انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درباره چند مشکل کانکشن اینترنت  (دفعات بازدید: 6425 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeid.z

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چند تا سوال داشتم

1- اینترنت من بعد از هر چند ساعت یا کمتر یا شاید بیشتر نه به صورت منظم قطع میشه
نه اینکه دیسکانکت بشه نه !
در واقع باید دوباره برم تو شبکه پسورد لینوکس رو بزنم تا دوباره وصل بشه و این باعث میشه وقتی دانلودهای بزرگ دارم صبح پاشم ببینم قطع شده و کامپیوتر بیخود روشن مونده
چرا وقتی اول موقع کانکت شدن پسورد رو میزنم دوباره باید ازم بخواد وآیا راهی برای تنظیمش هست یا کار دیگه ای میشه کرد ؟

2- وقتی پی سی رو روشن میکنم فقط با کانکت شدن بدون اینکه شبکه بین مودم ای دی اس ال و پی سی وصل باشه به راحتی به اینترنت وصل میشم ولی در این صورت برنامه هایی مثل Evelution mail اتصال رو تشخیص نمیدن
وقتی هم که اتصال رو کامل میکنم یعنی نتورک رو وصل میکنم اینبار کانکت شدن مصیبت میشه و با اینکه کانکشن روانتخاب و تایید میکنم و خارج میشم بر میگردم میبینم که دوباره از انتخاب دراومده تا شاید یه بار از روی شانس ارتباط برقرار بشه
3- vpn ؟ مشکل همیشگی !! یه وی پی ان دارم الان نزدیک 30 روزه استفاده نکردم چون با اینکه همه چیز درسته و کانکشن هم دارم ولی متصل نمیشه وی پی ان رو از goldvpn گرفتم

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
منم یه مشکل تو اتصال به اینترنت دارم.
من تا همین دیروز بدون هیج مشکلی با wvdial یا gnome ppp کار میکردم ولی از دیروز به هیچ عنوان نمی تونم کانکت بشم. اینم خروجی وقتی که از wvdial استفاده می کنم :
mehrab@mehrab-desktop:~$ wvdial
WvDial<*1>: WvDial: Internet dialer version 1.56
WvModem<*1>: Cannot set information for serial port.
WvDial<*1>: Initializing modem.
WvDial<*1>: Sending: ATZ
WvDial Modem<*1>: ATZ
WvDial Modem<*1>: OK
WvDial<*1>: Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
WvDial Modem<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
WvDial Modem<*1>: OK
WvDial<*1>: Modem initialized.
WvDial<*1>: Sending: ATDT8859900
WvDial<*1>: Waiting for carrier.
WvDial Modem<*1>: ATDT8859900
WvDial Modem<*1>: CONNECT 115200
WvDial<*1>: Carrier detected.  Waiting for prompt.
WvDial Modem<*1>: ~[7f]}#@!}!&} )}"}&} }*} } }#}$@#}%}&a} g}(}'}"}+}$}'} }1}$}%t}3}+}!as5300-8(}8~
WvDial<*1>: PPP negotiation detected.
WvDial<Notice>: Starting pppd at Sat Dec 15 10:09:57 2007
WvDial<Err>: Warning: Could not modify /etc/ppp/pap-secrets: Permission denied
WvDial<Err>: --> PAP (Password Authentication Protocol) may be flaky.
WvDial<Err>: Warning: Could not modify /etc/ppp/chap-secrets: Permission denied
WvDial<Err>: --> CHAP (Challenge Handshake) may be flaky.
WvDial<Notice>: Pid of pppd: 6040
WvDial<*1>: Using interface ppp0
WvDial<*1>: pppd: [10]�[06][08]@�[06][08]
WvDial<*1>: Disconnecting at Sat Dec 15 10:10:01 2007
WvDial<*1>: The PPP daemon has died: A modem hung up the phone (exit code = 16)
WvDial<*1>: man pppd explains pppd error codes in more detail.
WvDial<Notice>: Try again and look into /var/log/messages and the wvdial and pppd man pages for more information.

اینم بگم که الان با همون اکانت تو xp کانکت شدم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
این مشکل از طرف خود برنامه wvdial هست و باگ های زیادی که داره. توصیه می کنم از برنامه pppconfig برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
پاسخ به: سوال درباره چند مشکل کانکشن اینترن&
« پاسخ #3 : 25 آذر 1386، 09:31 ق‌ظ »
این مشکل از طرف خود برنامه wvdial هست و باگ های زیادی که داره. توصیه می کنم از برنامه pppconfig برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید.

دوست عزیز آیا سیستم تون رو Update نکردید؟
آیا مثلا نسخه wvdial را بروز نکرده اید؟
این مشکل اغلب در بروز رسانی ایجاد می شود.
در صورتی که نسخه جدیدی استفاده کرده اید به نسخه قبلی باز گردید!
و اگر مشکلتان حل نشد از برنامه قدرتمند kppp استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1386، 09:35 ق‌ظ توسط hasannoori »

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
نه. wvdial رو آ

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !

