انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پسورد روت چیه؟  (دفعات بازدید: 6154 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ : پسورد روت چیه؟
« پاسخ #15 : 06 تیر 1391، 05:42 ب‌ظ »
وارد كردن فقط sudo root مگه پسورد كاربر فعلي رو تغيير نميده ؟!

sudo root که هیچ کاری انجام نمیده!
اگر منظورتون تغییر پسورد اکانت هستش باید عرض کنم که در هر یوزری باشید با دستور passwd میتونید پسورد اون یوزر رو تغییر بدید. اگر با یوزر دیگه این کار رو بخواهید انجام بدید باید از sudo passwd username استفاده کنید.
لازمه ذکر کنم که در مورد تغییر پسورد کاربر ریشه از طریق سایر کاربرها که مجوز اجرا در سطح ریشه رو دارن sudo passwd root وsudo passwd معادل هستن.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #16 : 06 تیر 1391، 06:18 ب‌ظ »
مثلا اگه میخواید که با فایل ها با سطح کاربری root ولی به صورت گرافیکی کار کنید
gksu nautilusرو بزنید (nautilus فایل منجر توی اوبونتو هست)
استفاده از هر برنامه گرافیکی از جمله Nautilus با کاربر root پیشنهاد نمیشه و کار اشتباهی هستش.

اگه در سطح root باشه root نمیخواد، بهتره که روزه شک دار نگیرن و بگن که میخوان پسورد کدوم کاربر رو عوض کنن ;)
اینم همونطور که (|33@5 گفت نیازی به root نداره وقتی که همراه با sudo میاد. با این دستور میتونید پسورد root رو تغییر بدید:
sudo passwd
البته نیازی به تغییر واژه عبور کاربر root نیست و همه کارها می‌تونه با کاربر عادی شما و دستور sudo انجام بشه. برای چی اصلا می‌خواید واژه عبور کاربر root رو تغییر بدید؟

آفلاین miley

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #17 : 07 تیر 1391، 04:28 ب‌ظ »
سلام .
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی تو ترمینال ازم پسورد میخواد نمیتونم چیزی تایپ کنم.....یعنی چیزی که به عنوان پسورد تایپ میکنم رو نشون نمیده و وقتی اینتر میزنم میگه دوباره امتحان کن.....۱!!!!!!!!!!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مشکل نیست، پسورد در ترمینال دیده نمیشه و شاید به خاطر امنیت بیشتر که حتی تعداد حروف پسورد شما هم قابل تشخیص نباشه
شما پسورد رو تایپ کن و اینتر بزن :)

خوب مشکل اینجاست که وقتی پسورد رو میزنم میگه متاسفم دوباره امتحان کن......
کمک......................

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
« پاسخ #18 : 07 تیر 1391، 04:46 ب‌ظ »
سلام .
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی تو ترمینال ازم پسورد میخواد نمیتونم چیزی تایپ کنم.....یعنی چیزی که به عنوان پسورد تایپ میکنم رو نشون نمیده و وقتی اینتر میزنم میگه دوباره امتحان کن.....۱!!!!!!!!!!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مشکل نیست، پسورد در ترمینال دیده نمیشه و شاید به خاطر امنیت بیشتر که حتی تعداد حروف پسورد شما هم قابل تشخیص نباشه
شما پسورد رو تایپ کن و اینتر بزن :)

خوب مشکل اینجاست که وقتی پسورد رو میزنم میگه متاسفم دوباره امتحان کن......
کمک......................
از درست بودن پسورد مطمئن بشید
ببینید caps lock روشن نباشه
چک کنید زبان نوشتاری درست باشه
ای بابا!

آفلاین qoleydoon

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #19 : 11 تیر 1391، 12:32 ب‌ظ »
توی ترمینال بزنید
sudo passwd rootبعد برای root پسورد تعیین کنید، حالا با su توی ترمینال و وارد کردن پسورد root وارد root میشید
نقل‌قول
برای ورود به محیط گرافیکی
شدیدا تاکید میشه که با root به محیط گرافیکی لاگین نکنید چون ممکنه که سیستمتون رو نابود کنید، و بهتره از روش های جایگزین استفاده کنید
مثلا اگه میخواید که با فایل ها با سطح کاربری root ولی به صورت گرافیکی کار کنید
gksu nautilusرو بزنید (nautilus فایل منجر توی اوبونتو هست)

اما اگر هم خواستین که با root وارد محیط گرافیکی بشید باید قبلش این دستور رو در ترمینال بزنید
sudo passwd -u root
وقتی میخوام واسه روت پسورد بذارم ازم پسورد یوزر میخواد که ندارمش! واسه نصب یا انلاک کردن یوزر هم نمیتونم اقدام کنم در صورتی که وقتی اولین بار به طور مثال مرورگر رو باز میکنم پسورد میخواد که میتونم وارد شم. اما جاهای دیگه نمیشه، هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم ینی باید از نو اوبونتو رو نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید که مجبور به این کار نشم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #20 : 11 تیر 1391، 07:13 ب‌ظ »
وقتی میخوام واسه روت پسورد بذارم ازم پسورد یوزر میخواد که ندارمش! واسه نصب یا انلاک کردن یوزر هم نمیتونم اقدام کنم در صورتی که وقتی اولین بار به طور مثال مرورگر رو باز میکنم پسورد میخواد که میتونم وارد شم. اما جاهای دیگه نمیشه، هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم ینی باید از نو اوبونتو رو نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید که مجبور به این کار نشم.
اول ترمینال رو باز می‌کنید، بعد می‌نویسید:
sudo passwdاول واژه‌عبور کاربر خودتون رو می‌پرسه، بعد دوبار واژه‌عبوری که برای root می‌خواید بذارید رو وارد می‌کنید. همین!
ولی همونطور که گفتم اصلا نیازی ندارید که برای root واژه‌عبور مشخص کنید، همه کارها رو با sudo میشه انجام داد.

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #21 : 11 تیر 1391، 08:24 ب‌ظ »
همان پسوردی است که موقع نسب استفاده کردید.
منظورت نصب
نسب (اصل و نسب -کتاب فارسی دوم راهنمایی )
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here
world will change soon ...
لبخند تنها دلیل زندگی من است .........باور کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #22 : 11 تیر 1391، 11:21 ب‌ظ »
منظورت نصب
دوست گرامی از منحرف کردن بحث خودداری کنید.
با تشکر...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #23 : 12 تیر 1391، 12:01 ق‌ظ »
منظورت نصب
دوست گرامی از منحرف کردن بحث خودداری کنید.
با تشکر...
داداش گلم میدونم جاش اینجا نبود ولی مهم اینه که ما یاد بگیریم حالا هرچی باشه مهم نیست .
دلیل ایجاد انجمن = یادگیری و گسترش
ضمن عذر خواهی
متشکرم
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here
world will change soon ...
لبخند تنها دلیل زندگی من است .........باور کن