این گاتسی هم که دیگه پدر صاب-بچه من رو درآورده.
۱- وسط کار بدون هیچ دلیل خاصی gdm ریاستارت می شه !
۲- اگه کامپیز رو اجرا کنم، ظرف ۲۰ دقیقه سیستم کرش می شه که مجبور می شم کل سیستم رو ری استارت کنم.
۳- اگه به standby بره دیگه بیرون نمیاد و قفل می کنه.
۴- قربونش برم hibernate و suspend هم که به هیج وجه کار نمی کنن.
۵- بعضی وقتها که سیستم رو روشن می کنم و میاد تو gdm می بینم که بک-گراند نیست و حتی آیکون های پنل بالا، ناقص و بهم ریخته هستن. ولی بعد یک ریاستارت مشکل حل میشه !!!
۶- از همه مسخره تر اینه که وقتی می خوام یک فایل تصویری رو پخش کنم، ارور میده و می گه نمی تونم پخشش کنم. اگر هم کلید کنم که پخشش کنه و ۲-۳بار سعی کنم که اجراش کنم، ظاهراً می خواد من رو تنبیه کنه و می زنه سیستم رو قفل می کنه ! ولی بعدش که ری استارت می کنم، همون فایلی که نمی تونسته پخش کنه رو اینبار بدون مشکل پخش می کنه !!! (این یکی دیگه جداً مسخرهست
)
۷- openoffice و فایرفاکس بی دلیل یهو بسته می شن.
۸- بعضی وقتها که سیستم رو روشن می کنم می بینم که برنامه هایی که در startup گذاشتم رو اصلاً اجرا نکرده و خودم باید دستی اونها رو اجرا کنم.
۹- بعضی وقتها خودش ۴تا دسکتاپ رو برمیداره و فقط یکی برام میزاره (شاید فکر می کنه که بهشون نیاز ندارم یا که نباید ازشون استفاده کنم !! )
۱۰- وقتهایی که بجای کارت شبکه، از دایلآپ برای وصل شدن به اینترنت استفاده می کنم، بعد از هربار وصل شدن دیگه پورت مودم رو نمیشناسه و مجبورم که دوباره مودم رو راهاندازی کنم. مسخره تر از اون اینه که اگه از wvdial برای کانکت شدن استفاده کنم ارور exit code 19 یا exit code 16 رو می ده ولی اگه چندبار دیگه تلاش کنم، کوتاه میاد و دلش برام می سوزه و میزاره به اینترنت وصل بشم. جالبه هم همون موقع که exit code رو میده، با pon راحت کانکت می شه !
۱۱- بعضی وقتها نمی تونه آدرس DNS Server آیاسپ (ISP) های مختلف رو در فایل resolv.conf وارد کنه و باز هم مجبور هستم خودم بعد از وصل شدن به اینترنت برم و آدرس یه DNS Server رو داخل این فایل وارد کنم.
۱۲- اگه یه ذره بار پروسس CPU رو ببرم بالا، سریعاً memory پر می شه و سیستم شدیداً ناپایدار می شه که در نهایت مجبور می شم همه برنامه های باز رو ببندم و یا حتی ری استارت کنم. (اونقدر که من این گاتسی رو ری استارت کردم، مجموعاً تمام توزیع های دیگه رو جمعاً اینقدر ریاستارت نکردم )
چندین تا ارور دیگه هم داشت که روش وقت گذاشتم و حلشون کردم ولی مگه من چقدر وقت اضافی دارم که بخوام روی تک تک این موارد وقت بزارم
از این گذشته، جناب لومیون جان یه جمله گفت که خیلی باهاش حال کردم مضمونش این بود که «من که
سیستم عامل نیستم که، من یه
یوزر هستم». CD گاتسی رو هم همونی هست که از shipiit بهم رسیده و چند بار هم گاتسی رو reinstall کردم ولی فرقی نکرده.........
ولی جالب اینجاست که با فیستی هیچ کدوم از این مشکل ها رو نداشتم و واقعاً از کار کردن باهاش لذت می بردم.
ببینم کس دیگه ای هم هست که اینقدر با جناب گاتسی
مشکل داشته باشه ؟!