انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

با کدام میز کار  راحت تر هستید و هم اکنون از کدام استفاده می کنید ؟

میز کار Gnome shell  - Gnome 3
12 (30%)
میزکار Unity
14 (35%)
میز کار Gnome 2
8 (20%)
میز کار KDE
3 (7.5%)
میز کار  XFCE
2 (5%)
میز کار  LXDE
1 (2.5%)
میز کار E17
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 28

نویسنده موضوع: نظر سنجی برای میز کارهای جدید و قدیم اوبونتو  (دفعات بازدید: 2480 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
با کدام میز کار  راحت تر هستید و هم اکنون از کدام استفاده می کنید ؟

من خودم شخصا اوبونتو رو به کوبونتو و .... ترجیح می دادم چون محیط حرفه ای تر و تمیز تری داشت - زیاد رنگ  و شلوغی و .. نداشت.
نظر شخصیم اینه اگر قرار اینجوری آدم درگیر گرافیک سنگین گنوم شل و یونیتی بشه میره سراغ کوبونتو یا فدورا یا ...
نظر شما چیه ؟ خدایی راحتی از این شکل و قیافه درهم ؟
نمی گم ضعیفه نه . اما برازنده ی اوبونتو نیست
بچه بازی شده
هیچ شخصی سازی و سفارش سازی به راحتی امکان ‍بذیر نیست
شما چه فکر می کنی؟

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
نظر من اینه که استارتر یه تاپیک نظرسنجی نباید تو پست استارت ببره زیر سوال برخی انتخاب ها رو...  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
حالا کدوم گزینه رو انتخاب می کنی؟

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
دلیلی که من طرف گنو/لینوکس آمدم تجربه چیزهای جدید بود. و یونیتی و گنوم شل را هم ادامه همان تجربه جذاب میدانم.
یونیتی و گنوم شل نوظهور هستند و قطعا تا رسیدن به پایداری و پختگی سایر میزکارها راه درازی دارند. هر دو ایده های جالبی دارند که اگر بعضی شون با هم تلفیق بشه خیلی بهتره.
من در حال حاضر با یونیتی سر میکنم چون گنوم شل با درایور غیر آزاد ati شدیدا ناپایدار هست. (برای من اینطوره شاید برای سایرین نباشه)
در زیر یک داستان براتون تعریف میکنم که یه جورایی میشه به این مطلب ربطش داد
یادمه زمانی دکوراسیون مغازه ای را قرار شد کار کنم که نسبت طول مغازه به عرضش زیاد بود و فضای باقی مانده برای ویترین کم بود و مشتری میخواست با این فضای کم 2 ویترین یکی برای لباس مردانه که بیشتر فعالیتش را در بر میگرفت و ویترین کوچکتر برای لباس زنانه باشه. در عین حال ویترنها از هر سه طرف باید دید خوبی داشته باشه.
من برای اینکار از یک فرم غیر معمول استفاده کردم و درب را بصورت کج کار گذاشتم تا فضای بیشتری برای ویترین ایجاد بشه و در عین حال خود ورودی و فرم کج یک ویترین برای لباسهای داخل مغازه ایجاد کنه. در زمان اجرای کار چون سایر مغازه داران از نتیجه کار بی اطلاع بودند و فقط چهارچوب کج و کوله را می دیدند در هر بار عبور از آنجا از بد و بیراه گفتن کم نمیگذاشتند.
در پایان کار مورد پسند همه واقع شد. یک نمونه سه بعدی طرح را میگذارم شاید مورد پسند شما هم قرار گرفت.

حال میزکارهای فعلی هم همین طور است. توسعه دهندگان اصلی یکسری ایده دارند و تا تکمیل و پختگی زمان زیادی صرف خواهد شد. و برای هر چه سریعتر رسیدن به این مقصود، همکاری توسعه دهنگان و جامعه کاربری لازم است. من به آینده هر دو میز کار امیدوارم و از نوآوری های هر دو لذت میبرم.
در ابتدای کار هیچ ابزاری برای شخصی سازی نبود ولی به مرور زمان این مشکل هم در حال برطرف شدن هست.
نمونه gnome-tweak-tool ,uuntu-tweak و extensions.gnome.org
اندکی صبر سحر نزدیک است
« آخرین ویرایش: 16 دی 1390، 04:02 ق‌ظ توسط aref3d »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
نقل‌قول
میز کار گنوم شل ( گنوم ۳ )
میزکار یونیتی
میز کار گنوم  ۲
چه لیست ناقصی!
ولی فقط lxde :) بعد گنوم2 که دیگه نیست :(
« آخرین ویرایش: 16 دی 1390، 11:05 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
نقل‌قول
میز کار گنوم شل ( گنوم ۳ )
میزکار یونیتی
میز کار گنوم  ۲
چه لیست ناقصی!
ولی فقط lxde بعد گنوم 2 :)

لیست اضافه شد .

البته بقیه ی میز کار ها کجا گنوم کجا .. :D
بقیه هیچی نیستن جلو گنوم  \\:D/

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
میزکار E17 یک میز کار جدید و حرفه ای هست که تو لیست اضافه نشد و آینده ی  خیلی خوبی واسش تصور  میشه.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
گنوم ۳ فارغ از لانچر یونیتی یا گنوم شل البته روی اوبونتو که دیگه اون فضاهای هرز رو نداره و دکمه های استاندارد رو هم اضافه کرده
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یونیتی که یه دنیای دیگه هست و عشق منه. مخصوصا که برای کاربر حرفه‌ای خیلی خوبه و با کمک دکمه‌های کیبرد و شورت‌کات‌های روی اون عملا نیاز به ماوس رو از بین برده. هم‌چنین فضای قابل دسترسی رو به خوبی مهندسی کرده و تا جای ممکن فضاهای پرت رو از بین برده که باعث می‌شه موقع انجام کارها تمرکز بیش‌تری روی کارت داشته باشی. در ضمن این که روی کامپیز اجرا می‌شه و برای پردازشش به جای cpu از پردازنده‌ی کارت گرافیکی استفاده می‌کنه خیلی خوبه و به همراه مابقی پلاگین‌های کامپیز می‌تونه یه محیط کاری عالی رو هم از نظر کابردی و هم از نظر زیبایی برای کاربر فراهم کنه. تنها نقطه‌ضعفی که من بعد از یک سال کار با یونیتی احساس می‌کنم منطق ورک‌اسپیس‌ها هست که اون هم باز از KDE یا بقیه بهتره و تنها موردی که من دیدم بهتر از یونیتی عمل کرده بود گنوم‌شل بود.
البته برای سیستم‌های ضعیف و قدیمی هم‌چنان LXDE پیشتازی می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن