سلام
البته لوسید پاپی برپایه ی اوبونتو هست نه فقط سازگار با اون پاپی به صورت پیشفرض اگه رم به اندازه ی کافی باشه خودش رو روی رم کپی میکنه و میتونی سی دی رو در بیاری ولی اگه رم بهالندازه ی کافی نباشه از روی سی دی خودش رو اجرا می کنه البته ۲۵۶ مگ رم خیلی زیاده (من خودم تا چند ماه پیش با ۲۵۶ مگ رم kde4 اجرا می کردم) اگه طرفای ما باشی(سبزوار)من می تونم برات بیارم
پاپی را بر روی دستگاهی با ۱۲۸ مگابایت حافظه آزموده ام . گمانم نردیک ۶۴ مگابایت یا کمتر حافظه میبرد . فارسی هم پشتیبانی میکند . درباره ی نرم افزار دفتری هم نسخه ی سبکی دارد و اگر کار پیچیده ای انجام نمیدهید کار شما را راه می اندازد
البته lucid puppy با اوبونتو ۱۰٫۰۴ سازگار است و حتی در مخازنش نرم افزار های ۱۰٫۰۴ در دسترس است ( اپن آفیس و فایرفاکس و VLC و دیگر نرم افزارهای کاربردی )
۱۲۸ مگابایت بیشتر نیست . بارگیری و بالا آوردن آن بر روی دستگاهتان زمان آنچنان نمیبرد . اگر اینترنت درستی ندارید نشانیتان را با پیغام خصوصی بفرستید برایتان پست کنم
چه مرامی!!!
ممنون از لطفتون.من 8گیگ حجم دانلود رایگان در ماه دارم که ماه پیش فقط 200 مگش رو استفاده کردم
اسلکس رو قبلنا استفاده کرده بودم ولی به خاطر توصیه مسلم رفتم تو نخش بیشتر.
عجب عجوبه ایه.روش maple 13 نصب شد طوری که انگار داشتم starcalc رو تو اوبونتو نصب میکردم.حیرت زده شدم در حد تیم ملی.روی درایو fat نصبش کردم که خوبم کار میکرد.کلا عالی بود.میرم سراغ اپن آفیس روش نصب کردن.وسوسه شدم رو لپتاپ خودمم داشته باشمش.