ای بابا !
تازه اومدم روی اوبونتو ، اینا رو که الان خوندم یه جوری شدم !
مور مور شدم :دی
خدا وکیلی یکی به من بگه الان کنونیکال خوبه یا آدم بده شده ؟!
من همون روز اول و دوم این جستجوی امازون واسم عجیب بود و پاکش کردم :دی اما از این منظر بهش نیگا نکرده بودم که جاسوسی و اینجور چیزا باشه ، واسه حرفایی که اونا میزنن و مخالف هاشون (حتی خود ما چه موافق چه مخالف) میزنن هم میشه توجیه آورد ، هم میشه بگیم که واسه جاسوسیه هم میشه بگیم واسه راحتی کاربره !
اینو خودتونم بهتر میدونین ، واسه همین به طور قطع نمیشه نظر داد و بررسی کرد و به قولی برید و دوخت ... !
اما هیچ مدلی هم نمیشه هیچ کدومو اثبات کرد چون هیچ مدرکی دال بر دادن این اطلاعات و یا ندادنش به سازمان های دیگه در دست نیست مسلما !
واسه همین همه ی این چیزا میشه نظر شخصی !
و به نظر من هیچ چیز تصادفی نیست !(از توی پاندا کنگ فو کار یاد گرفتم :دی)
و در نتیجه هیچ چیز غیر ممکن نیس !
اگه بتونیم (که بعید میدونم بشه !) اکثر کاربر های کامپیوتر رو متقاعد کنیم که بدجوری واسه همه چیزشون فیلتر بذارن که هیچی بدون اجازه دست رسی به هیچ جایی رو نداشته باشه و از اینجور امکانات هم اصلا استفاده نکنن ، میشه جلوی این به اصطلاح جاسوسی رو گرفت یا حداقل باعث شد که نتایج درستی واسشون نداشته باشه اما از اونجایی که نمیشه همچین کاری کرد ، بهتر میدونم که بگین بیخیال ! :دی
از لو رفتن اطلاعات شخصی خودتون جلوگیری کنین کافیه !
واسه مسائل امنیت ملی و جاسوسی و این چیزا ماشالا خودمون یه اطلاعات داریم که حواسش به این چیزا هست ! غصه ی این چیزا رو دیگه نیاز نیس ما بخوریم ! اونا آمار جامعه ی ما رو داشته باشن دولت ما هم واسه اونا رو داره !
در نتیجه اینا هدف اصلی نیس و به دردشون نمیخوره و باز هم به نظرم در نتیجه همشون به فکر داشتن قدرت های خیلی بیشتر از این چیزا هستن !
خلاصه زندگیتونو بکنین و لذت ببرین !
خیلی ها هستن که پول میگیرن که به این چیزا رسیدگی کنن :دی
پ.ن : چقدر حرف زدما ! خدا وکیلی منبر میرم دیگه پایین نمیام :دی اصلا نمیخواستم به اینجا ها برسه حرفام !!!!!!