مرسی از راهنمایی‌هاتون ولی چیزی که من عرض کردم با درنظر گرفتن این بود که تمام برنامه ‌های dialer رو تست کرده ام و با باگ‌هاشون آشنا هستم  ;)
کمترین باگ رو همین pppconfig داره. مثلاً در مورد kppp که شما اینقدر هم ازش رضایت دارین، این مشکل رو داره که بعضی وقت ها بی دلیل مودم رو نمی تونه پیدا کنه و مجبور هستید که راه‌انداز مودم و یا مدولش رو دوباره لود کنید تا بتونه بشناسه.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق

مرسی از راهنمایی‌هاتون ولی چیزی که من عرض کردم با درنظر گرفتن این بود که تمام برنامه ‌های dialer رو تست کرده ام و با باگ‌هاشون آشنا هستم  ;)
کمترین باگ رو همین pppconfig داره. مثلاً در مورد kppp که شما اینقدر هم ازش رضایت دارین، این مشکل رو داره که بعضی وقت ها بی دلیل مودم رو نمی تونه پیدا کنه و مجبور هستید که راه‌انداز مودم و یا مدولش رو دوباره لود کنید تا بتونه بشناسه.

علت طرفداری من از kppp اینه که در مورد من این تنها برنامه ای هست که به خوبی و بدون مشکل کار میکنه.
من مدتها از wvdial استفاده کردم اون بسیار خوب بود
ولی بعد از تغییرات در مخابرات محلمون و آوردن سوییچ های جدید دیگه هیچ کدوم کار نمیکنند
و این kppp هست که بدون مشکل کار میکنه.
جالب اینجاست که دوستان ویندوزی من هم به سختی میتونند کانکت بشن و یا در مدت کوتاهی ارتباطشون قطع میشه
و اینجاست که من با افتخار از سیتم عامل خودم صحبت می کنم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
 =D>
من که برای اینکه به این سیستم عاملم افتخار کنم اینقدر حسن و مزایا زیاد داره که هیچ ویندوزی نمی تونه در برابرش هم‌آوردی کنه  ;)
ساده ساده اش این که همین پریروز اشتباهی زدم تمام پارتیشن های هاردم رو پاک کردم. با ویندوز که عمراً نمی شد کاریش کرد ولی با CD LIVE اوبونتو اومد بالا و تونستم کاملاً بدون از دست دادن حتی یک بایت، کل هاردم رو restore کنم  ):P :popcorn:

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
پاسخ به: سوال درباره چند مشکل کانکشن اینترن&
« پاسخ #8 : 27 آذر 1386، 11:46 ب‌ظ »
بچه ها لطفا انقدر بی مهابا از ابونتو تعریف نکنید ما که می دونیم چرا به اوبونتو مهاجرت کردیم و قصد نداریم کسی رو گول بزنیم و هممون شاهد انعطاف
پذیری فوق العاده و قدرت سیستم عامل های ویندوز و پشتیبانی قوی از اون هستیم و نباید معضل های ابونتو رو ندیده بگیریم در واقع کسی که به ابونتو
مهاجرت میکنه باید منتظر دردسرهای زیادی باشه پس موظب باشید کسی رو گول نزنید اگرهم شما ابونتو رو بی نقص می بینید نشانه ی میل و علاقه ی شما نسبت به ابونتو است و علم شما نسبت به دیگر کاربران دنیای مجازیه.برای رسیدن به حرف من میتونید یه جستجو تو انجمن های ویندوز بکنید و ببینید که اغلب مشکل های کاربران مربوط به بی اطلاعیه و همچنین اگه یه نگاهی به باگ های بر طرف شده در هر دو نوع داشته باشیم می فهمیم واقعا ویدوز کاملتره و قویتره اما با همه ی این حرف ها من فکر می کنم ابونتو(لینوکس) نهال نو پایی در مقابل درخت تنومند ویندوز(مایکروسافت) و نیازمند حمایت صبورانه و واقع گرایانه شماست تا جایگاه محکم خودشو در مقابل ویندوز کسب کنه.
« آخرین ویرایش: 28 آذر 1386، 12:20 ق‌ظ توسط Goomile »
Together We Can!
Comail

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
نقل‌قول
هممون شاهد انعطاف پذیری فوق العاده و قدرت سیستم عامل های ویندوز و پشتیبانی قوی از اون هستیم
نظر من در این مورد با شما فرق می کنه.

