انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: downgrade از گاتسی به فیستی !!!  (دفعات بازدید: 2974 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
downgrade از گاتسی به فیستی !!!
« : 15 آذر 1386، 08:49 ب‌ظ »
این گاتسی هم که دیگه پدر صاب-بچه من رو درآورده.

۱- وسط کار بدون هیچ دلیل خاصی gdm ری‌استارت می شه !
۲- اگه کامپیز رو اجرا کنم، ظرف ۲۰ دقیقه سیستم کرش می شه که مجبور می شم کل سیستم رو ری استارت کنم.
۳- اگه به standby بره دیگه بیرون نمیاد و قفل می کنه.
۴- قربونش برم hibernate و suspend هم که به هیج وجه کار نمی کنن.
۵- بعضی وقتها که سیستم رو روشن می کنم و میاد تو gdm می بینم که بک-گراند نیست و حتی آیکون های پنل بالا، ناقص و بهم ریخته هستن. ولی بعد یک ری‌استارت مشکل حل میشه !!!
۶- از همه مسخره تر اینه که وقتی می خوام یک فایل تصویری رو پخش کنم، ارور میده و می گه نمی تونم پخشش کنم. اگر هم کلید کنم که پخشش کنه و ۲-۳بار سعی کنم که اجراش کنم، ظاهراً می خواد من رو تنبیه کنه و می زنه سیستم رو قفل می کنه ! ولی بعدش که ری استارت می کنم، همون فایلی که نمی تونسته پخش کنه رو اینبار بدون مشکل پخش می کنه !!! (این یکی دیگه جداً مسخره‌ست  ](*,))
۷- openoffice و فایرفاکس بی دلیل یهو بسته می شن.
۸- بعضی وقتها که سیستم رو روشن می کنم می بینم که برنامه هایی که در startup گذاشتم رو اصلاً اجرا نکرده و خودم باید دستی اونها رو اجرا کنم.
۹- بعضی وقتها خودش ۴تا دسکتاپ رو برمیداره و فقط یکی برام میزاره (شاید فکر می کنه که بهشون نیاز ندارم یا که نباید ازشون استفاده کنم !! )
۱۰- وقتهایی که بجای کارت شبکه، از دایل‌آپ برای وصل شدن به اینترنت استفاده می کنم، بعد از هربار وصل شدن دیگه پورت مودم رو نمیشناسه و مجبورم که دوباره مودم رو راه‌اندازی کنم. مسخره تر از اون اینه که اگه از wvdial برای کانکت شدن استفاده کنم ارور exit code 19 یا exit code 16 رو می ده ولی اگه چندبار دیگه تلاش کنم، کوتاه میاد و دلش برام می سوزه و میزاره به اینترنت وصل بشم. جالبه هم همون موقع که exit code  رو میده، با pon راحت کانکت می شه !
۱۱- بعضی وقتها نمی تونه آدرس DNS Server آی‌اس‌پ (ISP) های مختلف رو در فایل resolv.conf وارد کنه و باز هم مجبور هستم خودم بعد از وصل شدن به اینترنت برم و آدرس یه DNS Server رو داخل این فایل وارد کنم.
۱۲- اگه یه ذره بار پروسس CPU رو ببرم بالا، سریعاً memory پر می شه و سیستم شدیداً ناپایدار می شه که در نهایت مجبور می شم همه برنامه های باز رو ببندم و یا حتی ری استارت کنم. (اونقدر که من این گاتسی رو ری استارت کردم، مجموعاً تمام توزیع های دیگه رو جمعاً اینقدر ری‌استارت نکردم )

چندین تا ارور دیگه هم داشت که روش وقت گذاشتم و حلشون کردم ولی مگه من چقدر وقت اضافی دارم که بخوام روی تک تک این موارد وقت بزارم  ::) از این گذشته، جناب لومیون جان یه جمله گفت که خیلی باهاش حال کردم مضمونش این بود که «من که سیستم عامل نیستم که، من یه یوزر هستم». CD گاتسی رو هم همونی هست که از shipiit بهم رسیده و چند بار هم گاتسی رو reinstall کردم ولی فرقی نکرده.........

ولی جالب اینجاست که با فیستی هیچ کدوم از این مشکل ها رو نداشتم و واقعاً از کار کردن باهاش لذت می بردم.
ببینم کس دیگه ای هم هست که اینقدر با جناب گاتسی  ;) مشکل داشته باشه ؟! ](*,)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: downgrade از گاتسی به فیستی !!!
« پاسخ #1 : 15 آذر 1386، 09:35 ب‌ظ »
من یه زمانی مشکل بند 5 شما رو داشتم ولی چند وقت هست که حل شده !!!

مهدی جان جدی جدی اینقدر باهاش مشکل داری ؟ آخه خیلی عجیبه که تا الان دوام آوردی، برام خیلی عجیبه ::) اینهمه مشکل آخه ....  ???

یه بار برای امتحان هم که شده توسط سی دی آلترنیت اوبونتو رو نصب کن (بلاخرا اینهمه نصب کردی این رو هم امتحان کن) اگه نشد دیگه وقت خودت رو سرش بیشتر از این حروم نکن و برگرد به فیستی ! و تا اومدن 8.04 صبر کن  :-X
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 15 آذر 1386، 10:20 ب‌ظ »
نه!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
« پاسخ #3 : 15 آذر 1386، 11:16 ب‌ظ »
lمن مشکل 7 و 12 رو دارم البته نه به اون شکل که شما گفتید مثلا آفیس برام بیرون نممیاد بلکه گاهی اپرا بیرون میپره٬ و مشکل اشغال شدن رم رو هم دارم

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 15 آذر 1386، 11:26 ب‌ظ »
این همه مشکل!!!!!!!  :(

مشکل Hibernate/Suspend بر می‌گرده به باگ درایور nVidia که به دلیل بسته بودن سورس کاریش نمی‌شه کرد!  >:( یه جاهایی دیدم که می‌گفتن اگه کسی بی خیال درایور کارت بشه، یک سری از مشکلات حل می‌شن.  ???

من چندتا پیشنهاد دارم:
۱) استفاده از enlightenment یا Flubox یا یک مدیر پنجره دیگه به جای گنوم تا امتحان کنی که شاید این مشکلات حل بشن. Enlightenment خیلی سبکه و در عین حال جالب. اگه علاقه مند شدی، دسکتاپ gOS رو نصب کن‌ (Green OS) . که اوضاع شاید بهتره بشه.
۲) استفاده از کوبونتو. بعضی از مشکلات توش نیست. نمی‌دونم چرا!
۳) نصب زوبونتو روی همین سیستم فعلی. خیلی سبکه و ساده.
۴) نصب گاتسی با alternate
۵) برگشتن به فیستی و صبر برای هاردی. احتمالا چون LTS هست، مشکلاتش رو کمتر می‌کنه.
۶) عوض کردن توزیعه. مثلا Sidux یا دبیان.

... و آخریش ویندوز! نوشتم که به هر حال یه راهه. ریز که یا نبینی اگه دیدی ریز ببینی

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1387، 04:16 ق‌ظ »
والا چندین احتمال به ذهن هر کی ممکنه خطور کنه اما هر کدوم جوابگوی ۱ الی ۲ تا از مشکلات آقا مهدی و ... ممکنه باشه, حالا من یه راه حل به ذهنم میرسه که برای خودم جوابگو بود! من چند روز بعد از انتشار نسخه نهایی اوبونتو گاستی سفارش آنلاین دادم و بعد از اینکه رسید دستم, با خوشحالی رفتم که نصب کنم اما در عین ناباوری هنگام نصب توی ۸۰٪ به من چندین error مسخره داد که اولی رو رد میکردم گیر دومی میفتادم, خلاصه با اینکه لپ لپ (لپ تاپ) DELL داشتم (اوبونتو و dell با هم داداش شدن تازگی) بیخیال 7.10 شدم! تا اینکه چند ماه بعد دوستم سفارش اوبونتو داد و براحتی روی لپ لپ-ش نصب شد! من که حیرت زده بودم CD رو ازش قرض گرفتم و دیدم ایول برای منم به راحتی نصب و اجرا شد... بعد هم برای خودم یکی دیگه سفارش دادم و به خوبی خوشی در کنار هم زندگی میکنیم.

نتیجه اخلاقی: مهدی جان شاید مشکل شما یا خیلی ها دیگه با این کار برطرف بشه و شایدم نشه اما ارزش امتحان کردن رو ممکنه داشته باشه! (البته با توجه به اینکه 8.04 هم در راه میباشد  ;D)
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1387، 04:11 ب‌ظ »
امیدوارم حواصیل ماندگار مانند آهوی چابک باشد نه این میمون شجاع!!
واقعاً‌ در یک نظر کلی ۷.۰۴ خیلی موفق‌تر و پایدار‌تر از ۷.۱۰ بود. ](*,) ](*,)
فقط می‌شود امیدوار بود.
من که اصلاً از این میمون راضی نیستم و هنوز هم آهو را ترجیح می‌دهم :'(
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
« پاسخ #7 : 12 فروردین 1387، 04:27 ب‌ظ »
من چند وقتیه در مورد پروژه های open source دارم به نتایج بدی میرسم (البته همشون نه ها  مثل فایرفاکس  ) که مشمول این ضرب المثل میشند که :
آفتاب و لگن هفت دست / شام ناهار هیچی
یعنی هرچی ورژن جدید میاد سنگین تر و کند تر میشن این قضیه در مورد 1 firefox  و ubuntu 7.04  صادق بوده ( نسخه بعدیشون کلی سنگین و کند شد ) حالا تا بعد ببینیم  firefox 3 و ubuntu 8.04  چی میشن