انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مممممشکل در نصب نرم افزار  (دفعات بازدید: 1900 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مممممشکل در نصب نرم افزار
« : 12 دی 1391، 01:17 ب‌ظ »
با سلام

برای یه برنامه جهت کامپایل کرنال نیاز به برنامه java دارم و تمام راههای انجمن رو رفتم ولی به علت تحریم ایران

اونطور که متوجه شدم باید دستی نصب شه به هر حال از این سایت :  http://java.com/en/download/manual.jsp

Linux RPM رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید به عنوان یه مبتدی خیلی برام مهم و فوری هست

با تشکر :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مممممشکل در نصب نرم افزار
« پاسخ #1 : 12 دی 1391، 01:22 ب‌ظ »
عزیزم یکبار بپرسی کفایت می‌کنه.

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #2 : 12 دی 1391، 01:27 ب‌ظ »
با سلام

برای یه برنامه جهت کامپایل کرنال نیاز به برنامه java دارم و تمام راههای انجمن رو رفتم ولی به علت تحریم ایران

اونطور که متوجه شدم باید دستی نصب شه به هر حال از این سایت :  http://java.com/en/download/manual.jsp

Linux RPM رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید به عنوان یه مبتدی خیلی برام مهم و فوری هست

با تشکر :)

سلام تو همون سایت جلوی لینک دانلودش یک لینک دیگه داره instructions که نوشته چکار کن .
ولی جهت اطلاعت میکم . rpm برای ubuntu نیست .deb پسوند پکیج های ubuntu هست. ولی میتونی پکیج rpm رو با دستور apt-get install rpm نصب کنی تا پکیج های rpm هم روی ubuntu نصب بشه . امیدوارم که مشکلت حل بشه .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 12 دی 1391، 01:38 ب‌ظ »

[/quote]

سلام تو همون سایت جلوی لینک دانلودش یک لینک دیگه داره instructions که نوشته چکار کن .
ولی جهت اطلاعت میکم . rpm برای ubuntu نیست .deb پسوند پکیج های ubuntu هست. ولی میتونی پکیج rpm رو با دستور apt-get install rpm نصب کنی تا پکیج های rpm هم روی ubuntu نصب بشه . امیدوارم که مشکلت حل بشه .
[/quote]

با تشکر از لطف شما

اون دستوری که شما فرودید رو نوشتم این رو نوشته:

root@ubuntu:/home/tam3xx# apt-get install rpm
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?

اصلا زمانی که تو ترمینال میزنم su پسورد میخواد پسور رو که میزنم مینویسه:su: Authentication failure

اجبارن مینویسم : sudo su بعد پسورد روو میزنم کلا نمیدونم باید چه جور کار کنم تازه اومدم رو ابنتو

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 12 دی 1391، 01:52 ب‌ظ »
ارور اول به‌خاطر اینه که همزمان مدیر بسته مشغول کار دیگری نیز هست، یکبار دستگاه را خاموش و روشن کنید و دستور رو دوباره امتحان کنید.
درباره su هم این یک راهکار امنیتی است که توسط اوبونتو ارائه شده و su رو بستن، فقط می‌تونید از sudo استفاده کنید.

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 دی 1391، 01:55 ب‌ظ »

[/quote]

با تشکر از لطف شما

اون دستوری که شما فرودید رو نوشتم این رو نوشته:

root@ubuntu:/home/tam3xx# apt-get install rpm
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?

اصلا زمانی که تو ترمینال میزنم su پسورد میخواد پسور رو که میزنم مینویسه:su: Authentication failure

اجبارن مینویسم : sudo su بعد پسورد روو میزنم کلا نمیدونم باید چه جور کار کنم تازه اومدم رو ابنتو
[/quote]

رای وارد شدن به دایرکتوری root دستور  sudo -i رو بزن . بعد پسوورد ازت میخاد . پس رو هم بزن بعد میشی root .
 این ارور هم که میگی برای اینه که یه چیز دیگه همزمان بازه که داره از پکیج هات استفاده میکنه . شاید synaptic package manager  باشه . برای زدن apt-get تمام نرم افزارهایی که به مخازنتون لینک هست مثل synaptic  یا همون softwaresource را باید ببندید .
حتما مطمعن شید که آدرس مخازنتون رو توی software source انتخاب کردید .
هیتلر

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 12 دی 1391، 02:01 ب‌ظ »
ارور اول به‌خاطر اینه که همزمان مدیر بسته مشغول کار دیگری نیز هست، یکبار دستگاه را خاموش و روشن کنید و دستور رو دوباره امتحان کنید.
درباره su هم این یک راهکار امنیتی است که توسط اوبونتو ارائه شده و su رو بستن، فقط می‌تونید از sudo استفاده کنید.
نیازی به خاموش روشن کردن نیست . اگه اون نرم افزارهایی که به فایل /etc/apt/source.list لینک هستند رو ببندی مثل synaptic درست میشه .
هیتلر

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 12 دی 1391، 03:46 ب‌ظ »

ممنون مشکل حل شد با این روشی که فرمودید

[/quote]