نقل‌قول
نباید معضل های ابونتو رو ندیده بگیریم در واقع کسی که به ابونتو مهاجرت میکنه باید منتظر دردسرهای زیادی باشه
کسی چنین ادعایی نکرده که اوبونتو بدون اشکال هست. ساخته شدن این انجمن و حضور خود شما و من و بقیه دوستان مهر تأیید این حقیقت هست.
نقل‌قول
برای رسیدن به حرف من میتونید یه جستجو تو انجمن های ویندوز بکنید و ببینید که اغلب مشکل های کاربران مربوط به بی اطلاعیه و همچنین اگه یه نگاهی به باگ های بر طرف شده در هر دو نوع داشته باشیم می فهمیم واقعا ویدوز کاملتره و قویتره
به نظر شما سیستم عامل ویندوز از لینوکس پایدارتره ؟؟ من از MSDOS 5.1 با مایکروسافت آشنا شدم و تمام نسخه‌های ویندوز رو (بجز ویستا) کار کردم و تقریباً می تونم ادعا کنم در حد تقریباً کامل به اونها مسلط هستم و الان که چند وقته با لینوکس کار می کنم نظر شخصیم اینه که اوبونتو خیلی از ویندوز پایدارتره. شما تا حالا به تعداد حفره های امنیتی شناخته شده در سیستم عامل های مختلف مراجعه کردین ؟ می تونم بپرسم سند این حرفتون که فرمودین «واقعاً ویندوز کاملتره و قویتره» چیه ؟ اگر نظر شخصیتون این هست پس مستقیماً از زبان خودتون جملات رو بیان کنید و نه به صورت جمع.

نقل‌قول
جایگاه محکم خودشو در مقابل ویندوز کسب کنه.
به نظر شما هنوز کسب نکرده ؟ شما اطلاع دارین که طبق سیاست های سایت مایکروسافت، دومین خطر بزرگ این شرکت (بعد از بروز اتفاقی که اقتصاد جهانی رو تحت شعاع قرار بده) چیه ؟ لينوكس و نرم افزار هاي غير تجاري هست. اگر این نظر شما صحیح باشه که لینوکس یک نهال نوپا هست، پس چطور می تونه در برابر این درخت تنومند هم‌آوردی کنه ؟

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
نقل‌قول
ما که می دونیم چرا به اوبونتو مهاجرت کردیم
چرا مهاجرت کردیم؟
نقل‌قول
هممون شاهد انعطاف پذیری فوق العاده ..
من که جزو این همه نیستم... شایدم تعریفمون از انعطاف پذیری فوق العاده با هم متفاوته... شما میتونی یه لینوکس رو روی پردازنده های ۴۸۶ با ۴مگ حافظه (بدون گرافیک) یا ۵۰مگ فضا با گرافیک تا یک ابر کامپیوتر ...
روی پردازنده‌های alpha, amd64, hppa (hppa 1.1, hppa 2.0), ppc (G4, G5, power3, power4, power5, ppc, ppc64), sparc (sparc32, sparc64) x86 (x86, i686) که با یه جستجوی ساده پیدا شد نصب کنی و ....
اینا رو با اطلاعات خیلی محدودی که من دارم در آوردم، من به اینا میگم انعطاف

نقل‌قول
قدرت سیستم عامل های ویندوز
شاید بازم اشکال از تعرفای متفاوت باشه، نمیدونم... تا حالا سعی کردین یک ویندوز رو یه هفته روشن نیگر دارین و ازش کار بکشین... من این کارو کردم هم تو ویندوز هم تو لینوکس همیشه یک نتیجه رو داشته... ویندوز توی ۲۰ تا ۳۰ ساعت دوم انقدر مصرف رمش زیاد میشه که عملا کاری بجز بوت مجدد اون برام نمیذاره... اما تو لینوکس قضیه کاملا بر عکسه
کلا نسخه هایی از لینوکس هست که افتخارشون اینه که یه بار نصبش میکنی و تا آخر عمر سخت افزاری سیستم روشن نیگرش میدای.. این یک بخش خیلی کوچیک از قدرت گنو/لینوکسه 
نقل‌قول
پشتیبانی قوی از اون
لااقل من چندین صدتا کانال آی‌آر‌سی لینوکسی میشناسم که بیشتر از چند صدتا کابر حرفه‌ای لینوکس نشستن و از روی علاقه به سوالای شما جواب میدن مثلا برین توی کانال ubuntu# نیگا کنین بیشتر از ۱۲۰۰ نفر در حال حاضر دارن سوال و جواب و رفع اشکال کاربرا رو میکنن
این تازه irc هست و کامینیتی های دیگرو کار ندارم... خلاصه لینوکس از نظر من بهترین پشتیبانی جهانی رو داره
نقل‌قول
نباید معضل های ابونتو رو ندیده بگیریم در واقع کسی که به ابونتو
مهاجرت میکنه باید منتظر دردسرهای زیادی باشه
قطعا هنوز هیچ سیستمی کامل و بدون نقص نیست و نخواهد شد حتی آدما هم در حال تکامل هستن، اما منظور شما از معضل چیه؟
 شاید اگه یک کسی کاربر اولیه‌ی لینوکس باشه با مهاجرت به ویندوز یا مک یا هر چیز دیگه کلی دردسر داشته باشه اوصولا روند مهاجرت همیشه دردسر داشته
نقل‌قول
یه جستجو تو انجمن های ویندوز بکنید و ببینید که اغلب مشکل های کاربران مربوط به بی اطلاعیه
این چیو جز اینکه کاربرای ویندوزی از لینوکسی بی‌اطلاعتر و غیر حرفه‌ای تر هستن و میرسونه؟
اما تا حدودی حق با شماست ۹۰٪ راه حل های مشکلات ویندوزی فقط  نصب مجدد اونه در حالی که تو لینوکس برای هر مشکلی یه راه هست...
نقل‌قول
ویدوز کاملتره...
نسبت به چی ما اینجا پیش رومون GNU هست اگه دارین Microsoft رو با این مقایسه میکنین تو جنبش گنو دقیقا از شیر مرغ تا جون آدمیزاد نه یکی دوتا ده‌تا ... بلکه چندین ده‌تا میتونی پیدا کنی ...
به هر حال من با هیچ کدوم از صحبتاتون موافق نیستم...
Humanity to others...

