انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با اوبونتو اعصاب خردکن  (دفعات بازدید: 2422 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
مشکل با اوبونتو اعصاب خردکن
« : 03 فروردین 1387، 04:04 ق‌ظ »
 :( والا این اوبونتو اعصاب منو دیگه خورد کرده . تنها علتی که پاکش نمی‌کنم پشتیبانی خوبشه !! من چند تا مشکل با این اوبونتو دارم که بعضیاشو تو پارسیکس نداشتم !! یکی از اینا اینه که کامپیوترم خود به خود خاموش نمی شه !!‌یعنی مثل قرون وسطی من باید منتظر بمونم تا پیغام آخر اوبونتو ظاهر شه و بعد من دکمه‌ی پاورم رو خاموش کنم . مشکل بعدی که فکر کنم از ناحیه ی اوبونتو نباشه ( فکر کنم از طرف بایوس ماردربوردمه !!)‌ اینه که کامپیوترم به حالت استندبای نمی ره !!‌ برای آپدیت بایوس هم به سایت گیگابایت مراجعه کردم و یه نرم افزار پیدا کردم که تحت ویندوز فقط اجرا می شه  >:( حالا باید مثل اینکه ویندوز رو به اجبار نصب کنم . البته این دلیل نمی شه که من نتونم مشکلات فعلی اوبونتو رو درست نکنم !!‌  ( تنها دلیلی که باعث می‌شه من اوبونتو رو دوباره نصب کنم اینه که بتونم این مشکلاتی که در مراحل بعدی بهش اشاره می کنم حل کنم !!‌  :'( ) مشکل اصلیم از موقعی شروع شد که من دیوونه آماروک رو تو محیط گنوم نصب کردم ( به سفارش رفیقم ) . مشکل زمانی پیش اومد که من موقع گوش دادن آهنگ نمی تونستم اسم اون آهنگ رو تو  پیدجینم ببینم !  :D که این موضوع برای من خیلی مهمه ! خلاصه هر کاری کردم نتوسنیتم درستش کنم . البته پلاگینشو نصب کردم (تو آماروک ) و وضعیت تو پیدجینم رو هم تغییر دادم !‌حالا جدیدا چند تا مشکل دیگه هم خودبه خود ایجاد شده ! که واقعا اصلا دلیلش برای من روشن نیست ! (یعنی چرا بایستی خودبه خود این مشکلات پیش بیاد )‌  یکی اینکه وقتی روی کلوز (close یا علامت ضربدر) کلیک می کنم به جای اینکه پیدجینم بره و به تابلو (اوبونتو من فارسیه ) بالا اضافه بشه ، کلا بسته می شه و خارج می شه !!‌ همین اتفاق برای برنامه‌ی تورنت من می‌افته ! و جالب اونجاست که وقتی برنامه‌ی آماروک رو اجرا می‌کنم اصلا اون رو نمی بینم ! البته آهنگ شروع به پخش شدن می‌کنه اما من خود برنامه‌ ی آماروک رو نمی بینم !!‌یعنی از دید من که مخفیه . تو تابلوی منم ظاهر نمی شه !!‌ :(  البته من دقیقا روشی رو که یکی از دوستان قبلا در مورد ریست کردن تابلو گفته بود انجام دادم اما افاثه نکرد !!‌ همونی که می گفت mkdir gcong_old  رو بساز و بعد چند تا پوشه رو توش بریز !!‌ خلاصه بگم ،‌خودم نمی دونم چرا هنوز این اوبونتو رو پاک نکردم ! یکی دیگه از مشکلاتم اینه که موقع انجام دادن بازی Frozen_buble به صورت شبکه ،‌وفتی با بیش از ۲ نفر آدم بازی می کنم ،‌خود به خود از محیط بازی می پرم بیرون !‌ لطفا حالا یکی به این بدبختیایی که من بهش دچار شدم جواب بده . تا یادم نرفته بگم ، آفا نمی دونم چرا این gparted برای من اصلا کار نمی کنه ! یعنی محیطش باز می شه اما به شکل غیر فعاله (حتی تو حالت لایو هم همینطوره ) . در ضمن من دو تا هارد ۴۰ گیگی دارم . یکیشو اختصاص دادم به پارتیشن home و یکی دیگه هم مال روتمه ! حالا می خواستم ببینم اگه اوبونتو رو پاک کنم و بخوان دوباره نصب کنم ُ‌( به خاطر به روز کردن بایوسم )‌چطور باید اوبونتو home من رو شناسایی کنه . یعنی موقع تنظیم پارتیشن بندیم باید چیکار کنم و چه تنظیماتی رو انجام بدم (‌نصب در محیط متنی )‌. خلی ممنون از شما اساتید فن که به گلایه‌های من در مورد اوبونتو گوش فرا دادید  :)

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: مشکل با اوبونتو اعصاب خردکن
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1387، 04:43 ب‌ظ »
من تا حالا نصب متنی انجام نداده ام.اما باید در قسمت mount point برای home اسلش هوم رو بذاری.یعنی home/
اگه جواب نداد اولین جمله رو بخونید! 8)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1387، 12:38 ق‌ظ »
سلام.

در مورد مطالبی که فرمودید باید بگم که اگر مایلید به سوالاتتون جواب درست داده بشه و شما هم راحتتر و زودتر به جواب برسید، اونها رو یکی یکی و در انجمن مخصوص به خودش عنوان کنید. هر چند موقع ثبت نام هم این مطلب به اطلاعتون رسید و شما هم قبولش کردید. :)

...من موقع گوش دادن آهنگ نمی تونستم اسم اون آهنگ رو تو  پیدجینم ببینم !  :D که این موضوع برای من خیلی مهمه ! خلاصه هر کاری کردم نتوسنیتم درستش کنم . البته پلاگینشو نصب کردم (تو آماروک ) و وضعیت تو پیدجینم رو هم تغییر دادم...

فکر کنم باید افزونه‌ای به نام Now Listening  رو برای نرم‌افزار پیام‌رسانتون نصب میکردید. آماروک نیاز به نصب چیزی برای این کار نداره!

...آفا نمی دونم چرا این gparted برای من اصلا کار نمی کنه ! یعنی محیطش باز می شه اما به شکل غیر فعاله (حتی تو حالت لایو هم همینطوره ) . در ضمن من دو تا هارد ۴۰ گیگی دارم . یکیشو اختصاص دادم به پارتیشن home و یکی دیگه هم مال روتمه ! حالا می خواستم ببینم اگه اوبونتو رو پاک کنم و بخوان دوباره نصب کنم ُ‌( به خاطر به روز کردن بایوسم )‌چطور باید اوبونتو home من رو شناسایی کنه . یعنی موقع تنظیم پارتیشن بندیم باید چیکار کنم و چه تنظیماتی رو انجام بدم (‌نصب در محیط متنی )‌. خلی ممنون از شما اساتید فن که به گلایه‌های من در مورد اوبونتو گوش فرا دادید  :)

موقع نصب (چه در نصب زنده و چه در نصب متنی) گزینه پارتیش‌بندی دستی رو انخاب کنید و همونطور که دوستمون گفتن mount point پارتیشنی که قبلا از اون به عنوان home استفاده میکردید رو به home/ تغییر بدین.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1387، 10:23 ق‌ظ »
راستش مشکلاتی که گفتید یکی دو تا نیست... ترجیحا یه backup از فایلهاتون بردارید و اوبونتو رو مجددا نصب کنید... در مورد home هم که دوستان توضیح دادند! فقط دقت کنید که پارتیشن‌بندی دستی رو انتخاب کنید و پارتیشن مربوط به home رو فرمت نکنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1387، 10:47 ق‌ظ »
  مشکل بعدی که فکر کنم از ناحیه ی اوبونتو نباشه ( فکر کنم از طرف بایوس ماردربوردمه !!)‌ اینه که کامپیوترم به حالت استندبای نمی ره !!‌ برای آپدیت بایوس هم به سایت گیگابایت مراجعه کردم و یه نرم افزار پیدا کردم که تحت ویندوز فقط اجرا می شه  >:( حالا باید مثل اینکه ویندوز رو به اجبار نصب کنم
این مشکل رو خیلی ها دارن. فکر میکنم به کارت گرافیک مربوط میشه

مشکل اصلیم از موقعی شروع شد که من دیوونه آماروک رو تو محیط گنوم نصب کردم ( به سفارش رفیقم ) . مشکل زمانی پیش اومد که من موقع گوش دادن آهنگ نمی تونستم اسم اون آهنگ رو تو  پیدجینم ببینم !  :D که این موضوع برای من خیلی مهمه ! خلاصه هر کاری کردم نتوسنیتم درستش کنم . البته پلاگینشو نصب کردم (تو آماروک ) و وضعیت تو پیدجینم رو هم تغییر دادم

یک پلاگین هست برای pidgin که باید اونو نصب کنین و با فعال کردن اون این مشکلتون حل میشه
Humanity to others...

آفلاین Babak

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 122
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1387، 11:14 ق‌ظ »
برای اینکه بتونین از pidgin استفاده کنین میتونین در حالت مخفی باهاش وارد بشین تا این مشکلات پیش نیاد من هم همین مشکل رو داشتم برای همین اصولا توصیه نمیشه بسته های یک محیط گرافیکی رو در محیط دیگه نصب کنید چون از کاراییشون کاسته میشه !

ضمنا آرامش خودتون رو حفظ کنین هنوز هیچ اتفاق مهمی نیافتاده :دی