انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا حاضرید نسخه اصلی محصولات مبتنی بر مایکروسافت ویندوز (خود سیستم عامل - برنامه ها و بازی ها) را داشته باشید و برای داشتن آن ها هزینه کنید؟

بله      -      بودجه لازم را  دارم
بله      -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را دارم

نویسنده موضوع: نسخه اصلی سیستم عامل های مایکروسافت ، برنامه ها و بازی های مبتنی بر آن  (دفعات بازدید: 7104 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
خوب اکثر دوستان تفاوت بین نسخه ی کرک شده و نسخه ی اورجینال رو به امرهای ظاهری ربط دادن...بله توی حالت عادی هیچ تفاوتی نیست!! هر دو منوی استارت  دارن! my computr دارن! ویروس میگیرن....کسی هم خلاف اینهارو نمیگه...اما بحث اصلی  اینه که اون سیستم عامله کرک شده...کرک شده! یعنی چی؟ یعنی شما با دست خودت ممکنه یه بزرگراه برای نفوذ به سیستم خودت ایجاد کرده باشی......

فایل کرک ویندوز که ازاد نیست هست؟ پس شما نمیدونی اون کرک که به ظاهر داره محدودیت زمانی و اپدیت شدن رو براتون به ارمغان میاره...در پشت قضیه داره چه تونلهایی برای نفوذ ایجاد میکنه....

اگر از این نظر میتونید مطمئن بشید و بتونید یک کرک عالی و بدون نقص و البته مطمئن پیدا کنید...اون وقت میشه گفت بله هیچ تفاوتی ندارن....کسی میتونه این ادعا رو داشته باشه که کرکی که استفاده میکنه عاری از هر گونه بد افزاره؟
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1391، 11:37 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
فایل کرک ویندوز که ازاد نیست هست؟ پس شما نمیدونی اون کرک که به ظاهر داره محدودیت زمانی و اپدیت شدن رو براتون به ارمغان میاره...در پشت قضیه داره چه تونلهایی برای نفوذ ایجاد میکنه....
واقعا گل گفتی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

از اون جایی که خود ویندوز هم آزاد نیست، همین که شما ویندوز رو نصب می‌کنی و روی توافق‌نامه‌اش دکمه‌ی Agree رو می‌زنی، یعنی داری یه تعهّد ضمنی می‌دی که امنیتت برات مهم نیست. حالا چه فرقی داره اون سر تونل‌های نفوذ، افراد مایکروسافت باشن یا کرکرهای خرده‌پا؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
من فقط فرق بین دو نسخه ی کرک شده و نشده رو گفتم...دیگه تصمیم با خودتونه....بین بد و بدتر من بد رو انتخاب میکنم.
اینکه ویندوز از پایه مشکل داره بحث دیگه ایه که قبلا بارها مطرح شده....

بعدا نویس!:

اینم اضافه کنم این شرایط از نظر من برای کسیه که مجبوره از ویندوز استفاده کنه ...پس نمیتونه از نصب اون سر باز بزنه...اما میتونه اونرو به بهترین حالت ممکن (که باز هم به قول شما افراد ماکروسافت جاسوسی میکنن) اسفاده کنه  یعنی نسخه ی کرک نشده... و جلوی مشکلات اضافه بر سازمان رو بگیره...

« آخرین ویرایش: 24 آذر 1391، 02:15 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
معمولا تفاوت آنچنانی ندارند و همونطور که گفتی همین که کرکش کنی ممکن است راه نفوذ برای کسی که کرک مربوطه رو ساخته باز کنی. مورد دیگه این است که خودم تجربه کردم مثلا همین ویندوز ۷ که الان نصب است کرک شده اما وقتی آپدیتش کنی ویندوز اصلا بالا نمی یاد (۲ بار اینکار رو کردم هر ۲ بار خراب شده!) و کلا آپدیتش رو غیر فعال کردم الان داره بدون مشکل کار میکنه! اما معمولا در نسخه های اورجینال و یکسری از کرک شده ها همچین مشکلاتی پیش نمی یاد.