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • اوبونتو...
من قصد نداشتم وندارم با حرف هام خاطر هیچ کدوم از شما عزیزان رو رنجیده کنم تنها هدفم بیان عقیدمه خواه درست یا نادرست کم کمش اینه که اگه اشتباه کنم شما منو روشن میکنید و تمام چیزهایی که مینوسم درمورد حال ابونتو نه قابلیت هایی که میشه بهش اضافه کرد و تمام تعاریفی که من استفاده کردم برای نشون دادن نشون دادن جلوه هردو نوع به یه کاربر عادی ولو تعاریف درست چیز های دیگری است.( ببخشید باید در تمام صحبتم از جانب خودم باید حرف می زدم)

آیا تا به حال از اطرافیانتون پرسیدید لینوکس چیه؟
من در شهرستان بندرگز زندگی می کنم اما هیچ کدوم از اطرافیان من نمی دونن لینوکس اصلا چه موجودیه, حتی جالب بدونید چندتاشون دارن تو دانشگاه گرگان مهندسی نرم افزارمیخونن, علاوه بر اینها هیچ کدام از مراکز رایانه هم نمی دونن لینوکس چیه یا اگه خیلی بدونن در حد اینکه یه سیستم عامله.

آیا در کنار لینوکس از ویندوز هم دارید اگه دارید چرا؟
چون هنوز نمی تونم به اینترنت وصل بشم, این همون معضلی که من میگم و تو انجمن در قسمت شنا خته نشدن مودم موتورولا مطرح کردم و سید مهدی کاملا مطلع ازش, بله ابونتو قابلیت شناختن مودم موتورولا رو داره ولی این قابلیت رو نداره که ازش کار بکشه و هیچ درایور قابل استفاده ای براش در ابونتو نیست.
من در ویندوز هیچ مشکلی با شناخته شدن هیچ کدوم از سخت افزارهام نداشتم

آیا تا به حال از شرکتی که سیستمتون ازش تهیه کردید پرسیدید چرا ویندوزو به شما معرفی کرده؟
من پرسیدم فاز اولش اینه که اصلا میشناسنش یا نه در فاز دوم اگه شناختنش به شما می گن که ویندوز بی درد سرتره و شما هم اگه یکی از میلیونها کاربر راحت طلب باشید یا اینکه فقط به فکر برآورده شدن نیازهای عادی تون باشید اونو انتخاب میکنید فاز سوم اینه که اگر از معدود کاربر های مصر لینوکس باشید و به اون علاقه مند باشید یه ویرایش از چندین ویرایش لینوکس رو تازه اگه داشته باشن به شما می دن و شما رو به امون خدا مسپارن و قول هیچگونه پشتیبانی به شما نمی دن.

چرا من به ابونتو مهاجرت کردم؟
چون ساخته ی دست یه شرکت آمریکایی نیست که صاحبش معتقد ایران عزیز درنقشه ی جغرافیایی وجود نداره و یه سیستم عامل متن باز وسازنده هاش هیچ نوع محدودیتی براش قائل نمیشن و میشه فهمید توش چه اتفاقاتی داره می افته(لااقل برای اونهایی که دانش شو دارن)و خیالم از backdoor (‌روشي براي دسترسي به رايانه از راه دور) راحته و کسانی که دارن توسعه میدنش تنها حدفشون کمک به انسان هاست و جامع کاربران اون افرادی متخصص اند که روزی اونو به جایگاه واقعی خودش مرسونند(بله یعنی تا به حال نرسیده و در ادامه میفهمید چرا اینو میگم) و ارزونه و تقریبا میشه گفت رایگانه و برای اغلب ما ایرانی ها که از محصولات کرک شده حروم استفاده میکنیم حلال حلاله و ويندوز آن چیزی كه ميخواستم نيست و نخواهد شد، لينوكس سيستم عاملي است كه به من این امكان مي ده که به بهترين وجه آن را سفارشي كنم و به اون شکلی دربیارم که خودم می خوام و خودم دوست دارم چون هم وقتشو دارم هم علاقه شو دارم ودیگه مثل ویندوز با کلیشه ها در ارتباط نباشم اما هیچ کدوم از اینها خواسته کاربرانی که نه وقت و نه علاقه ونه حوصله
و نه کنجکاوی دارن نیست,کسانی که به یه نظم وقاعده خاص توجه دارن به ساختاری که تغییر نکنه و ثابت باشه.

