با ورود به لینوکس مشکلات عدیده ایی در جایگزین کردن نرم افزاری به قدرت اون پیدا میکنه و شاید هم اصلا پیدا نکنه
یا نرم افزارهای ادوب که خیلی طرفدار داره و همچنین ماکروسافت آفیس
درسته برای اکثرشون معادل وجود داره ولی اکثر معادل ها فعلا در این برهه زمانی قابلیت های نرم افزارهای موجود در ویندوز رو ندارن
همین محدودیت که محدودیت خیلی عظیمی هست باعث شده کسی به لینوکس رجوع نکنه و یا حتی پس از رجوع دوباره علی رغم میلش به ویندوز برگرده
ان شاالله این مشکل نرم افزارها در لینوکس حل بشه و اونوقت میشه راحت استفاده کرد.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
تو این تاپیک تعصب رو به راحتی میشه دید. تعصب در همه موارد بده.

بی شک این دو به رشد لینوکس کمک شایانی کردند هم چون تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
یعنی میگید مثلا ارائه نکردن نرم‌افزار برای GNU/Linux به GNU/Linux کمک میکنه؟ و اگر جدا فکر می‌کنید تحریم‌ها در مورد ایران بی‌تاثیر بوده، سعی کنید کمی کمتر تحت تاثیر رسانه‌های ملی باشید! من همواره به دلیل تحریم‌ها مشکل داشتم، از سفر برای یک کنفرانس علمی گرفته تا خرید کتاب و بقیه وسایل از کشورهای دیگه، استفاده از خدمات بانکی اینترنتی و ...! و این تنها در سطح شخصی هستش، و در سطوح بالاتر مشکلات هم بیشتر میشه. من منزوی زندگی کردن رو زندگی موفق نمی‌دونم، وگرنه کره شمالی رو باید جزو موفق‌ترین‌ها و پر استعداد و پر خلاقیت‌ها دونست.

هم Windows و هم Mac OS X در روش کار کردن کاربران با کامپیوتر خیلی موثر بودند و در نوع خودشون محصولات خوبی هستند. مسلما به دلیل قوانین سرمایه‌داری ممکنه مشکلاتی هم همراه داشته باشند، ولی تا وقتی که یک کاربر باشیم، نه بالا بردن این سیستم‌ها و نه کوبیدن این سیستم‌ها به ما کمکی نمی‌کنه.

چند سال پیش دانشگاه برکلی BSD  به عنوان یکی از ۱۵ گزینه ای که علم رو به جلو سوق دادن معرفی شد هر چند ویندوز هم به عنوان بهترین سیستم عامل انتخاب شد ولی خوب کاربرای ویندوز رو کسایی شامل میشن که فقط بلد هستن کلیک کنن در حالی که همین تعداد کاربرایی که تو لینوکس وجود دارن همشون متخصص و حداقل انسانهایی با گزینه های آزادی زیادی هستن در فکر و در کار و .....
اینکه بگیم کاربرای Windows هیچی بلد نیستند و هنوز میتونن با Windows کار کنند در حالی که کاربران GNU/Linux سطح دانش بالاتری نیاز دارند برای کاربر خانگی یک نقطه ضعفه، این یعنی مادربزرگ من نمی‌تونه از این سیستم به راحتی استفاده کنه. شاید این قضیه برای کاربرد خونگی من مهم نباشه، ولی برای تعداد زیادی از کاربران مهمه که نه علاقه‌ای دارند و نه لازمه که غیر از کلیک کردن کار دیگه‌ای بکنند.

ویندوز نه تنها کند و نا امن هست ! بلکه یک افتضاح حقیقیست ...
افتضاحی که تا سالها فراموش نخواهد شد .
در حال حاضر Windows موفق‌ترین سیستم‌عامل حداقل در زمینه اقتصادی هستش. اگر اونطور که شما گفتید بود، الان دیگه کسی ازش استفاده نمی‌کرد.
من هم از Windows استفاده نمی‌کنم و علاقه‌ای هم بهش ندارم، ولی با این طرز تفکر نمیشه GNU/Linux رو توسعه داد. طرز تفکر من اینه که به جای اینکه تنها در حرف Windows یا Microsoft رو بکوبم، سعی کنم در توسعه GNU/Linux کمک کنم تا بهتر از Windows بشه.
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1390، 10:48 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
« پاسخ #21 : 23 بهمن 1390، 12:43 ق‌ظ »
طبق چه سندی این جرف رو می‌زنید؟ آیا وقتی که ریچارد استالمن و دوستانش شروع به تولید سیستم‌عامل گنو کردند، مایکروسافت یا اپلی وجود خارجی داشت؟

آقا ریچارد استالمن در سال ۱۹۸۵ شروع به نوشتن گنو کرد در حالی که مایکرو سافت در سال 1981 با داس وارد میدان شد و در سال 1985 ویندوز رو اراپه کرد و همین استیو سلول زیباش رو در سال 1982 معرفی کرد پس پیامبر بزرگ عمو ریچارد درود بر خودش و هم فکرانش باد با افکار انحصار طلبانه اینها کم و بیش آشنا بودند

تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
امیدوارم که این رو برای شوخی گفته باشی و نه از روی اعتقاد چون من الان که نه بیست و شش ساله دارم اثراتش رو حس می کنم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید