ارور اول بهخاطر اینه که همزمان مدیر بسته مشغول کار دیگری نیز هست، یکبار دستگاه را خاموش و روشن کنید و دستور رو دوباره امتحان کنید.
درباره su هم این یک راهکار امنیتی است که توسط اوبونتو ارائه شده و su رو بستن، فقط میتونید از sudo استفاده کنید.
ممنون مشکل حل شد با این روشی که فرمودید
رای وارد شدن به دایرکتوری root دستور sudo -i رو بزن . بعد پسوورد ازت میخاد . پس رو هم بزن بعد میشی root .
این ارور هم که میگی برای اینه که یه چیز دیگه همزمان بازه که داره از پکیج هات استفاده میکنه . شاید synaptic package manager باشه . برای زدن apt-get تمام نرم افزارهایی که به مخازنتون لینک هست مثل synaptic یا همون softwaresource را باید ببندید .
حتما مطمعن شید که آدرس مخازنتون رو توی software source انتخاب کردید .
[/quote]
همه مشکل مربوط به جاوا با روشی که فرموده بودید با ریستارت کردن حل شد به صورت کامل یه ۶۸ مگی یا بیشتر دانلود کرد و
جاوا به هر حال کار کرد اما دوست عزیز من ابنتو رو از روی وین ۷ نصب کردم با اکسترکت کردن یه ایمیچ فایل و نصب اون
یه عالمه هم برنامه از سافت سنتر نصب کردم روش و چند بار ابنتوم بالا نیومده و مجبور شدم از نو دانلود همه برنامه ها رو
و کلی هم حجم اینترنتیمو مصرف کنم هیچ راهی نداریم من از چیزایی که دانلود کردم بک آ\ بگیرم ؟!!!چه واسه سافتور سنتر جه
برای همین جاوایی که نصب کردم؟!!!
[/quote]
شما میتوانید پکیج ها رو یک بار دانلود کنید و چند بار استفاده کنید .
هروقت که شما یک پکیج رو نصب میکنید مثلا همین جاوا پکیج ها دانلود میشن توی آدرس /var/cache/apt/archives/ . اینها رو باید کپی کنید یک جای امن که پاک نشن . بعد باید از روی همه ی اینها یک مخزن محلی درست کنی تا دیگه لازم نباشه هر دفعه بعد از نصب دوباره ubuntu اونها رو دانلود کنی .
برای اضافه کردن به لیست بسته ها محیط ترمینال لینوکس را باز کرده و پس از اینکه به عنوان کاربر ریشه (root) شناسایی شدید با دستورات زیر یک مخزن محلی (local repository) ایجاد کنید.
ابتدا بسته ی .deb را در یک پوشه ی جداگانه در مکانی از کامپیوتر که لینوکس نصب است کپی میکنیم.
مانند:
/home/morteza/pack
سپس دستور زیر را بزنید.
البته برای اینکه دستور زیر رو بزنید و از دستور زیر استفاده کنید باید قبلش پکیج dpkg-dev رو نصب کنی .
dpkg-scanpackages –m /home/morteza/pack /dev/null | gzip -9c > /home/morteza/pack/Packages.gz
این دستور لیست تمامی بسته ها که در آدرس /home/morteza/pack موجود است را در فایلی با نام Packagez.gz قرار میدهد.واین یعنی اینکه این پوشه را به عنوان یک مخزن محلی تعریف شده است.
دقت داشته باش که همه جا Packages.gz حتما همینطور باشه با P بزرگ .
حالا باید آدرس این پوشه را در لیست مخازن Linux قرار دهیم.
برای اینکار با دستور زیر فایل متنی حاوی این آدرس ها را باز کرنیم.
gksu gedit /etc/apt/source.list
سپس باید آدرس پوشه را در این لیست اضافه کنیم دقیقا به صورت زیر.
deb file :///home/morteza /pack
یا
deb file :// /home/morteza/pack
سپس این فایل متنی را ذخیره (save) کرده و در محیط ترمینال دستور زیر را برای بروز رسانی مخازن اجرا میکنیم.
sudo apt-get update
حالا میتوانیم با اجرای برنامه synaptic package manager بسته ی مورد نظر را نصب کنیم.