پایداری و انعطاف پذیری یعنی چه؟
اکثر شرکت های سخت افزاری اول چک مکنند که با ویندوز سازگار باشند فقط چون کاربر بیشتری داره بعد اگر مجالی بود به لینوکس فکر میکنند اما همچنان لينوكس در مقايسه با ويندوز با سخت افزارهاي بيشتري، از پردازنده هاي 486 گرفته تا جديدترين آن، يعني پنتيوم 4 سازگاري دارد که همش نتیجه ی سعی یه عده انسان که دوست دارند لذت کار با یه سیستم عامل آزاد رو بچشند ودیگران رو در این لذت سهیم کنند اما فکر میکنی چه تعداد کاربر از پردازنده هاي 486 استفاده می کنن در واقع مردم دوست دارن سیستم هاشون ارتقا بدن مردم  دوست دارن که همه چیزاشون به روز باشه و ازمزایای اونا استفاده کنند .در بسياري حالات، لينوكس به جاي اينكه يك سيستم عامل متحدالشكل باشد، مجموعهاي نامحدود از بلوكهاي قابل سازماندهي مجدد است پایدار بودن لینوکس در لایه های زیرین یه چیز و در لایه های بالا تر که کاربر عادی با اون در ارتباط یه چیزه ولی میدونی سازمان دادن این بلوک ها نیازمند چه حجمی از اطلاعات,چیزی که کاربر عادی فاقد اونه
 اصلا وقت و علاقه اونو نداره, کاربر عادی دوست داره تمام نیاز هاش از طریق یه واسط کاربری ساده بر طرف شه چیزی که در لینوکس هنوز به پای ویندوز نرسیده(سندش نیاز حتمی شما به آشنایی با محیط خط فرمان برای کار با لینوکس و اشکالاتی که در اون پیش میاد)
و اکثر برنامه نویس ها تحت ویندوز برنامه می نویسند واولویتشون با ویندوز و سعی میکنند برنامه هایی که تحت ویندوزمی نویسند بی نقص باشه چون بخاطرش پول میگیرند و در قبالش مسئولند اما اغلب برنامه های لینوکس رو فقطی نصب میکنید که ریسک اونو پذیرفته باشید
نقل‌قول
تا حالا سعی کردی یک ویندوز رو یه هفته روشن نیگر داری و ازش کار بکشی...!!!؟
یعنی تو فکر میکنی چندتا از کاربران هر دو نوع چنین کاری میکنن و اصلا نیاز به چنین قابلیتی دارند, حتما مطلع هستی که لینوکس بر گرفته شده از یونیکس که این سیستم عامل برای شبکه نوشته شده و مزایایی داره تا بتونه در شبکه بهتر کار کنه.
نقل‌قول
اما منظور شما از معضل چیه؟
منظور من از معضل اشکالاتی که در پتانسیل واسط کاربری لینوکس وجود داره و گاهی تنها با استفاده از محیط خط فرمان رفع میشه, بله دوست من وقتی تو به یه مشکلی بر می خوری از طریق خط فرمان و راه هایی که بلدی حلش می کنی اما یه کاربر عادی بر میگرده به ویندوز چون در اون معضلات مربوط به سا مانه عامل کمتره و عمده مشکلات بر می گرده به خطا های کاربر,اگه می خوای بدونی معضل جیه برگرد تو انجمن یه نگاهی بکن بخدا انجام نشدن اعمالی مثل suspend و Hibernate برای یه سیستم عامل در حالت پیش فرض آبرو ریزی.
نسبت به چی ما اینجا پیش رومون GNU هست اگه دارین Microsoft رو با این مقایسه میکنین تو جنبش گنو دقیقا از شیر مرغ تا جون آدمیزاد نه یکی دوتا ده‌تا ... بلکه چندین ده‌تا میتونی پیدا کنی ...!!!؟
یعنی تو مایکروسافت نیست؟تعداد و تنوع نرم افزار ها در ویندوز خیلی بیشتر اینو که دیگه حتی سردمداران لینوکس هم تایید می کنند و همه جا به عنوان یه مشکل لینوکس یاد میشه.تازه یه نرم افزار کامل به جای چندتا نرم افزار ناقص بهتره تازه انوقت کاربر ها هم در مورد اینکه کدوم بهتره دعوا نمی کنند.

من به چی میگم پشتیبانی؟
آیا تا به حال یه فایل log دکتر واتسون واسه مایکروسافت فرستادی تا بعد مدت کوتاهی بهت بگن با چه مشکل روبه رویی وراه حلش چیه و در آینده ممکن به چه مشکلاتی بربخوری.اگه تو ابونتو با یه مشکلی رو به رو بشی یا باید صبر کنی تا نسخه بعدی یا کلی وقت بذاری و خودت برطرفش کنی اما تو ویندوز می تونی مطرحش کنی و منتظر یه اصلاحیه باشی.پشتیبانی یعنی اینکه از کامپیوتری سر محل گرفته تا انجمن های پیشرفته و خود شرکت مایکروسافت بتونن به شما کمک کنن تو مایکروسافت کسایی به شما کمک میکنن که به مهندسی معکوس کاملا آشنا هستن نه چند تا کاربر ساده که فکر میکنن با خودن چندتا کتاب و مقاله وhelp
لینوکس فکر میکنن تمام مشکلات و میتونن بر طرف کنن البته منظورم به بعضی هاست.راستی ویکی ابونتو رو دیدی قراره وقتی ابونتو جدید اومد مقالات مربوط به7.10 نوشته شه.
آمار جستجو در گوگل
   Windows              1'120'000'000
Linux                    610'000'000
Ubuntu                  33'000'000
نقل‌قول
می تونم بپرسم سند این حرفتون که فرمودین «واقعاً ویندوز کاملتره و قویتره» چیه ؟
من میتونم از بسته آفیس استفاده کنم که فعلا از تمام نرم افزارهای صفحه گسترده کاملتره و بهتره  و می تونم از اینترنت اکسپلورر برای کارهای مربوط به اینترنت استفاده کنم که از تمام مرورگرها سره و می تونم از مدیا پلیر استفاده کنم که از تمام تمام فرمت های متداول بازار پشتیبانی میکنه بدون نیاز به نصب هیچ وصله ای و از تمام نرم افزارهای مولتی مدیا دیگه بی نیاز باشم و...
نقل‌قول
به نظر شما هنوز کسب نکرده ؟
نه که نکرده یه نگاهی به آمار کاربران هر دو نوع بنداز تازه این واسه وقتی که اوبونتو رو مفتی مفتی تا در خونه بیارن و بدن به دهنت و مفتی مفتی ازت پشتیبانی کنن فقط برای رضای خدا در مقابل اون همه پولی که مایکروسافت از مردم می چاپ و هنوز هم این همه کاربر داره. تو هم اگه یه رقیب داشتی که محثولاتی که تو به مردم  میفروشی رو حتی با اختلاف زیاد کیفیت خیرات کنه اونو یه خطر بزرگ میپنداشتی یه خطری تو مایه های خطر بازار چین برای بازار غرب.
زمانی همه چیز معلوم میشه که توسعه دهنده های لینوکس هم بخوان هزینه زحمتاشونو بگیرن انوقت که دو کف ترازو برابر میشه و متونی سبک و سنگینشون کنی.
« آخرین ویرایش: 01 دی 1386، 03:26 ق‌ظ توسط Goomile »
Together We Can!
Comail

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
من جسارت می کنم و به جای اساتید سایت به شما جواب میدم....

واقعا تنها دلیل شما برای استفاده از لینوکس اینه که ویندوز ایران را به رسمیت نمیشناسه و آمریکاییه.... و اینکه سیستمتون از دست سارقان اطلاعات در امان باشه...؟
خوب واسه اینکه مشکلتون حل بشه کافیه یک نسخه رسمی از ویندوز را با پشتیبانی تهیه کنید و به این موضوع فکر کنید که سیاست از مایکروسافت جدا هست و این بهونه واهی را کنار بزارید.
برای مشکل دوم این سیستم عامل قوی! هم یک فایروال سخت افزاری تهیه کنید و آخرین نسخه های نرم افزارهای امنیتی را بخرید. چون اگه اینقدر ویندوز قوی و عالیه! ارزش هزینه کردن را داره....

خوب خوشبختانه همه اطرافیان من می دونند لینوکس چیه! چون خودم واسشون توضیح دادم اکثر مراکز رایانه ای شهر ما هم می دونند لینوکس چیه و همشون یک نسخه از جدیدترین توزیع ابونتو را دارند... چون من وظیفه خودم می دونم که دینم را به جنبش نرم افزار آزاد ادا کنم و این کار را با معرفی نرم افزارهای آزاد به بقیه انجام میدم. این وظیفه من هست....

خوب من هم ویندوز دارم ولی روی یک سیستم دیگه تنها دلیلش هم بازی های ویندوزی هست. نه هیچ دلیل دیگه. تازه بعضی از بازی ها به وسیلهwine اجرا می شوند.

من در ویندوز با کوهی از سی دی درایور هیچ مشکلی در شناخته شدن درایورهام ندارم...! البته اگه نخوام ویندوز را به نسخه جدیدش ارتقا بدم چون در اون صورت دیگه هیچکدوم از این درایورها بدردم نمیخوره! ولی در اوبونتو فقط از دی وی دی خود اوبونتو استفاده می کنم. بدون هیچ مشکلی.....

خوب مشکل ما همین راحت طلبی هست. هیچ کس با تن آسایی به هیچ کجا نرسیده. اگه کاربرای تازه کار هم از لینوکس استفاده کنند دیگه این مشکل وجود نداره.
شما پشتیبانی یک موسسه فروشگاه احتمالا بدون مجوز کسب را با پشتیبانی رسمی یک نرم افزار آزاد مقایسه می کنید..؟ اون فروشگاه هم حداکثر پشتیبانیش در حد نصب مجدد ویندوز هست نه بیشتر. تازه در قبال از دست رفتن اطلاعاتتون هم هیچ مسیولیتی قبول نمیکنه.

خوب خدا را شکر بروبچ نرم افزار آزاد اغلب از تهیه کنندگان سخت افزار به روز تر هستند و بعضی وقتها قبل از اینکه یک نسخه جدید از یک درایور واسه ویندوز بیاد نسخه لینوکس اون اومده! شرکتهای بزرگ هم به این نتیجه رسیدن که بهتره از نادیده گرفتن کاربران لینوکس دست بکشن. من ترجیح می دم تو خونه ای زندگی کنم که می دونم از چی ساخته شده نه یک ساختمان از پیش طراحی و ساخته شده بدون اجازه تغییر..!
خیلی از کاربران عادی با UI لینوکس مشکلی ندارن و واسشون دلچسبه. شاید مشکل از شما باشه!

روشن بودن یک هفته ای پیشکش ویندوز! اگه تونستید ازش چند ساعت حسابی کار بکشید و نیاز به بوت پیدا نکرد منو خبر کنید! از این جهت مثل زامبی می مونه. راه میره ولی مرده (تصویر داره ولی کار نمی کنه)

دلیل اینکه مشکلات ویندوز از نظر یک کاربر عادی کمتره اینه که اصلا به شما اجازه نمیده خارج از توانایی اون کاری انجام بدید. یعنی نمیزاره کاری بکنید که بعد بفهمید ویندوز کم میاره...!
من دوست دارم موتور ماشینم را تقویت کنم با اون تا آخر سرعتش برم و بتونم بدون اینکه نگران چیزی باشم یکهو ترمز دستی را بکشم. میخوام مثل فیلم death proof تارانتینو ماشینم یک ضد مرگ باشه و حریفم هم همینجوری باشه تا بتونم عرض اندام بکنم. فقط لینوکس چنین چیزی به من میده البته به لطف جامعه نرم افزار آزاد.....

من که واقعا از اصلاحیه های ویندوز نا امید شدم زودترین اصلاحیه ای که بیرون دادن با یک سال تاخیر بوده. در مورد اصلاحیه و برطرف کردن باگ ویندوز هیچ حرفی واسه گفتن نداره. در ضمن همه کسایی که در جامعه لینوکس به بر طرف کردن مشکلات کمک می کنند خوره های کامپیوتر هستند و اون کاربران به نظر شما ساده هم واقعا با اون مشکل برخورد کردن و بهتر از هرکس دیگه ای می تونند به شما کمک کنند. مثل اینه زرق و برق اسم توخال مایکروسافت شما را مجذوب خودش کرده. بهتره در این باره بحث نکنین. واسه اینکه یک مطلب جالب در این باره بخونید....

خوب من هم می تونم از بسته اپن افیس استفاده کنم و ادعا کنم که همه فرمتهای موجود را می تونه باز کنه و واسه اکثر نرم افزارهای دیگه هم خروجی داره. می تونم از فایرفاکس استفاده کنم که به ادعای متخصصین W3C بیشترین سازگاری را با استانداردهای تحت وب داره و از نظر حفره های امنیتی هم که خودتون بهتر می دونید IE چه آبکشیه! من هم می تونم پلیر دلخواه خودم را داشته باشم بدون اینکه مایکروسافت بخواد نظرش را به من تحمیل کنه و از تعداد بیشتری فرمت چه متداول چه غیر متداول! پشتیبانی کنه...

در مورد آخری هم اگه دوستان نظر بدن بهتره... چون من در این مورد تعصب دارم و نظراتم بیطرفانه نیست و اصلا یک طرفه هست!
این آخری مربوط به کسب و کار نرم افزارهای آزاده و یک نرم افزار آزاد الزاما رایگان نیست.
« آخرین ویرایش: 01 دی 1386، 05:17 ب‌ظ توسط مرتضی علیرضایی »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
Goomile جان سلام
خیلی خلاصه می نویسم که دوستانی که حوصله کمتری برای خواندن متن ها دارن، شاکی نشن !  ;)

من در کنار اوبونتو از ویندوز هم استفاده می کنم. ولی خیلی محدود و تقریباً فقط برای نرم‌افزار تخصصی رشته تحصیلیم که متأسفانه مشابه‌اش در لینوکس نیست و همچنین با wine هم قابل اجرا نیست.

در مورد اینکه فرمودین که کی از 486 استفاده می کنه باید عرض کنم که من در حال حاضر استفاده می کنم و چون ویندوز رو نمی کشه اجرا کنه، تصمیم دارم به زودی برم روش زوبونتو نصب کنم ببینم می تونه یا نه.

