انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات رايج  (دفعات بازدید: 5214 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
سوالات رايج
« : 09 فروردین 1386، 05:22 ب‌ظ »
راستش چند تا سوال هميشه براي من در مورد اين سايت بوده كه شايد سوال شما هم باشه! شايد هم براي بعضيها مسخره به نظر بيان. هر كسي يه جوره ديگه! من ترجيح دادم اين سوالات رو اينجا بيارم تا بقيه هم بخونن! اگر شما هم سوالي قابل ارائه در اينجا به ذهنتون رسي، همينجا مطرح كنيد! (آخه ناسلامتي اينجا كافه اوبونتوس ديگه!)
شايد اين نوشته من احتياج به بررسي و ويرايش داشته باشه كه از مهدي ميخوام همينجا اين كار رو برام بكنه!
اين بخشي از اي-ميلي هست كه من مدتي قبل براي مهدي زدم و با جواب اينجا ميگذارم تا بخونيد!

سوال: فقط برای اطلاع خودم میپرسم. جسارتاً، شما برای هما یا اوبونتو آی آر از جائی حقوق میگیرید؟ اگر نه، پس مخارج رو...؟
جواب: خیر! در مورد فضای هاست وب سایت اوبونتو، گروه اروپایی اوبونتو میزبان ما هستند ولی بقیه هزینه‌ها رو خودمون تامین میکنیم

س: میدونم نباید بپرسم اما راحتترم بپرسم:  میتونم سی دی هما رو هم مثل اوبونتو برای دوستانم کپی بگیرم و هدیه بدم؟
ج: صد البته! حتما این کار رو انجام بدید که دوستانتون یک سیستم کامل داشته باشند. سی‌دی هما هم در واقع یه جورایی رایگان است

س: ***
ج: ***

البته مهدي اين رو هم آخرش نوشت اما من به جاي ويكي توي فروم اينو آوردم!
نقل‌قول
بد نیست یک صفحه سوالات رایج تو ویکی درست کنیم برای این جور سوال و جوابها. شاید این سوالات تو ذهن دوستان دیگه هم باشه ;) هر کسی هر سوالی داشت همونجا مطرح کنه
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1386، 08:14 ب‌ظ توسط Mehdi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: سوالات رايج
« پاسخ #1 : 09 فروردین 1386، 08:10 ب‌ظ »
بعضی از سوالات رو نمیشه گفت که سوالات رایج هستند و میشه گفت سوالات خصوصی هستند تا اینکه مورد سوال عموم باشند! بنابراین به درخواست mohi من حذفشون کردم...
ضمنا من فکر میکنم همه FAQ ها باید تو ویکی منتشر بشن! ولی اگه دوستان با فروم راحت تر هستند میتونند اینجا سوال کنند و بعد سوالات رو به ویکی منتقل خواهیم کرد.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1386، 08:23 ب‌ظ »
س: ظاهراًَ چرا دوستانی که اوائل کار با شما در همین فروم اوبونتو آی آر بودن دیگه کمک نمیکنن؟ من از اولین هفته ها که شاید فقط یک تاپیک سلام در هر انجمن داشتید بیننده سایت بودم اما بعد از مدتی عضو شدم. معمولا همه مطالب رو میخونم (البته اگه وقت کنم...) چرا دیگه دوستان اول کار در بحث ها نیستند؟ چرا شما دست تنهایی؟
ج:راستش دوستان هر اندازه که فرصت دارند، وقت میگذارن و چون ما هزینه‌ای بابت مشارکت نمیگیریم و نمیدیم بنابراین هیچ اصرار و درخواستی هم برای ماندن و ادامه همکاری نداریم. روابط دوستی ما با اغلب بچه‌های قدیمی بسیار عمیق و دوستانه است و هرجایی که احساس نیاز بشه قطعا همه کمک میکنند. من خودم برای اوبونتوی ایران دیدگاهم این بوده و هست که مایل نبودم افرادی که داران تو کامیونیتی های دیگه وقت میگذارن اینجا هم فعال باشند و اصولا دوست ندارم یه کامیونیتی کم کار بشه تا یه کامیونیتی دیگه شکل بگیره. فکر میکنم خود اوبونتو اینقدر پتانسیل داره که بتونه افرادی رو برای خودش و توسعه کارای خودش جذب کنه و این رو هم بگم که بسیار خوشحالم که به همت شما دوستان عزیز اوبونتوی ایران یه کامیونیتی خوب و فعال شده
در اين مورد بگم كه راستش بچه ها الان تو تعطيلات هستن و اينكه اكثر بازديد كننده فكر كنم ويندوزي هستن و براي جمع آوري اطلاعات ميان اينجا . بچه هايي كه الان اينجا فعاليت مي كنن حداقل يه نسخه نصب كردن و براي رفع اشكال به سايت مراجعه مي كنند .
مشكل ديگه اين هم هستش كه بچه هاي لينوكس كار تو ايران كم هستن و اين هم موردي هستش كه همه به اون واقف هستن .
مهمترين مسئله اي كه بايد بين سايتهاي لينوكسي ايران بايد رعايت بشه (كه در بعضي جاها نميشه ) جواب به سئوال تو همون زمينه هستش .
تو يكي از سايتهاي لينوكسي يادمه چند ساله پيش پرسيده بودن كه شبكه تو لينوكس به چه شكل هست ؟ دوست عزيز جواب داده بودن آشپزي كار هر كسي نيست .
و مورد ديگه اعضاي سايت چه مبتدي چه پيشرفته بايد حمايت بشن تا بتونيم اعضاي زيادي رو دور هم جمع كنيم .
اين موارد الان به ذهم رسيد با اينكه بعضي هاشون خارج از بحث بودن .
س: اگر روزی نخواستی ادامه بدی؟
ج: امیدوارم تا اون روز به اندازه کافی افراد علاقه‌مند جذب شده باشند که مایل به ادامه کار باشند.
در اين مورد با شما موافقم . كاربراي عزيز مي توننبه صورت آزمايشي لينوكس ( هركودوم كه راحتن ) نصب كنن ببينن ميتونن يا نه .
يه مورد ديگه اين كه ياد گيري لينوكس با داشتن ويندوز نميشه درست و حسابي لينوكس ياد گرفت (نظر شخصي !! )

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #3 : 09 فروردین 1386، 10:09 ب‌ظ »
بعضی از سوالات رو نمیشه گفت که سوالات رایج هستند! بنابراین به درخواست mohi من حذفشون کردم...

منم براي همين اينو گفتم كه به صلاحديدت عمل كني!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1386، 03:23 ب‌ظ »
بعضی از سوالات رو نمیشه گفت که سوالات رایج هستند و میشه گفت سوالات خصوصی هستند تا اینکه مورد سوال عموم باشند! بنابراین به درخواست mohi من حذفشون کردم...
ضمنا من فکر میکنم همه FAQ ها باید تو ویکی منتشر بشن! ولی اگه دوستان با فروم راحت تر هستند میتونند اینجا سوال کنند و بعد سوالات رو به ویکی منتقل خواهیم کرد.

انجمن که جای سواله برای این جور مستند ساز‌ها Wiki ;-)