رای وارد شدن به دایرکتوری root دستور  sudo -i رو بزن . بعد پسوورد ازت میخاد . پس رو هم بزن بعد میشی root .
 این ارور هم که میگی برای اینه که یه چیز دیگه همزمان بازه که داره از پکیج هات استفاده میکنه . شاید synaptic package manager  باشه . برای زدن apt-get تمام نرم افزارهایی که به مخازنتون لینک هست مثل synaptic  یا همون softwaresource را باید ببندید .
[/quote]

همه مشکل مربوط به جاوا با روشی که فرموده بودید با ریستارت کردن حل شد به صورت کامل یه ۶۸ مگی یا بیشتر دانلود کرد و

جاوا به هر حال کار کرد اما دوست عزیز من ابنتو رو از روی وین ۷ نصب کردم با اکسترکت کردن یه ایمیچ فایل و نصب اون

یه عالمه هم برنامه از سافت سنتر نصب کردم روش و چند بار ابنتوم بالا نیومده و مجبور شدم از نو دانلود همه برنامه ها رو

و کلی هم حجم اینترنتیمو مصرف کنم هیچ راهی نداریم من از چیزایی که دانلود کردم بک آ\ بگیرم ؟!!!چه واسه سافتور سنتر جه

برای همین جاوایی که نصب کردم؟!!!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #8 : 12 دی 1391، 04:09 ب‌ظ »
کی گفته نداریم؟!
بسته‌های موجود در آدرس زیر رو ازش بکاپ بگیر:
/var/cache/apt/archives/بعد که اوبونتو رو دوباره نصبیدی بریز همونجا!
دیگه بسته‌ها دانلود نمی‌شن!  ;)

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 12 دی 1391، 04:27 ب‌ظ »

ممنون مشکل حل شد با این روشی که فرمودید

[/quote]

همه مشکل مربوط به جاوا با روشی که فرموده بودید با ریستارت کردن حل شد به صورت کامل یه ۶۸ مگی یا بیشتر دانلود کرد و

جاوا به هر حال کار کرد اما دوست عزیز من ابنتو رو از روی وین ۷ نصب کردم با اکسترکت کردن یه ایمیچ فایل و نصب اون

یه عالمه هم برنامه از سافت سنتر نصب کردم روش و چند بار ابنتوم بالا نیومده و مجبور شدم از نو دانلود همه برنامه ها رو

و کلی هم حجم اینترنتیمو مصرف کنم هیچ راهی نداریم من از چیزایی که دانلود کردم بک آ\ بگیرم ؟!!!چه واسه سافتور سنتر جه

برای همین جاوایی که نصب کردم؟!!!
[/quote]
شما میتوانید پکیج ها رو یک بار دانلود کنید و چند بار استفاده کنید .
هروقت که شما یک پکیج رو نصب میکنید مثلا همین جاوا پکیج ها دانلود میشن توی آدرس /var/cache/apt/archives/ . اینها رو باید کپی کنید یک جای امن که پاک نشن . بعد باید از روی همه ی اینها یک مخزن محلی درست کنی تا دیگه لازم نباشه هر دفعه بعد از نصب دوباره ubuntu اونها رو دانلود کنی .

برای اضافه کردن به لیست بسته ها محیط ترمینال لینوکس را باز کرده و پس از اینکه به عنوان کاربر ریشه (root) شناسایی شدید با دستورات زیر یک مخزن محلی (local repository)  ایجاد کنید.
ابتدا بسته ی .deb را در یک پوشه ی جداگانه در مکانی از کامپیوتر که لینوکس نصب است کپی میکنیم.
مانند:
/home/morteza/pack
سپس دستور زیر را بزنید.
البته برای اینکه دستور زیر رو بزنید و از دستور زیر استفاده کنید باید قبلش پکیج dpkg-dev رو نصب کنی .
 dpkg-scanpackages  –m  /home/morteza/pack  /dev/null   |   gzip  -9c  >   /home/morteza/pack/Packages.gz
این دستور لیست تمامی بسته ها که در آدرس /home/morteza/pack  موجود است را در فایلی با نام Packagez.gz قرار میدهد.واین یعنی اینکه این پوشه را به عنوان یک مخزن محلی تعریف شده است.
دقت داشته باش که همه جا Packages.gz حتما همینطور باشه با P بزرگ .
حالا باید آدرس این پوشه را در لیست مخازن Linux  قرار دهیم.
برای اینکار با دستور زیر فایل متنی حاوی این آدرس ها را باز کرنیم.
 gksu  gedit  /etc/apt/source.list
سپس باید آدرس پوشه را در این لیست اضافه کنیم دقیقا به صورت زیر.
deb file :///home/morteza /pack
یا
deb file :// /home/morteza/pack
سپس این فایل متنی را ذخیره (save) کرده و در محیط ترمینال دستور زیر را برای بروز رسانی مخازن اجرا میکنیم.
 sudo  apt-get  update
حالا میتوانیم با اجرای برنامه synaptic package manager بسته ی مورد نظر را نصب کنیم.
« آخرین ویرایش: 12 دی 1391، 04:50 ب‌ظ توسط morteza.bashsiz »
هیتلر