والا این اوبونتو اعصاب منو دیگه خورد کرده . تنها علتی که پاکش نمیکنم پشتیبانی خوبشه !! من چند تا مشکل با این اوبونتو دارم که بعضیاشو تو پارسیکس نداشتم !! یکی از اینا اینه که کامپیوترم خود به خود خاموش نمی شه !!یعنی مثل قرون وسطی من باید منتظر بمونم تا پیغام آخر اوبونتو ظاهر شه و بعد من دکمهی پاورم رو خاموش کنم . مشکل بعدی که فکر کنم از ناحیه ی اوبونتو نباشه ( فکر کنم از طرف بایوس ماردربوردمه !!) اینه که کامپیوترم به حالت استندبای نمی ره !! برای آپدیت بایوس هم به سایت گیگابایت مراجعه کردم و یه نرم افزار پیدا کردم که تحت ویندوز فقط اجرا می شه
حالا باید مثل اینکه ویندوز رو به اجبار نصب کنم . البته این دلیل نمی شه که من نتونم مشکلات فعلی اوبونتو رو درست نکنم !! ( تنها دلیلی که باعث میشه من اوبونتو رو دوباره نصب کنم اینه که بتونم این مشکلاتی که در مراحل بعدی بهش اشاره می کنم حل کنم !!
) مشکل اصلیم از موقعی شروع شد که من دیوونه آماروک رو تو محیط گنوم نصب کردم ( به سفارش رفیقم ) . مشکل زمانی پیش اومد که من موقع گوش دادن آهنگ نمی تونستم اسم اون آهنگ رو تو پیدجینم ببینم !
که این موضوع برای من خیلی مهمه ! خلاصه هر کاری کردم نتوسنیتم درستش کنم . البته پلاگینشو نصب کردم (تو آماروک ) و وضعیت تو پیدجینم رو هم تغییر دادم !حالا جدیدا چند تا مشکل دیگه هم خودبه خود ایجاد شده ! که واقعا اصلا دلیلش برای من روشن نیست ! (یعنی چرا بایستی خودبه خود این مشکلات پیش بیاد ) یکی اینکه وقتی روی کلوز (close یا علامت ضربدر) کلیک می کنم به جای اینکه پیدجینم بره و به تابلو (اوبونتو من فارسیه ) بالا اضافه بشه ، کلا بسته می شه و خارج می شه !! همین اتفاق برای برنامهی تورنت من میافته ! و جالب اونجاست که وقتی برنامهی آماروک رو اجرا میکنم اصلا اون رو نمی بینم ! البته آهنگ شروع به پخش شدن میکنه اما من خود برنامه ی آماروک رو نمی بینم !!یعنی از دید من که مخفیه . تو تابلوی منم ظاهر نمی شه !!
البته من دقیقا روشی رو که یکی از دوستان قبلا در مورد ریست کردن تابلو گفته بود انجام دادم اما افاثه نکرد !! همونی که می گفت mkdir gcong_old رو بساز و بعد چند تا پوشه رو توش بریز !! خلاصه بگم ،خودم نمی دونم چرا هنوز این اوبونتو رو پاک نکردم ! یکی دیگه از مشکلاتم اینه که موقع انجام دادن بازی Frozen_buble به صورت شبکه ،وفتی با بیش از ۲ نفر آدم بازی می کنم ،خود به خود از محیط بازی می پرم بیرون ! لطفا حالا یکی به این بدبختیایی که من بهش دچار شدم جواب بده . تا یادم نرفته بگم ، آفا نمی دونم چرا این gparted برای من اصلا کار نمی کنه ! یعنی محیطش باز می شه اما به شکل غیر فعاله (حتی تو حالت لایو هم همینطوره ) . در ضمن من دو تا هارد ۴۰ گیگی دارم . یکیشو اختصاص دادم به پارتیشن home و یکی دیگه هم مال روتمه ! حالا می خواستم ببینم اگه اوبونتو رو پاک کنم و بخوان دوباره نصب کنم ُ( به خاطر به روز کردن بایوسم )چطور باید اوبونتو home من رو شناسایی کنه . یعنی موقع تنظیم پارتیشن بندیم باید چیکار کنم و چه تنظیماتی رو انجام بدم (نصب در محیط متنی ). خلی ممنون از شما اساتید فن که به گلایههای من در مورد اوبونتو گوش فرا دادید