انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونه ميتوان فليلم ياموسيقي با فرمت هاي رايج در اوبونتو اجرا كرد[  (دفعات بازدید: 3072 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HACKER

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • به این می گن هکر
با زم سلام خدمت تام بروبچه اوبونتو چگونه ميتوان فليلم ياموسيقي با فرمت هاي رايج در اوبونتو اجرا كرد
مثلا من امروز مي خواستم يا فايل mp3wmw اجرا كنم ولي اجرا نمشد به طور كلي فليم همين مشكل را داشت لطفا من را راهنماي كنيد و اگر آموزشي هت آن را اطلاع دهيد با تشكر بازم از تمام بروبچه اوبونتو وتمام..
??? ??? ??? ??? ::) ::)
ubuntu.ir هک شد

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
برای اینکار باید ابتدا Third Party Repositories رو توی Ubuntu فعال کنی:
System-->Administration-->Software Sources رو اجرا کن. بعد از اونجا Third Party Software رو انتخاب کن و
گزینه اول رو تیک بزن و Software Sources رو ببند.

حالا از ترمینال دستورات زیر رو اجرا کن:
sudo apt-get update
sudo apt-get install mplayer vlc audacious

به ترتیب برات برنامه های mplayer که یک برنامه عمومی پخش ویدیو و موزیک، vlc که برنامه پخش فیلم
و audacious که یک برنامه پخش mpt3 شبیه winamp است رو نصب می کنه.

همچنین می تونی روی یک فایل .avi برای مثال دو بار کلیک کنی تا totem رو برات بیاره
بعدش می خواد که gstreamer رو نصب کنه و با نصب اون تقریبا همه فرمت های رایج رو می تونی پخش کنی.

برنامه مورد علاقه من mplayer است.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
دوست من HACKER لطفا قبل از سوال کردن یه جستجوی کوچولو انجام بده. حتی اگه صفحه اول همین انجمن رو که سوالت رو درش پست کردی نگاه میکردی به چند تاپیک مشابه برمیخوردی
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
یک مشکل اساسی در پاسخ های شما وجود داره واونم اینکه افرادی مثل من که هنوز با مودم مشکل دارند چه جوری می توانند از مخازنی که تو اینترنت هست فایل دانلود کنند بد نیست لا اقل یک نرم افزاری همه ی فرمت ها رو پشتیبانی کنه رو نام ببرید که بنده خدا بره از کافینت دانلود کنه و در کامپیوترش نصب کنه !!در ضمن بهتره که نرم افزاری رو بگید که نیاز به دپنسی نداشته باشه یا کم داشته باشه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
دوست عزیز من هنوز موفق نشدم مدم رو روی لپ تاپ خودم بیارم روی Ubuntu 8.04 راه بندازم و دارم روش کار می کنم.
مشخصات سیستم خودت رو بگو تا بتونم دقیق تر کمک کنم.

اگر کامپیوترت پورت سریال داره می تونی یک مودم سخت افزاری خارجی با قیمتی معادل ۳۰ هزار تومان تهیه کنی و بدون مشکل
کارت رو ادامه بدی!
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
خوب میتونید هما رو دانلود و یا خریداری و ازش استفاده کنید.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پکیج های gxine و gstreamer رو داونلود و نصب کنید.

اگر هم در اوبونتو به اینترنت دسترسی ندارید، می تونید از توی ویندوز و از سایت packages.ubuntu.com این پکیج ها و dependency هاشون رو بگیرید....
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]