انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درباره چند مشکل کانکشن اینترنت  (دفعات بازدید: 6426 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
Goomile جان، ما متوجهیم! (تا حدی ;))
خوش‌حال شدم که  عده‌ای هستن که توی این موضوع‌ها تفکر و بحث می‌کنن. :)
« آخرین ویرایش: 02 دی 1386، 08:16 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
Goomile جان سلام

عزیزم من می دونم شما چی فرمائید و به هیچ وجه قصد بی ارزش دونستن کار مایکروسافت رو ندارم. بلکه به نظر من خیلی هم کار با ارزشی هست و همین که آمار نشون می ده میزان استفاده مردم از ویندوز خیلی بیشتر از لینوکس هست، این برای من این معنی رو می ده که کار خیلی بزرگی هم هست که تونسته نظر خیلی ها رو جلب کنه.

در مورد اینکه لینوکس اون مدینه فاضله نیست هم با شما موافقم. هنوز خیلی کمی ها و کاستی ها هست که لینوکس داره تا یک کاربر ساده بخواد از اون استفاده کنه. به نظر من از مزایای ویندوز همون شعار همیشگیشون هست که می گن باید همه چیز stupid easy باشه که می شه گفت تا مقدار زیادی هم تونستن این هدف رو محقق کنن. از نظر من لینوکس به درد افرادی که اولاً اشتیاق و همچنین ریسک امتحان کردن سیستم عامل جدید رو ندارن به درد نمی خوره و نمی شه این دسته افراد رو مجبور به استفاده از لینوکس کرد و همین ویندوز برای اونها خیلی خیلی بهتر و مناسب تر هست. من به این دسته افراد می گم کسایی که فکر می کنن فرق ماوس با کیبورد اینه که ماوس فقط ۳تا دکمه داره ولی کیبورد بیشتر دکمه داره !!!!  :D
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
این مشکل از طرف خود برنامه wvdial هست و باگ های زیادی که داره. توصیه می کنم از برنامه pppconfig برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید.
متن داخل کد یعنی خروجی رو کامل خوندین ؟ فکر می کنین باگ هستش یا مشکل تنظیمات دوستمون ( به خاطر عدم اطلاعات کافی در مورد لینوکس ) هستش  ;D

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
این مشکل از طرف خود برنامه wvdial هست و باگ های زیادی که داره. توصیه می کنم از برنامه pppconfig برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید.
متن داخل کد یعنی خروجی رو کامل خوندین ؟ فکر می کنین باگ هستش یا مشکل تنظیمات دوستمون ( به خاطر عدم اطلاعات کافی در مورد لینوکس ) هستش  ;D
آره مهدی جان، چون این مشکل، مشکل خود من هم بوده و خیلی روش جستجو کردم ولی هرچی بیشتر سرچ می کردم می دیدم که افراد بیشتری با این برنامه مشکل دارن و علت به وجود اومدن این ارور رو هیچ کس نمی دونست.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !