انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کیفیت تصویر در ویندوز سون بیشتر است یا ابونتو  (دفعات بازدید: 3677 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mx3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
من چندین توزیع لینوکس رو نصب کردم و باهاشون کار کردم اخریش دبیان بود

یک جواب درست و روشن میخوام از دوستان خواهشا بیخود جانبداری نفرمایید

در حال حاظر من از یک سیستم با ویندوز سون و اخرین درایور انویدیا استفاده میکنم

بیشتر کار من با سیستم عامل  مالتی مدیا یا تماشای فیلم هست . وبیشتر فرمت هم اچ دی میبشد

من در بیشتر توزیع های  لینوکس کارت دیوبی رو نصب کردم و با هاش کار کردم اما تصویری رو

که ویندوزی مانند سون بمن میده هیچ توزیع لینوکسی نمیتونه بده .درایور غیر ازاد رو نصب میکنم  از سایت انویدیا FFMPEG و دیگر کدک ها رو نیز نصب میکنم ولی باز لینوکس در مدیا
کم میاره جلوی ویندوز .مثلا در ویندوز کدکی بنام ARCSOFT هست که هم تصویر با کیفیت بالا
و فشار بار کمی رو روی سیتم به ارمغان میاره
***********************************************************************************
الان موندم بین پاک کردن ویندوز سون و نصب لینوکس یا انجام ندادن این کار
*************************************************************************************

آفلاین Mahyar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پاسخ : کیفیت تصویر در ویندوز سون بیشتر است یا ابونتو
« پاسخ #1 : 26 اردیبهشت 1391، 01:05 ق‌ظ »
والا منم همین مشکل رو دارم. همه‌ی درایورها رو هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد. در کل به نظرم کیفیت پخش تو لینوکس پایین‌تره.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1391، 09:12 ق‌ظ »
من در اوبونتو كيفيت بالاتري دارم (به خصوص روي فول اچ دي)
البته كارت گرافيك ati و پلير smplayer
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1391، 10:54 ق‌ظ »
از چیپ گرافیکی اینتل استفاده میکنم و کیفیت تصویر اوبونتو برام فرقی با سون نداره
overhead تو جفتشون به نظرم یکسانه
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1391، 05:56 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین Mahyar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1391، 11:24 ق‌ظ »
واسه من برا بعضی فرمتا این مشکل بیشتر نمود داره. مثلا avi رو خیلی افتضاح پخش می‌کنه اما mp4 و mkv چندان فرقی ندارن!

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1391، 04:12 ب‌ظ »

بیشتر کار من با سیستم عامل  مالتی مدیا یا تماشای فیلم هست . وبیشتر فرمت هم اچ دی میبشد

من در بیشتر توزیع های  لینوکس کارت دیوبی رو نصب کردم و با هاش کار کردم

کیفیت تصاویر واسه من هیچ فرقی نداره . در مورد کارت dvb هم با کافءین (اخرش نفهمیدیم همزه را چه طور باید نوشت) کار میکنم که تفاوتی با پروگ دی وی بی و دی وی بی دریم نداره
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 27 اردیبهشت 1391، 02:25 ق‌ظ »
کارت گرافیک ATI دارم و کیفیت تصویر و بار سیستم برام تو اوبونتو بهتر از ویندوزه. البته از مخازن medibuntu استفاده می‌کنم.
درضمن همزه هم با دکمه‌ی مهار+س نوشته می‌شه. برای دیدن نقشه‌ی کلیدها این‌جا رو ببین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #7 : 31 اردیبهشت 1391، 01:48 ق‌ظ »
واسه دانیال همه چی تو اوبونتو بهتر از ویندوزه! :D
حتی یکسانم نه...همیشه بهتر! ;)

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #8 : 31 اردیبهشت 1391، 07:20 ق‌ظ »
من گرافیکم AMDــه و از درایور آزاد Radeon هم استفاده میکنم. چون الان بیشتر از ۲ ماهه که AMD توی اضافه کردن پشتیبانی xorg 1.12 به کاتالیست زاییده! البته اولین باره اینقدر طول میکشه (بیشتر از ۱ ماه) و دلیلشم ارائه‌ی اوبونتو ۱۲.۰۴ با xorg 1.11ست که باعث شده AMD عجله‌ای برای ساپورت xorg 1.12 نداشته باشه.
از درایور آزاد و همچنین از کاتالیست (البته کاتالیست مدت‌ها مشکل tearing داشت و بعد از ارائه‌ی ویژگی Tear Free Desktop خوب شد) راضیم، البته کاتالیست غیر از ناسازگاریش با گنوم‌شل/ماتر (نمیدونم بعد از GNOME 3.4 درست شده یا نه!) بهتر از درایور آزاده.
اما از یک چیز مطمئنم، تجربه‌ی مالتی‌مدیا در گنو/لینوکس بدتر و یا در نهایت معادل با ویندوزه و هرگز گنو/لینوکس بهتر نبوده و نخواهد بود! چون کیفیت تصویر و پخش مالتی‌مدیا در ویندوز در بالاترین حد ممکنه (به دلیل وجود درایورهای اختصاصی عالی و وجود دیکودرها و کدک‌ها از بهترین نوع ممکن) و هر کس میگه توی گنو/لینوکس کیفیت تصویر و پخش مالتی‌مدیا بهتر از ویندوزه مطمئنا یه فرد متعصبه که تعصبش باعث میشه واقعیت رو انکار کنه.
اینم بگم که من با هر سه سیستم عامل گنو/لینوکس، ویندوز و مک و هر دو برند AMD و Nvidia کار کردم.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #9 : 31 اردیبهشت 1391، 02:42 ب‌ظ »
من گرافیکم AMDــه و از درایور آزاد Radeon هم استفاده میکنم. چون الان بیشتر از ۲ ماهه که AMD توی اضافه کردن پشتیبانی xorg 1.12 به کاتالیست زاییده! البته اولین باره اینقدر طول میکشه (بیشتر از ۱ ماه) و دلیلشم ارائه‌ی اوبونتو ۱۲.۰۴ با xorg 1.11ست که باعث شده AMD عجله‌ای برای ساپورت xorg 1.12 نداشته باشه.
از درایور آزاد و همچنین از کاتالیست (البته کاتالیست مدت‌ها مشکل tearing داشت و بعد از ارائه‌ی ویژگی Tear Free Desktop خوب شد) راضیم، البته کاتالیست غیر از ناسازگاریش با گنوم‌شل/ماتر (نمیدونم بعد از GNOME 3.4 درست شده یا نه!) بهتر از درایور آزاده.
اما از یک چیز مطمئنم، تجربه‌ی مالتی‌مدیا در گنو/لینوکس بدتر و یا در نهایت معادل با ویندوزه و هرگز گنو/لینوکس بهتر نبوده و نخواهد بود! چون کیفیت تصویر و پخش مالتی‌مدیا در ویندوز در بالاترین حد ممکنه (به دلیل وجود درایورهای اختصاصی عالی و وجود دیکودرها و کدک‌ها از بهترین نوع ممکن) و هر کس میگه توی گنو/لینوکس کیفیت تصویر و پخش مالتی‌مدیا بهتر از ویندوزه مطمئنا یه فرد متعصبه که تعصبش باعث میشه واقعیت رو انکار کنه.
اینم بگم که من با هر سه سیستم عامل گنو/لینوکس، ویندوز و مک و هر دو برند AMD و Nvidia کار کردم.

سلام دوست عزیز چرا تعصب ؟ هر سیستم عاملی نقاط قوت و ضعف مخصوص به خودش را داره . اینکه شما میگید کیفیت مالتی میدیا گنو/لینوکس هرگز بهتر نبوده و نخواهد بود مصداق تعصب شما در مورد ویندوز رو نمیرسونه ؟ من هم تجربه کار با ویندوز را داشتم کیفیت تصویر در هر دو سیستم عامل با سخت افزار یکسان یکی بوده . با توجه به اینکه در گنو/لینوکس درایور اختصاصی هم نصب نبوده ! بهرحال ...
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #10 : 31 اردیبهشت 1391، 02:47 ب‌ظ »
واسه دانیال همه چی تو اوبونتو بهتر از ویندوزه! :D
حتی یکسانم نه...همیشه بهتر! ;)

والا منم مثل دانیال شدم

خداییش کسی یاد بگیره از این سیستم استفاده کنه، ویندزد رو فراموش می‌کنه!!!
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #11 : 31 اردیبهشت 1391، 03:42 ب‌ظ »
بهروز جان مطمئن باش من اگر تعصبی داشته باشم هم به گنو/لینوکس دارم نه ویندوز، اما همیشه واقع‌بین بودم. من نگفتم کیفیت تصویر و پخش مالتی‌مدیا در گنو/لینوکس لزوما پایین‌تر از ویندوزه، بلکه گفتم بهتر از ویندوز نیست و باز هم روی این صحبتم تاکید میکنم. دلیلش رو هم عرض کردم، تمام توجه و تمرکز شرکت‌های سخت‌افزاری روی ویندوزه و مطمئنا این سخت‌افزارها بهترین کارکرد و بازدهی رو در ویندوز دارن، در بهترین حالت گنو/لینوکس میتونه از این لحاظ با ویندوز برابری کنه ولی این که بگیم بهتره حقیقتا مضحکه! شاید کار کردن با یه گرافیک آنبورد، اینتگریتد یا معمولی در ویندوز و گنو/لینوکس تفاوت خاصی نکنه ولی قضیه در مورد یه گرافیک گردن کلفت فرق میکنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 31 اردیبهشت 1391، 11:10 ب‌ظ »
من حاضرم لپ‌تاپم رو بیارم همه تستش کنن. اخیرا برای آزمودن یه برنامه روش ویندوز هم ریختم با همه‌ی راه‌اندازهای مربوطه. هم‌چنان همه‌چیزم توی گنو/لینوکس بدون این که حتا یه راه‌انداز هم نصب کرده‌باشم بارها بهتر از ویندوز کار می‌کنه :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
بیاید یه خورده منطقی فکر کنیم !‌ دو بخش هست برای این مسئله! یکی اینکه پلیر چجوری و با استفاده از چه الگوریتمی Decode می‌کنه و سپس به شتاپ دهنده گرافیکی میده ( یا به سی پی یو ! اینم حتی تو وی‌ال‌سی میشه تنظیم کرد ) و دوم اینکه چجوری درایور جی‌پی‌یو با جی‌پی‌یو ارتباط برقرار میکنه. در مورد دومی که اگه اختصاصی باشن فرقی نداره !‌ ولی آزاد ها هم خیلی خوب عمل می‌کنن و من تست کردم!‌ بیشتر رقابت سر پخش کننده اون فیلم هست که مقیاس باید براساس اون باشه ! وی‌ال‌سی به نظر من خیلی بهتر از بقیه جواب میده چه تو ویندوز چه تو لینوکس! و البته که پلیر پیش فرض گنوم که totem هست و از  Windows Media Player قوی تره مسلما !‌ ضمنا طبق آزمایش های من Kmplayer از VLC ضعیف تر عمل میکنه !‌

آزاد باشید ...
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1391، 10:53 ق‌ظ توسط abahjati »
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