انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید pc و یه labtop  (دفعات بازدید: 27213 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
پاسخ به: راهنمایی برای خرید pc و یه labtop
« پاسخ #60 : 17 خرداد 1387، 12:12 ق‌ظ »
vahdani_d من معذرت می خوام از شما

فکر کنم به سوال شما جواب داده شد.
بهتره دل بخری . با پشتیبانی خوبی  که خوده دل از لینوکس می کنه .

www.dell.com/linux

آخه نمی گی چقدر می خوای هزینه کنی؟ همیشه تو خرید کامپیوتر باید هزینه رو مد نظرداشت .

من یه چیزی تو مایه های 1 میلیون تا 1200  البته خودم دوت دارم لینوکس روش باشه اما میخوام باهاش طراحی وب رو هم انجام دم با وی بی که دیگه مجورا ویندوز رو هم باید داشته باشه

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #61 : 17 خرداد 1387، 03:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
راستی این لپ‌تاپ‌های چینی ویندوز اوجینال دارن. اگه اورجیناله، از ماکروسافت 5 دلار خریدن یا 200 دلار؟!!
آخه من شنیدم ماکروسافت به چین ویندوز ارزون میده (در حد مفت) تا نرن از کرک‌شده‌ش استفاده کنن و همین مقدار پول رو هم از دست بده!!!

راستش فکر می کنم این صحبت درست نباشه. اکثر کمپانی ها امروزه لپ تاپ هاشون رو تو چین می سازن. مثلا Apple یا شرکت Lenovo که یک کمپانی چینی است و خوب ویندوز ها اوریجینال هستند. نسخه ویندوز همراه لپ تاپ ها به OEM معروفه که مایکروسافت فقط به تولید کنندگان کامپیوتر می فروشه و ارزان از retail version  که کاربرای عادی می تونن بخرن. معمولا نسخه های OEM با یک سخت افزار خاص عرضه می شه و فقط روی همون سیستم کار می کنه.

در مورد لپ تاپ برای لینوکس من Lenove Thinkpad رو برای کسایی که میخوان پول خوبی بدن برای لپ تاپ و Lenovo 3000 رو برای کاربرای عادی پیشنهاد می کنم.
http://www.lenovo.com/us/

در ضمن سری Thinkpad یک ویکی خیلی خوب برای نصب لینوکس و چگونگی راه انداختن درایور های مختلف روی اون داره که شامل اطلاعات مفیدی و اگر فرصت کنم دوست دارم این بخش رو به فارسی تو ویکی سایت خودمان قرار بدم.
http://www.thinkwiki.org/wiki/Installing_Ubuntu_7.10_(Gutsy_Gibbon)_on_a_ThinkPad_T61
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #62 : 18 خرداد 1387، 10:48 ب‌ظ »
من به دلیل شکستن قانون یک انجمن در این پست از انجمن عذر خواهی می کنم.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Hossein Atashi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #63 : 18 خرداد 1387، 10:51 ب‌ظ »
با سلام، از اينکه بحث به اين سادگي به اينجا کشيده شد متاسفم!
در مورد اينکه چه لپ تاپي انتخاب کنيد من خودم يه Lenovo Thinkpad T61 دارم و همه قسمت هاش (حتي FingerPrint و Docking Station) خيلي راحت بدون هيچ مداخله اي از طرف من تو لينوکس کار ميکنه! اما پولي که براش دادم يک کم زياد بود.
اگه مي خوايد پول کم بديد واسه يکي از هم اتاقي هام يه Lenovo 3000 N200 گرفتم که خودش روش هيچ سيستم عاملي نداشت و همش رو خودم نصب کردم. رو اون هم Linux راحت راه افتاد و همه چيزش رو شناخت. فقط مودمش يک کم دردسر داشت که اون هم به سلامتي راه افتاد (البته رو گوتسي). قيمتش هم قبل از نوروز ۹۰۰۰۰۰ تومان بود.
در مورد Apple اولا فکر کنم ديگه همه فهميدن که کرنلش OpenSource هستش و اصلا با محيط GNOME بصورت مجاني عرضه ميشه. طبيعي هم هست که شرکتي مثل Apple کرنل رو OpenSource کنه که Bug هاش در بياد نه محيط گرافيکي رو.
يه چيز ديگه: لپ تاپ هاي Apple اصلا مودم ندارند و از Parallel Port هم پشتيباني نمي کنند. اين يعني اينکه مودم اکسترنال سخت افزاري اصلا نميتونيد استفاده کنيد و بايد يه مودم USB بگيريد بعدش هم يه درايور Linuxant بخريد تا بتونيد از Modem استفاده کنيد.
اينم اضافه کنم که يکي از بزرگترين Sponser هاي Linux از اول IBM بوده و هست چه واسه سرور و چه واسه Desktop و اولين شرکتي هم بود که Laptop هاي با Linux فروخت (اين مال حدود سال ۲۰۰۰ هستش) و الان هم Dell و Fujitsu Siemens و Lenovo بزرگترين شرکت هايي هستن که لپ تاپ با Linux عرضه ميکنند و اين رو هم بگم که لپ تاپ من تو سخت افزار تقريبا در تمام موارد بهتر يا مساوي Apple هم قيمتشه و اينو ميتونيد از Review هاي موجود هم در بياريد. تنها برتريه MacBook ‌‌Black نسبت به ThinkPad T61 7662CTO قيافه اش هست که اينو تا حدودي قبول دارم.
اينو هم بگم که Dell لپ تاپ هاي Linuxش رو با Ubuntu ميفروشه اما Lenovo از SUSE Linux Enterprise Desktop استفاده ميکنه.
در آخر هم اينکه اگه واقعا ميخواي حدود 700,000 پول خرج کني به نظر من Fujitsu Siemens هم انتخاب خوبيه که الان تو بازار ايران اکثر مدل هاش فقط با Linux عرضه ميشه اما نميدونم کدوم توزيع رو استفاده ميکنه.
اميدوارم مشکل يه کمي حل شده باشه.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1387، 12:00 ق‌ظ توسط Hossein Atashi »