در مورد گستره نرم افزار های مختلف در ویندوز و لینوکس باید عرض کنم که شما وسیله رو مد نظر قرار می دید یا هدف رو ؟ اگر هدفتون انجام دادن یک کار به نحو احسن و بدون مشکل هست، چه اهمیتی داره که برای این کار ۴ برنامه نوشته شده یا ۴۰۰ برنامه ؟ در حالی که اون ۴۰۰ برنامه هم تقریباً‌ اکثراً پولی هستن و کار رو کامل و تمام انجام نمی دن.

در مورد استفاده از ویندوز مدیا پلیر باید عرض کنم که من بارها و بارها شده که خواستم یک VCD رو در ویندوز پخش کنم ولی اینقدر خط داشت که سیستم به کل هنگ کرد ولی در اوبونتو نمی گم مثله آیینه، ولی تونست پخش کنه ! همین ویندوز مدیا پلیر قابلیت پخش خیلی از فرمت ها رو نداره و باید کدک مربوط به اونها رو نصب کرد، مثل ram. و یا ra. و یا فرمت های Quick Time و خیلی فرمت های دیگه. به نظر من ویتدوز مدیا پلیر نه تنها یک مائده آسمانی نیست، بلکه بسیار از دیگر برنامه های پخش مولتی‌مدیا در ویندوز ضعیف تره ! چه برسه به گرد پای VLC !!!

در مورد قابلیت و سرعت اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس باید عرض کنم که تجربه شخصیم اینه که فایرفاکس خیلی از IE سریعتر و پایدارتره. حتی اگه به هر دلیلی کرش بشه، با باز کردن مجدد فایرفاکس پنجره های بسته شده رو restore می کنه.

شما با استفاده از سیستم عامل دنبال برآورده کردن کدوم نیازتون هستید ؟ راحتی استفاده (اونم نه در سطح اعلی) ولی با ریسک پذیری بالا و امنیت بسیار پایین  یا که قدرت و امنیت و انعطاف پذیری به همراه یک حداقل راحتی ؟؟ استاد من همیشه توصبه می کرد که مهم نیست که چه کاری می کنید، فقط سعی کنید بهترین باشید. به نظر من با مقایسه جنبه های مثبت و منفی سیستم عامل ویندزو و لینوکس این نتیجه رو می ده که مزایای لینوکس بسیار بسیار بیشتر از معایب و کاستی های لینوکس هست. شاید نظر شما به من یکی نباشه و در هر صورت به رای و نظر شما احترام می زارم و قصد هم ندارم که نظر شما رو تغییر بدم.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • اوبونتو...
من اصلا نمی خوام به شما ها جوابدم اما
خدا رو شکر که تو این انجمن هیچ کس متوجه حرف های من نمیشه.
من با تمام نوشته ی عریض و طویلم می خواستم بگم که لینوکس در حال حاضر اون چیزی نیست که یه کاربر عادی میخواد و اینکه بیایم از این تفکر دست برداریم که یه عده آدم احمق نشستن تو مایکروسافت و که هیچ درکی از مبانی رایانه ندارن یه سیستم عامل مزخرف تر از خودشون طراحی کردن و یه عده کاربر احمق هم میان از محصولاتشون استفاده میکنن.خلاصه اونها کلی زحمت کشیدن و تونستن نیاز های بشر امروزی رو کشف بکنن و جایگاه خودشون رو کسب کنن و نتیجه اش قدرتی که کسب کردند و حقشون.
سید مهدی داداش چرا فکر میکنی نباید عقیده و نظر منو تغییر بدی درصورتی که من تحت گفته های کاربران باهوشی مثل شما دارم از لینوکس با رضایت کامل استفاده میکنم اما حرف من اینه که خیلی از کاربرانی که شما انتظار دارید به لینوکس مهاجرت کنن اصلا نمی فهمن شما از کدوم مزایا و معایبی حرف می زنید و گفته های شما رو تخصصی می پندارند و خودشونو ملزم کردن که با یه روال عادی و بدون تغییر به انجام کارهاشون بپرردازند.
برای من لینوکس به منزله مدینه فاضله ای که کاربران هنوز قابلیت پذیرش اونو ندارن و اگه بخوایم اون مورد استفاده قرار بگیره باید لینوکس رو با رویه ای ساده  و ثابت مثل ویندوز در اختیار کاربران قرار بدیم تا لاقل بتونن نیاز های خودشونو خیلی راحت حتی راحتر تر از ویندوز بر طرف کنن با اطلاعاتی خیلی کم و بعد اونها رو با قابلیت های لینوکس وتوانایی های اون یواش یواش آشنا کنیم نه اینکه اونها رو با حرف هایی قلمه سلمبه در مورد توانایی های لینوکس که اصلا نمی فهمن وعلم استفاده ازشو ندارن مجذوب لینوکس کنیم و به طرف اون بکشیم و حالا که وارد لینوکس شدن و فکر می کنه عین خر تو مشکل های لینوکس(نا آگاهی ها) گیر کردن بخوایم صبر داشته باشن و اونها رو برطرف کنن.
باور کنید لینوکس با تعصب به جایی نمیرسه و باور کنید من عاشق لینوکسم.
ببخشید که باز طولانی شد.
Together We Can!
Comail